Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V tichu vakua by člověk zešílel. V terapii používám i metal nebo punk, vypráví muzikoterapeut Lipský

Host Lucie Výborné: V tichu vakua by člověk zešílel. V terapii používám i metal nebo punk, vypráví muzikoterapeut Lipský

6. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V tichu vakua by člověk zešílel. V terapii používám i metal nebo punk, vypráví muzikoterapeut Lipský

Host Lucie Výborné: V tichu vakua by člověk zešílel. V terapii používám i metal nebo punk, vypráví muzikoterapeut Lipský

6. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Havlíček: Vláda rezignuje na budoucnost a krmí otesánka. Ekonomiku musí restartovat privátní sféra

Interview Plus: Havlíček: Vláda rezignuje na budoucnost a krmí otesánka. Ekonomiku musí restartovat privátní sféra

6. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Zábava i poučení s Kateřinou z Mrzení (chybí tam jedna slabika, ano, takoví jsme rebelové)

Zábava i poučení s Kateřinou z Mrzení (chybí tam jedna slabika, ano, takoví jsme rebelové)

6. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mladé ženy zvedají úroveň myslivosti v Čechách. Staří myslivci to ale neradi slyší

Radioporadna: Mladé ženy zvedají úroveň myslivosti v Čechách. Staří myslivci to ale neradi slyší

6. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

6. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

6. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

6. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Short Stuff: History of OK

Short Stuff: History of OK

6. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Psycholog Miovský: Obnova duševního zdraví na Ukrajině snese srovnání se stavy po 2. světové válce

Osobnost Plus: Psycholog Miovský: Obnova duševního zdraví na Ukrajině snese srovnání se stavy po 2. světové válce

6. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Psycholog Miovský: Obnova duševního zdraví na Ukrajině snese srovnání se stavy po 2. světové válce

Osobnost Plus: Psycholog Miovský: Obnova duševního zdraví na Ukrajině snese srovnání se stavy po 2. světové válce

6. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Veronika Kracíková šije, vyrábí keramiku, ale také byla u restaurování mamutího klu

Host Českého rozhlasu Ostrava: Veronika Kracíková šije, vyrábí keramiku, ale také byla u restaurování mamutího klu

6. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Housle jsou pro mě životné, nedívám se na ně jako na věc, říká Jaroslav Svěcený

Větrník - Host ve studiu: Housle jsou pro mě životné, nedívám se na ně jako na věc, říká Jaroslav Svěcený

6. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

6. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

6. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

Vizitka: Výtvarnice Zdena Šafka: Po škole mi chyběli přátelé, a tak jsem si jich pár utkala

6. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Small Talk #152 - Jak reagovat, když vás někdo ex post požádá o diskrétnost?

Small Talk #152 - Jak reagovat, když vás někdo ex post požádá o diskrétnost?

6. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody 94. díl - Co je to datová schránka

94. díl - Co je to datová schránka

6. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Gluchovskij: V Rusku už nikdo nevěří, že se dá režimu ublížit

Gluchovskij: V Rusku už nikdo nevěří, že se dá režimu ublížit

6. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Hoia Baciu – Transylvánský Les Hrůzy

Hoia Baciu – Transylvánský Les Hrůzy

6. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ředitel Národního divadla Brno Martin Glaser: Snažíme se dělat most mezi tradicí a tím novým

Host Dne na Moravě: Ředitel Národního divadla Brno Martin Glaser: Snažíme se dělat most mezi tradicí a tím novým

6. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Pro a proti: Potraviny nezlevňují. Mohou to výrobci ovlivnit?

Pro a proti: Potraviny nezlevňují. Mohou to výrobci ovlivnit?

6. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody 270 - Benefit of the Doubt

270 - Benefit of the Doubt

6. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Shark Vomits Arm?

Shark Vomits Arm?

6. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Ohlédnutí za festivalem Renesance Opočno 2023

Ohlédnutí za festivalem Renesance Opočno 2023