Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Jana Šustová zjišťovala, jak funguje projekt Rodíme hezky česky, který nabízí budoucím vietnamským maminkám kurzy ve vietnamštině

Magazín o národnostních menšinách v Česku Jana Šustová zjišťovala, jak funguje projekt Rodíme hezky česky, který nabízí budoucím vietnamským maminkám kurzy ve vietnamštině

4. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Místa v srdci Heidi Janků

Místa v srdci Heidi Janků

4. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

4. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

Host Radiožurnálu: Jsem sběratel příběhů, to mě na psaní nejvíc zajímá, vypráví spisovatel Kraus

4. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Rozhovor se zakladatelem a ředitelem cestovní kanceláře FLY United zaměřené na prodej letenek a zprostředkování služeb korporátní klientele, dr. Janem Štilcem

Rozhovor se zakladatelem a ředitelem cestovní kanceláře FLY United zaměřené na prodej letenek a zprostředkování služeb korporátní klientele, dr. Janem Štilcem

4. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Speleoterapii pro děti pomohli vytvořit horníci z uzavřených Zlatohorských dolů

Speleoterapii pro děti pomohli vytvořit horníci z uzavřených Zlatohorských dolů

4. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Varšavský festival piva boří předsudky, že polské pivo není dobré

Varšavský festival piva boří předsudky, že polské pivo není dobré

4. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Varšavský festival piva boří předsudky, že polské pivo není dobré

Zápisník zahraničních zpravodajů: Varšavský festival piva boří předsudky, že polské pivo není dobré

4. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Théoden - příběh krále, který povstal a vedl svůj lid za smrtí a slávou

Théoden - příběh krále, který povstal a vedl svůj lid za smrtí a slávou

4. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Selects: Are Election Laws Designed to Suppress Voting?

Selects: Are Election Laws Designed to Suppress Voting?

4. 11. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jablka na mošt, víno, jablkovici, křížaly, povidla, přesnídávky, ale máme i recept na čatní

Hobby magazín: Jablka na mošt, víno, jablkovici, křížaly, povidla, přesnídávky, ale máme i recept na čatní

4. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Novou grafiku Čitelné Prahy chceme vyladit, testujeme ji v metru i na povrchu, sděluje mluvčí ROPIDu

K věci Štěpánky Duchkové: Novou grafiku Čitelné Prahy chceme vyladit, testujeme ji v metru i na povrchu, sděluje mluvčí ROPIDu

4. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

4. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

4. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

Stříbrný vítr: Co dnes ví o lidech s handicapem, přiblíží kapelník a manažer skupiny The Tap Tap Šimon Ornest

4. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Ženy v ofsajdu

Ženy v ofsajdu

4. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Extrémně pohodový rozhovor: Martin Moravec & Marek Dvořák

Extrémně pohodový rozhovor: Martin Moravec & Marek Dvořák

4. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody 16 Lessons From 700 Episodes - #702

16 Lessons From 700 Episodes - #702

4. 11. 2023

1 hod 16 min

Obrázek epizody #19 Emma Smetana, Čestmír Strakatý, Jan Pokorný & Marie B

#19 Emma Smetana, Čestmír Strakatý, Jan Pokorný & Marie B

4. 11. 2023

3 hod 11 min

Obrázek epizody Základy ankapu pro podnikatelský UOL Klub

Základy ankapu pro podnikatelský UOL Klub

4. 11. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody 678 - Co bych chtěl

678 - Co bych chtěl

4. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Hovory: Slovenský novinář Soltezs se rozhodl emigrovat do Česka. „Jste o 200 let napřed,“ říká

Hovory: Slovenský novinář Soltezs se rozhodl emigrovat do Česka. „Jste o 200 let napřed,“ říká

3. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Nedodržení zákonné písemné formy. Neplatnost? A absolutní či relativní? #10

Nedodržení zákonné písemné formy. Neplatnost? A absolutní či relativní? #10

3. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody #10 Současnost a perspektivy české katolické církve | Martínek & Petráček

#10 Současnost a perspektivy české katolické církve | Martínek & Petráček

3. 11. 2023

1 hod 55 min

Obrázek epizody #9 Co chceme od hlavy státu? Tentokrát s Pavlem Fischerem.

#9 Co chceme od hlavy státu? Tentokrát s Pavlem Fischerem.

3. 11. 2023

1 hod 16 min