Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 2/3 Klan Bushů: Rasová hygiena a eugenika. Podpora rudých Khmerů a Pol Pota. Bin Ládinovi v Americe

2/3 Klan Bushů: Rasová hygiena a eugenika. Podpora rudých Khmerů a Pol Pota. Bin Ládinovi v Americe

19. 7. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Cháron i Kerberos. Zní to apokalypticky. Lidstvo si ale s extrémními vedry poradí, věří ředitel ČHMÚ

Dvacet minut Radiožurnálu: Cháron i Kerberos. Zní to apokalypticky. Lidstvo si ale s extrémními vedry poradí, věří ředitel ČHMÚ

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Cháron i Kerberos. Zní to apokalypticky. Lidstvo si ale s extrémními vedry poradí, věří ředitel ČHMÚ

Dvacet minut Radiožurnálu: Cháron i Kerberos. Zní to apokalypticky. Lidstvo si ale s extrémními vedry poradí, věří ředitel ČHMÚ

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Dušek: Vím, že jsem trapnej a pro lidi blázen, je mi to jedno. Žijeme ve snění a máme nekonečná těla

Dušek: Vím, že jsem trapnej a pro lidi blázen, je mi to jedno. Žijeme ve snění a máme nekonečná těla

19. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Svázat si pas, sníst chilli, škrtit sám sebe do bezvědomí. Online výzvy hledají slabé stránky dětí

Houpačky: Svázat si pas, sníst chilli, škrtit sám sebe do bezvědomí. Online výzvy hledají slabé stránky dětí

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Svázat si pas, sníst chilli, škrtit sám sebe do bezvědomí. Online výzvy hledají slabé stránky dětí

Houpačky: Svázat si pas, sníst chilli, škrtit sám sebe do bezvědomí. Online výzvy hledají slabé stránky dětí

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody The growing megafire crisis -- and how to contain it | George T. Whitesides

The growing megafire crisis -- and how to contain it | George T. Whitesides

19. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Trump čelí nejvážnější obžalobě. Bude mít utrum ve volbách?

Trump čelí nejvážnější obžalobě. Bude mít utrum ve volbách?

19. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Od plastického chirurga nejen nová prsa

S Arenbergerem nejen o medicíně: Od plastického chirurga nejen nová prsa

19. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pes na hlídání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pes na hlídání

19. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Ta o chybách

Ta o chybách

19. 7. 2023

58 min

Obrázek epizody Václav Dolejší: Podělí se o penzi, zařídí dotaci. To je moderní babička

Václav Dolejší: Podělí se o penzi, zařídí dotaci. To je moderní babička

19. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Květná zahrada v Kroměříži je nejen krásná, ale pokud jí porozumíte, objevíte v ní celý svět

Květná zahrada v Kroměříži je nejen krásná, ale pokud jí porozumíte, objevíte v ní celý svět

19. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody GS Talks #11 - Daniela Drtinová: V módě i v životě mám ráda minimalismus

GS Talks #11 - Daniela Drtinová: V módě i v životě mám ráda minimalismus

19. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Radioporadna: Královéhradecký kraj intenzivně pracuje na dobudování Labské cyklostezky do Krkonoš k prameni Labe

Radioporadna: Královéhradecký kraj intenzivně pracuje na dobudování Labské cyklostezky do Krkonoš k prameni Labe

19. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Česká jízda #21 – Lajky na sítích stínových ministrů ANO

Česká jízda #21 – Lajky na sítích stínových ministrů ANO

19. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

19. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

19. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

Blízká setkání: Hudebník Michal Prokop: Jsem rozhlasové dítě a cítím se být s rozhlasem svázán

19. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Nezpíval jsem si ani v koupelně, poprvé to bylo až za prachy, vzpomíná se smíchem Ivan Mládek

Na pohovce Jožky Kubáníka: Nezpíval jsem si ani v koupelně, poprvé to bylo až za prachy, vzpomíná se smíchem Ivan Mládek

19. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

19. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

Zápisník zahraničních zpravodajů: Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

19. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na prvním místě musíte mít lásku k dítěti, říká pěstounka Zuzka Žatečková

Dobré dopoledne: Na prvním místě musíte mít lásku k dítěti, říká pěstounka Zuzka Žatečková

19. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

19. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

19. 7. 2023

26 min