Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

19. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

Zápisník zahraničních zpravodajů: Hel bránili Poláci před nacisty měsíc jen čtyřmi děly. Obranný výbuch udělal z poloostrova ostrov

19. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na prvním místě musíte mít lásku k dítěti, říká pěstounka Zuzka Žatečková

Dobré dopoledne: Na prvním místě musíte mít lásku k dítěti, říká pěstounka Zuzka Žatečková

19. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

19. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

19. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vláda měla dobrý úmysl finance zlepšit, začínám pochybovat, že to zvládne, říká ekonomka Matesová

Interview Plus: Vláda měla dobrý úmysl finance zlepšit, začínám pochybovat, že to zvládne, říká ekonomka Matesová

19. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Propaganda včera a dnes

Propaganda včera a dnes

19. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Bourání: Barvy, pyramidy a klidně nevkus. Devadesátky v architektuře. Čím nás baví?

Bourání: Barvy, pyramidy a klidně nevkus. Devadesátky v architektuře. Čím nás baví?

19. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Dirigent Václav Luks o novém scénickém provedení opery Semele Georga Friedricha Händela na  festivalu v Glyndebourne

Dirigent Václav Luks o novém scénickém provedení opery Semele Georga Friedricha Händela na festivalu v Glyndebourne

19. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: S ridgebackem i zhubnete. Pes s pruhem proti srsti potřebuje pohyb, lásku a důslednost

Radioporadna: S ridgebackem i zhubnete. Pes s pruhem proti srsti potřebuje pohyb, lásku a důslednost

19. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Nicola Garbaczová: Od modelingu k politice, stáž na řeckém ostrově Zakynthos & o spolupráci s výletní lodí díky instagramu

Nicola Garbaczová: Od modelingu k politice, stáž na řeckém ostrově Zakynthos & o spolupráci s výletní lodí díky instagramu

19. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Short Stuff: Pie-In-The-Face Gag

Short Stuff: Pie-In-The-Face Gag

19. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Martin Bilej z Akademie věd: Investice do vědy a vzdělávání je investice do budoucnosti

Ranní Plus: Martin Bilej z Akademie věd: Investice do vědy a vzdělávání je investice do budoucnosti

19. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Šachy vedou k samostatnosti. Musíš hledat řešení, rozhodovat se a nést následky. To platí i v životě

Host ve studiu: Šachy vedou k samostatnosti. Musíš hledat řešení, rozhodovat se a nést následky. To platí i v životě

19. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody V keramickém ateliéru KVAK tráví víkendové i prázdninové kurzy nadšenci do keramiky

V keramickém ateliéru KVAK tráví víkendové i prázdninové kurzy nadšenci do keramiky

19. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jeho hlavními tématy jsou věda a umění. Setkání s astrofyzikem Zdeňkem Stuchlíkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jeho hlavními tématy jsou věda a umění. Setkání s astrofyzikem Zdeňkem Stuchlíkem

19. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

19. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

19. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

19. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Small Talk #145 - Pět společenských zlozvyků, které Vám zbytečně ubírají společenské body

Small Talk #145 - Pět společenských zlozvyků, které Vám zbytečně ubírají společenské body

19. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody První houslista Mucha Quartet Juraj Tomka zve na dnešní koncert Festivalu Krumlov

První houslista Mucha Quartet Juraj Tomka zve na dnešní koncert Festivalu Krumlov

19. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rizika AI přeceňujeme především kvůli novosti technologie, myslí si novinář Koubský

Pro a proti: Rizika AI přeceňujeme především kvůli novosti technologie, myslí si novinář Koubský

19. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody #3 Bára Stodůlková

#3 Bára Stodůlková

19. 7. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody The Disappearance of Ettore Majorana

The Disappearance of Ettore Majorana

19. 7. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody Máme hosty: Hudební vzdělání nasával nejdřív tajně. Teď sbormistr Kudrnka vede zpěváky všech generací

Máme hosty: Hudební vzdělání nasával nejdřív tajně. Teď sbormistr Kudrnka vede zpěváky všech generací

19. 7. 2023

9 min