Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Střílí po nás, buldozery a pilami ničí naše olivovníky,“ zlobí se Palestinci na židovské osadníky

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Střílí po nás, buldozery a pilami ničí naše olivovníky,“ zlobí se Palestinci na židovské osadníky

5. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Kolotoč poctivosti

Kolotoč poctivosti

5. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

5. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

Zálety Aleny Zárybnické: Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

5. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody #114 – Nikdy také nebolo, a máme to tu zas - hop-trop-šuch-a-much - privítajte SmeroHlas!

#114 – Nikdy také nebolo, a máme to tu zas - hop-trop-šuch-a-much - privítajte SmeroHlas!

5. 11. 2023

1 hod 15 min

Obrázek epizody Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

Hraběnka Kolowrat Krakowská: Jediný titul, na který jsem pyšná, je doktorka

5. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Angličtí katolíci teroristé a maska Anonymous

Angličtí katolíci teroristé a maska Anonymous

5. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Vzpomínka Marie Tomsové na Karla Černocha

Vzpomínka Marie Tomsové na Karla Černocha

5. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Na co se nejraději dívá z mysliveckého posedu, prozradí Petra Sedláčková Hanzlíková ze spolku Diana

Jak to vidí...: Na co se nejraději dívá z mysliveckého posedu, prozradí Petra Sedláčková Hanzlíková ze spolku Diana

5. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody 140 - Den kultury v Japonsku, restaurace, Terminátor 2, atd. (2. - 4. listopadu 2023)

140 - Den kultury v Japonsku, restaurace, Terminátor 2, atd. (2. - 4. listopadu 2023)

5. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Ruční písmo může upozornit na některá onemocnění | Zuzana Dobiášová změnách v ručním písmu, které se nejčastěji objevují při onemocněních

Ruční písmo může upozornit na některá onemocnění | Zuzana Dobiášová změnách v ručním písmu, které se nejčastěji objevují při onemocněních

5. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Jan Juchelka. Vanoční fetiš a zelená proměna, budoucnost české ekonomiky a Brusel, naděje v inovacích

Jan Juchelka. Vanoční fetiš a zelená proměna, budoucnost české ekonomiky a Brusel, naděje v inovacích

5. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Pot: „Těhotenství doporučuju, jsi pak bohyně sexu!“ Zpěvačka Karolína Drama o tom, jaké to je potom

Pot: „Těhotenství doporučuju, jsi pak bohyně sexu!“ Zpěvačka Karolína Drama o tom, jaké to je potom

4. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody #1 Tindermánie: Do hloubky online seznamování 1. část

#1 Tindermánie: Do hloubky online seznamování 1. část

4. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Entomolog Jan Macek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Entomolog Jan Macek v Klubu Rádia Junior

4. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Inka Machulková: Setkala se s Ginsbergem a měla si psát s Gregorym Corsem

Osudové ženy: Inka Machulková: Setkala se s Ginsbergem a měla si psát s Gregorym Corsem

4. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Český "rozvod" s OSN očima mladých

Český "rozvod" s OSN očima mladých

4. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Návštěva malé sklárny U Jakuba ve Vrbně pod Pradědem

Odpolední interview: Návštěva malé sklárny U Jakuba ve Vrbně pod Pradědem

4. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Jana Šustová zjišťovala, jak funguje projekt Rodíme hezky česky, který nabízí budoucím vietnamským maminkám kurzy ve vietnamštině

Magazín o národnostních menšinách v Česku Jana Šustová zjišťovala, jak funguje projekt Rodíme hezky česky, který nabízí budoucím vietnamským maminkám kurzy ve vietnamštině

4. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Místa v srdci Heidi Janků

Místa v srdci Heidi Janků

4. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

4. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

Host Radiožurnálu: Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

4. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Rozhovor se zakladatelem a ředitelem cestovní kanceláře FLY United zaměřené na prodej letenek a zprostředkování služeb korporátní klientele, dr. Janem Štilcem

Rozhovor se zakladatelem a ředitelem cestovní kanceláře FLY United zaměřené na prodej letenek a zprostředkování služeb korporátní klientele, dr. Janem Štilcem

4. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Speleoterapii pro děti pomohli vytvořit horníci z uzavřených Zlatohorských dolů

Speleoterapii pro děti pomohli vytvořit horníci z uzavřených Zlatohorských dolů

4. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Varšavský festival piva boří předsudky, že polské pivo není dobré

Varšavský festival piva boří předsudky, že polské pivo není dobré

4. 11. 2023

3 min