Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Netanjahu se tváří jako lídr, ale snaží se politicky přežít

Jak to vidí...: Analytička Kalhousová: Netanjahu se tváří jako lídr, ale snaží se politicky přežít

7. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody EP287 Legendary Clitoris: The Importance of Embracing Sexual Expression with Female Rapper Mandy Mayhem

EP287 Legendary Clitoris: The Importance of Embracing Sexual Expression with Female Rapper Mandy Mayhem

7. 11. 2023

58 min

Obrázek epizody #5 Práce s lidmi v terénu je to nejcennější

#5 Práce s lidmi v terénu je to nejcennější

7. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Vít Endler: Crowdfunding je snažší start do investování, nevyžaduje znalost akciových a jiných trhů

Vít Endler: Crowdfunding je snažší start do investování, nevyžaduje znalost akciových a jiných trhů

7. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Stanislava Jachnická: Herečkou jsem chtěla být už od dětství. Mám ráda, když jsou lidé jiní...

Stanislava Jachnická: Herečkou jsem chtěla být už od dětství. Mám ráda, když jsou lidé jiní...

7. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Včera mě na vojnu chytali

Včera mě na vojnu chytali

7. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody Petr Beneš: O vrápencích a vodních slavnostech

Petr Beneš: O vrápencích a vodních slavnostech

7. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody 142 - Od lehkých úkolů k těžším, triviální důvody ke studiu, atd. (6. listopadu 2023)

142 - Od lehkých úkolů k těžším, triviální důvody ke studiu, atd. (6. listopadu 2023)

7. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: ČEZ se může změnit. Kvůli novým jaderným blokům i konci uhelných elektráren, říká šéf firmy Beneš

Peníze a vliv: ČEZ se může změnit. Kvůli novým jaderným blokům i konci uhelných elektráren, říká šéf firmy Beneš

7. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Martina Viktorie Kopecká: Jak došlo na Zpověď farářky

Martina Viktorie Kopecká: Jak došlo na Zpověď farářky

7. 11. 2023

36 min

Obrázek epizody 679 - Dívat se kolem sebe

679 - Dívat se kolem sebe

7. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody 53 Q&A GYNEKOLOGIE A SEXKOUČKA| Narozeninový živák a vaše dotazy. Spát s ex není špatně a budujte funkční stereotypy

53 Q&A GYNEKOLOGIE A SEXKOUČKA| Narozeninový živák a vaše dotazy. Spát s ex není špatně a budujte funkční stereotypy

7. 11. 2023

1 hod 37 min

Obrázek epizody Aleš Zbořil. Fenomén AZ-kvíz a rozkopané dveře, rétorika a problémy školství, boje s nepřízní osudu

Aleš Zbořil. Fenomén AZ-kvíz a rozkopané dveře, rétorika a problémy školství, boje s nepřízní osudu

7. 11. 2023

29 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 11. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 11. díl

7. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody 63. Hate. Disciplína, která se musí umět. O vlivu sociálních sítí na chování fanoušků.

63. Hate. Disciplína, která se musí umět. O vlivu sociálních sítí na chování fanoušků.

7. 11. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Češi mají dobrodružství v krvi, tvrdí zakladatel festivalu Kolem světa

Češi mají dobrodružství v krvi, tvrdí zakladatel festivalu Kolem světa

7. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Půjde Hizballáh do války s Izraelem?

Vinohradská 12: Půjde Hizballáh do války s Izraelem?

7. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Mozaika: Odcházím s pocitem dobře vykonané práce, říká ředitel Galerie Rudolfinum Petr Nedoma

Mozaika: Odcházím s pocitem dobře vykonané práce, říká ředitel Galerie Rudolfinum Petr Nedoma

6. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Hovory: Na zámku Lobeč byla za komunistů léčebna. Nemocniční duch tam vydržel dlouho, vzpomíná majitelka

Hovory: Na zámku Lobeč byla za komunistů léčebna. Nemocniční duch tam vydržel dlouho, vzpomíná majitelka

6. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Germanistka Ingeborg Fialová-Fürst vzpomíná na listopad 89'

Germanistka Ingeborg Fialová-Fürst vzpomíná na listopad 89'

6. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Inspirace #19: Co nám může dávat hudba?

Inspirace #19: Co nám může dávat hudba?

6. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Dokument Vzhůru do hrobů

Dokument Vzhůru do hrobů

6. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Jiří Střelický: Duševní zdraví a pojištění

Jiří Střelický: Duševní zdraví a pojištění

6. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody O pánech ze Žerotína