Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

Český rozhlas - Osobnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

Český rozhlas - Rozhovory

Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Musíte udělat velký průser, abyste dětem způsobili trauma, říká psychiatr, který řeší i poporodní deprese

Téma.21

Musíte udělat velký průser, abyste dětem způsobili trauma, říká psychiatr, který řeší i poporodní deprese

25. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Jaké videohry hraje Jiřina Bohdalová? Neuvěřitelně pohotová talk show o jejích fantastických rolích

Comic-Con Talks

Jaké videohry hraje Jiřina Bohdalová? Neuvěřitelně pohotová talk show o jejích fantastických rolích

25. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Volnočasový hrobník a vysokoškolský pedagog Jaroslav Šejvl

Podcast Smrtelníka

Volnočasový hrobník a vysokoškolský pedagog Jaroslav Šejvl

25. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě?

Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě?

25. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě?

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě?

25. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

Blízká setkání

Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

25. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

25. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

25. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Dobré dopoledne živě ze Zoo Jihlava: Zvířata i zákulisí se Simonou Kubičkovou

Dobré dopoledne: Dobré dopoledne živě ze Zoo Jihlava: Zvířata i zákulisí se Simonou Kubičkovou

25. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Short Stuff: Oedipus Complex

Stuff You Should Know

Short Stuff: Oedipus Complex

25. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Většina problémů zde byla už před příchodem uprchlíků z Ukrajiny. Může za ně česká vláda

Studio Alarm

Většina problémů zde byla už před příchodem uprchlíků z Ukrajiny. Může za ně česká vláda

25. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Většina problémů zde byla už před příchodem uprchlíků z Ukrajiny. Může za ně česká vláda

Alarm

Většina problémů zde byla už před příchodem uprchlíků z Ukrajiny. Může za ně česká vláda

25. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Při úžehu a úpalu je nutné organismus ochlazovat postupně

Český rozhlas - Životní styl

Doktorská rada: Při úžehu a úpalu je nutné organismus ochlazovat postupně

25. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Dráteníci z Česka a Slovenska předvedli své umění na Kuklíku. Vyhrála svatební kytice

Příběhy z Vysočiny

Dráteníci z Česka a Slovenska předvedli své umění na Kuklíku. Vyhrála svatební kytice

25. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Na place: V NHL nelze polevit ani na chvíli, jinak letíte pryč. V Calgary se mi moc líbí, říká brankář Vladař

Na place: V NHL nelze polevit ani na chvíli, jinak letíte pryč. V Calgary se mi moc líbí, říká brankář Vladař

25. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Dobrodruh z Olomouce si plavbou na Antarktidu splnil životní sen. Nepopsatelné, říká Šimon Pelikán

Větrník - Host ve studiu: Dobrodruh z Olomouce si plavbou na Antarktidu splnil životní sen. Nepopsatelné, říká Šimon Pelikán

25. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Český rozhlas Liberec vysílá z Ještědu. Nalaďte se na 97,9 FM

Vybrali jsme pro vás

Český rozhlas Liberec vysílá z Ještědu. Nalaďte se na 97,9 FM

25. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Český rozhlas Liberec vysílá z Ještědu. Nalaďte se na 97,9 FM

Vybrali jsme pro vás: Český rozhlas Liberec vysílá z Ještědu. Nalaďte se na 97,9 FM

25. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Jana Kovalčíková: Sú momenty, kedy človek ľutuje, že je viac na očiach (#TBH s Hanou)

REFRESHER Rozhovory

Jana Kovalčíková: Sú momenty, kedy človek ľutuje, že je viac na očiach (#TBH s Hanou)

25. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Josef Dvořáček, Dušan Klimek: elektromobil jako dostupný a ekonomicky výhodný prostředek

Buduj značku

Josef Dvořáček, Dušan Klimek: elektromobil jako dostupný a ekonomicky výhodný prostředek

25. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Dřevěnky na Borku patří k nejpozoruhodnějším lokalitám dělnického bydlení v Česku

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Dřevěnky na Borku patří k nejpozoruhodnějším lokalitám dělnického bydlení v Česku

25. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Untraceable Poison? The Bogle-Chandler Mystery

Conspiracy Theories

Untraceable Poison? The Bogle-Chandler Mystery

25. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Archiváři objevili ztracený Rukopis dějin Mělníka z 18. století. Našli ho v archivu Lobkowiczů

Středočeské příběhy

Archiváři objevili ztracený Rukopis dějin Mělníka z 18. století. Našli ho v archivu Lobkowiczů

25. 6. 2025

2 min