Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Jsem Samík z chrudimského útulku. Jsem tak ošklivý, až jsem hezký. Chcete mě?

Radioporadna: Jsem Samík z chrudimského útulku. Jsem tak ošklivý, až jsem hezký. Chcete mě?

21. 5. 2026

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jsem Samík z chrudimského útulku. Jsem tak ošklivý, až jsem hezký. Chcete mě?

Radioporadna: Jsem Samík z chrudimského útulku. Jsem tak ošklivý, až jsem hezký. Chcete mě?

21. 5. 2026

16 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: ZUŠ Open rozezní Vysočinu. Mladí umělci vystoupí na náměstích, koupališti i v Senátu

Dobré dopoledne: ZUŠ Open rozezní Vysočinu. Mladí umělci vystoupí na náměstích, koupališti i v Senátu

21. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dyk: Nedvědi a trampský folk mě provází celý život. Mainstreamu chybí krásná melodie a poetický text

Host Radiožurnálu: Dyk: Nedvědi a trampský folk mě provází celý život. Mainstreamu chybí krásná melodie a poetický text

21. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dyk: Nedvědi a trampský folk mě provází celý život. Mainstreamu chybí krásná melodie a poetický text

Host Radiožurnálu: Dyk: Nedvědi a trampský folk mě provází celý život. Mainstreamu chybí krásná melodie a poetický text

21. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody The 1993 Waco Siege

The 1993 Waco Siege

21. 5. 2026

49 min

Obrázek epizody Tereza Koudelová vs. právo rozhodovat o oceánu // RANT Prostoru #138

Tereza Koudelová vs. právo rozhodovat o oceánu // RANT Prostoru #138

21. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Moc

Moc

21. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 15. | Jan Štefela

Selfie s Táňou | Díl 15. | Jan Štefela

21. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 14. | Bart Spinney

Selfie s Táňou | Díl 14. | Bart Spinney

21. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 13. | Hanka Gelnarová

Selfie s Táňou | Díl 13. | Hanka Gelnarová

21. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 12. | Tomáš Polák

Selfie s Táňou | Díl 12. | Tomáš Polák

21. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pavel mě vždy ohromil přemýšlením na hřišti, humorem a spojením s týmem, chválí Vetchý

Desítka Pavla Horvátha: Pavel mě vždy ohromil přemýšlením na hřišti, humorem a spojením s týmem, chválí Vetchý

21. 5. 2026

50 min

Obrázek epizody Umělá inteligence pomohla studentům jihlavské školy vyrobit novou učební pomůcku

Umělá inteligence pomohla studentům jihlavské školy vyrobit novou učební pomůcku

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Nealkoholická steatóza patří podle internisty Jana Gregara mezi civilizační nemoci

Apatyka: Nealkoholická steatóza patří podle internisty Jana Gregara mezi civilizační nemoci

21. 5. 2026

36 min

Obrázek epizody Apatyka: Nealkoholická steatóza patří podle internisty Jana Gregara mezi civilizační nemoci

Apatyka: Nealkoholická steatóza patří podle internisty Jana Gregara mezi civilizační nemoci

21. 5. 2026

36 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 11. | Gabriela Brzobohatá

Selfie s Táňou | Díl 11. | Gabriela Brzobohatá

21. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Houkalová: ZUŠky nutně potřebujeme, jsou nositelkami regionální kultury i dobrého duševního zdraví

Vizitka: Houkalová: ZUŠky nutně potřebujeme, jsou nositelkami regionální kultury i dobrého duševního zdraví

21. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Houkalová: ZUŠky nutně potřebujeme, jsou nositelkami regionální kultury i dobrého duševního zdraví

Vizitka: Houkalová: ZUŠky nutně potřebujeme, jsou nositelkami regionální kultury i dobrého duševního zdraví

21. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Houkalová: ZUŠky nutně potřebujeme, jsou nositelkami regionální kultury i dobrého duševního zdraví

Houkalová: ZUŠky nutně potřebujeme, jsou nositelkami regionální kultury i dobrého duševního zdraví

21. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 10. | Redzed

Selfie s Táňou | Díl 10. | Redzed

21. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 9. |Petra Kubicová

Selfie s Táňou | Díl 9. |Petra Kubicová

21. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Selfie s Táňou | Díl 8. | Petr Švancara

Selfie s Táňou | Díl 8. | Petr Švancara