Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody I hliněné destičky z Mezopotámie se jako nosič osvědčily lépe než diskety, popisuje archivářka

I hliněné destičky z Mezopotámie se jako nosič osvědčily lépe než diskety, popisuje archivářka

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Dopolední host: I hliněné destičky z Mezopotámie se jako nosič osvědčily lépe než diskety, popisuje archivářka

Dopolední host: I hliněné destičky z Mezopotámie se jako nosič osvědčily lépe než diskety, popisuje archivářka

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Proč je žena sexuálně uzavřená? A jak to změnit?

Proč je žena sexuálně uzavřená? A jak to změnit?

6. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody Balast #31: Laudo, laudare

Balast #31: Laudo, laudare

6. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Pomoc potravinové banky nejvíce potřebují matky samoživitelky a osamělí senioři

K věci ČRo Ostrava: Pomoc potravinové banky nejvíce potřebují matky samoživitelky a osamělí senioři

6. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Desatero pro kyberbezpečnost nenavádí k bonzování, tvrdí ministr Rakušan

Dvacet minut Radiožurnálu: Desatero pro kyberbezpečnost nenavádí k bonzování, tvrdí ministr Rakušan

6. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Is technology our savior — or our slayer? | Ruha Benjamin

Is technology our savior — or our slayer? | Ruha Benjamin

6. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Tomáš Vaňourek: Afrika se neplánuje, Afrika to plánuje za tebe

Tomáš Vaňourek: Afrika se neplánuje, Afrika to plánuje za tebe

6. 11. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Mezizubní kartáčky

Mezizubní kartáčky

6. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Desatero pro kyberbezpečnost nenavádí k bonzování, tvrdí ministr Rakušan

Dvacet minut Radiožurnálu: Desatero pro kyberbezpečnost nenavádí k bonzování, tvrdí ministr Rakušan

6. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Streptokokové infekce

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Streptokokové infekce

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Reprezentant Tomáš Mrkva: Chceme porážet ty nejlepší

Reprezentant Tomáš Mrkva: Chceme porážet ty nejlepší

6. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Slovenský vládní bizár s hořkou pachutí

Slovenský vládní bizár s hořkou pachutí

6. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Jana Marková: Veta bruselského politbyra, Palestina v Berlíně, poločas pětidemolice a výpalné ČT

Jana Marková: Veta bruselského politbyra, Palestina v Berlíně, poločas pětidemolice a výpalné ČT

6. 11. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Věda Plus: Přes tisíc oprav na zdejších silnicích už provedl stroj, který funguje na základě českého patentu

Věda Plus: Přes tisíc oprav na zdejších silnicích už provedl stroj, který funguje na základě českého patentu

6. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #26

Olga Richterová osobně #26

6. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

6. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

Až na dřeň: Vladimír Kořen: Ze smrti mám strašný strach. Pokusy v Zázracích přírody mi ho pomáhají překonávat

6. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Jan Svěrák: Když vidíš třísku v oku bližního, vyndej si z vlastního trám

Jan Svěrák: Když vidíš třísku v oku bližního, vyndej si z vlastního trám

6. 11. 2023

53 min

Obrázek epizody Songwriter Jenda Vávra: S umělou inteligencí se musíme naučit žít. Ale jenom lidská srdce se dokáží dotknout lidských srdcí

Songwriter Jenda Vávra: S umělou inteligencí se musíme naučit žít. Ale jenom lidská srdce se dokáží dotknout lidských srdcí

6. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Pavel Pumprla: V reprezentaci jsme měli skvělou partu

Pavel Pumprla: V reprezentaci jsme měli skvělou partu

6. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Třicet let nabízí široké veřejnosti služby ostravské Centrum pro rodinu a sociální péči

Odpolední interview: Třicet let nabízí široké veřejnosti služby ostravské Centrum pro rodinu a sociální péči

6. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Antivirus: Sexuální predátoři jsou vrchol ledovce. Děti na internetu často vydírá někdo, kdo je zná

Antivirus: Sexuální predátoři jsou vrchol ledovce. Děti na internetu často vydírá někdo, kdo je zná

6. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Radioporadna: Daň z nemovitosti: U všech staveb a pozemků se podívejte, jestli jsou údaje aktuální k danému roku

Radioporadna: Daň z nemovitosti: U všech staveb a pozemků se podívejte, jestli jsou údaje aktuální k danému roku

6. 11. 2023

15 min

Obrázek epizody S2 E4: Dominik Feri, vyhlazování holubů a naše Donio

S2 E4: Dominik Feri, vyhlazování holubů a naše Donio

6. 11. 2023

22 min