Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 2/3 Život Stěpana Bandery: Čistka a genocida Čechů, Poláků a Židů.  ? A nakonec? Americká ochrana! ?

2/3 Život Stěpana Bandery: Čistka a genocida Čechů, Poláků a Židů. ? A nakonec? Americká ochrana! ?

15. 11. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Učenec rabín Šach, který je pohřben v Holešově, zde podle legendy dopsal své knihy až po své smrti

Učenec rabín Šach, který je pohřben v Holešově, zde podle legendy dopsal své knihy až po své smrti

15. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Novinářka Natálie Vachatová: Několik politiků chce odvolat svůj podpis za zachování svobody projevu

Novinářka Natálie Vachatová: Několik politiků chce odvolat svůj podpis za zachování svobody projevu

15. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Strana má právo zvolit si vedení, jaké chce. Já se těžko změním, říká zpětně k rezignaci Michálek

Dvacet minut Radiožurnálu: Strana má právo zvolit si vedení, jaké chce. Já se těžko změním, říká zpětně k rezignaci Michálek

15. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Strana má právo zvolit si vedení, jaké chce. Já se těžko změním, říká zpětně k rezignaci Michálek

Dvacet minut Radiožurnálu: Strana má právo zvolit si vedení, jaké chce. Já se těžko změním, říká zpětně k rezignaci Michálek

15. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stůně pes nebo kočka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stůně pes nebo kočka

15. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody 7. díl - Fetiše a nevěra

7. díl - Fetiše a nevěra

15. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Ivana Korolová: Na dabování Lociky mi Vojta Kotek nacpal mikinu do pusy, abych zněla přidušeně

Ivana Korolová: Na dabování Lociky mi Vojta Kotek nacpal mikinu do pusy, abych zněla přidušeně

15. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Ilona Csáková promluvila o manželství i pubertě synů. A opět odsoudila covid a koronavirová opatření

Ilona Csáková promluvila o manželství i pubertě synů. A opět odsoudila covid a koronavirová opatření

15. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Rychlíková, Pehe: Devadesátky prostupovala touha po lepším světě

Rychlíková, Pehe: Devadesátky prostupovala touha po lepším světě

15. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve středu: Pěstěným knírem muži upozorňují na nebezpečí rakoviny prostaty, listopad je i v Česku Movemberem

Host ve středu: Pěstěným knírem muži upozorňují na nebezpečí rakoviny prostaty, listopad je i v Česku Movemberem

15. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Odhalujeme olomouckou korupční pyramidu s ODS v čele

Odhalujeme olomouckou korupční pyramidu s ODS v čele

15. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Hvězda Ulice Anna Fixová otevřeně o nejtěžších chvílích v životě: Nechtěla jsem se probudit a žít

Hvězda Ulice Anna Fixová otevřeně o nejtěžších chvílích v životě: Nechtěla jsem se probudit a žít

15. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Radioporadna: Moderní podzimní menu! Poradíme, jak vařit se skvělými regionálními potravinami podle ročních období

Radioporadna: Moderní podzimní menu! Poradíme, jak vařit se skvělými regionálními potravinami podle ročních období

15. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs

Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs

15. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody On Air: Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs

On Air: Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs

15. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Ešus 6/11/2023: Lukáš a extrémní cyklistika

Ešus 6/11/2023: Lukáš a extrémní cyklistika

15. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Ešus 30/10/2023: Lenka a kouzlo Orientu

Ešus 30/10/2023: Lenka a kouzlo Orientu

15. 11. 2023

56 min

Obrázek epizody Ešus 23/10/2023: Niki, Slávek a Japonsko

Ešus 23/10/2023: Niki, Slávek a Japonsko

15. 11. 2023

58 min

Obrázek epizody 10: Vztah musí mít hlubší smysl

10: Vztah musí mít hlubší smysl

15. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Věda Plus: Češi dýchají vzduch, který nesplňuje normy. Výjimkou je Šumava a několik hornatých míst dvou krajů

Věda Plus: Češi dýchají vzduch, který nesplňuje normy. Výjimkou je Šumava a několik hornatých míst dvou krajů

15. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Kariéra, nebo dítě?

Kariéra, nebo dítě?

15. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody On Air: Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs

On Air: Víc se dozvíte, když působíte nevzdělaně, prozrazuje autorka dokumentu Blix Not Bombs

15. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody S4E13. XOXO Gossip girl aneb nadržená toxicita

S4E13. XOXO Gossip girl aneb nadržená toxicita

15. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Malebné Orlické Záhoří. Za hřebeny Orlických hor se skrývá jedinečná příroda a krajina naší vlasti

Host ve studiu: Malebné Orlické Záhoří. Za hřebeny Orlických hor se skrývá jedinečná příroda a krajina naší vlasti

15. 11. 2023

10 min