Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osudové ženy: Svou roli sehrála i v době totality. Osudové ženy: Anežka Česká

Osudové ženy: Svou roli sehrála i v době totality. Osudové ženy: Anežka Česká

11. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Martin Kovář: Kníže Václav už je pro nás natolik vzdálená osobnost na to, aby jednotlivce inspiroval

Martin Kovář: Kníže Václav už je pro nás natolik vzdálená osobnost na to, aby jednotlivce inspiroval

11. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Vojtěch Dyk: Málo koukáme do blba. Zvykli jsme si, že musíme neustále zaměstnávat mozek

Vojtěch Dyk: Málo koukáme do blba. Zvykli jsme si, že musíme neustále zaměstnávat mozek

11. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Klarinetista Marek Švejkar: Francouzi a Pařížané? To jsou dva rozdílné národy. Já jsem rád zpět v Česku

Klarinetista Marek Švejkar: Francouzi a Pařížané? To jsou dva rozdílné národy. Já jsem rád zpět v Česku

11. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Václav Petráš: O extrémních stavech je dobré mluvit, otevřenost je důležitá

Václav Petráš: O extrémních stavech je dobré mluvit, otevřenost je důležitá

11. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Jan Farský: Jsem pro přijetí eura, koruna nás před inflací nezachrání

Jan Farský: Jsem pro přijetí eura, koruna nás před inflací nezachrání

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Pavlína Saudková: Aby si každý dokázal utřídit myšlenky a zpracoval co prožívá, je nutné se od všeho vypnout

Pavlína Saudková: Aby si každý dokázal utřídit myšlenky a zpracoval co prožívá, je nutné se od všeho vypnout

11. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Milan Kubek: Lékaři se bouří kvůli přesčasům, Válek slibuje změny. Nevěřím mu

Milan Kubek: Lékaři se bouří kvůli přesčasům, Válek slibuje změny. Nevěřím mu

11. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Klavírista Ivo Kahánek: Češi mají největší počet hudebních géniů na metr čtvereční na světě

Klavírista Ivo Kahánek: Češi mají největší počet hudebních géniů na metr čtvereční na světě

11. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Andrea Mohylová: Budoucnost českého filmu mají v ruce diváci. Bod obnovy je nezapomenutelnou zkušeností

Andrea Mohylová: Budoucnost českého filmu mají v ruce diváci. Bod obnovy je nezapomenutelnou zkušeností

11. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Germanista Tomáš Dimter: V některých segmentech umělá inteligence kompletně nahradí překladatele

Germanista Tomáš Dimter: V některých segmentech umělá inteligence kompletně nahradí překladatele

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Spisovatelka Alžběta Jungrová: Pořádat výstavu v nemocniční prádelně chtělo odvahu. Ale když vám prostor učaruje, není cesta zpět

Spisovatelka Alžběta Jungrová: Pořádat výstavu v nemocniční prádelně chtělo odvahu. Ale když vám prostor učaruje, není cesta zpět

11. 11. 2023

40 min

Obrázek epizody Kriminalistka Martina Petrovičová: Obětí domácího násilí se může stát kdokoli. Žena, muž, dítě nebo senior

Kriminalistka Martina Petrovičová: Obětí domácího násilí se může stát kdokoli. Žena, muž, dítě nebo senior

11. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Kristýna Mertlová: Základem singles je umět přijmout zpětnou vazbu na to, co dělám při seznamování špatně

Kristýna Mertlová: Základem singles je umět přijmout zpětnou vazbu na to, co dělám při seznamování špatně

11. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Kordista Jiří Beran: Když se člověk naučí hrát fair play ve sportu, přijde to i v osobním životě

Kordista Jiří Beran: Když se člověk naučí hrát fair play ve sportu, přijde to i v osobním životě

11. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Scénáristka Pavla Krečmerová: Umělá inteligence už běžně zasahuje do tvorby seriálů a dabingu, začíná se pracovat i s umělou emocí

Scénáristka Pavla Krečmerová: Umělá inteligence už běžně zasahuje do tvorby seriálů a dabingu, začíná se pracovat i s umělou emocí

11. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Spisovatelka Petra Nesvačilová: Mám pocit, že nemám mučit čtenáře tím, jak to mám někdy těžké

Spisovatelka Petra Nesvačilová: Mám pocit, že nemám mučit čtenáře tím, jak to mám někdy těžké

11. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Zuzana Steigerwaldová: Nezapomínejme na opravdový svět a živou komunikaci. Sledujme jen ty, co nás mohou svými příspěvky inspirovat

Zuzana Steigerwaldová: Nezapomínejme na opravdový svět a živou komunikaci. Sledujme jen ty, co nás mohou svými příspěvky inspirovat

11. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Raketa na Zlaté stezce Českého ráje z Malé Skály na Kozákov: Hamštejn, rozhledna pod rozhlednou

Vybrali jsme pro vás: Raketa na Zlaté stezce Českého ráje z Malé Skály na Kozákov: Hamštejn, rozhledna pod rozhlednou

11. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Vadim Petrov: Seriózní diskuse o České televizi není možná, protože jí vůbec nerozumí politici

Vadim Petrov: Seriózní diskuse o České televizi není možná, protože jí vůbec nerozumí politici

11. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Nikol Pazderová: Nezbytným doplňkem léčby rakoviny je otevřená komunikace

Nikol Pazderová: Nezbytným doplňkem léčby rakoviny je otevřená komunikace

11. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Nespekulovat, ztělesňovat! Nad knihou Milana Machovce Ježíš pro moderního člověka.

Nespekulovat, ztělesňovat! Nad knihou Milana Machovce Ježíš pro moderního člověka.

11. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Daniela Šafránková: V USA nemohou děti jezdit ani na delší školní výlet. V ČR je větší svoboda

Daniela Šafránková: V USA nemohou děti jezdit ani na delší školní výlet. V ČR je větší svoboda

11. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Jan Kalista: Bod obnovy byl producentský risk. Ale ta unikátnost žánru a scénáře za to stála

Jan Kalista: Bod obnovy byl producentský risk. Ale ta unikátnost žánru a scénáře za to stála

11. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Julie Růžičková: Šikana na pracovišti se týká hlavně státní sféry

Julie Růžičková: Šikana na pracovišti se týká hlavně státní sféry

11. 11. 2023

36 min