Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lékař a humanitární pracovník Lukáš Malý. Naučila ho zkušenost z Afriky žít víc „tady a teď“?

Jak to vidí...: Lékař a humanitární pracovník Lukáš Malý. Naučila ho zkušenost z Afriky žít víc „tady a teď“?

14. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Longevity aneb prodloužení života a zpomalování  stárnutí. Jaké jsou nástroje k těmto snovým cílům?

Cesta k uzdravení: Longevity aneb prodloužení života a zpomalování stárnutí. Jaké jsou nástroje k těmto snovým cílům?

14. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Proměny Prahy

Proměny Prahy

14. 12. 2025

51 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Od pralesa po Alpy. Na Novém Zélandu si během pár hodin můžete dopřát trek napříč biotopy

Zápisník zahraničních zpravodajů: Od pralesa po Alpy. Na Novém Zélandu si během pár hodin můžete dopřát trek napříč biotopy

14. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Od pralesa po Alpy. Na Novém Zélandu si během pár hodin můžete dopřát trek napříč biotopy

Od pralesa po Alpy. Na Novém Zélandu si během pár hodin můžete dopřát trek napříč biotopy

14. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zážitek z plavby? Když mi žralok odjel s plachetnicí, vzpomíná mořeplavec Richard Konkolski

Zálety Aleny Zárybnické: Zážitek z plavby? Když mi žralok odjel s plachetnicí, vzpomíná mořeplavec Richard Konkolski

14. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zážitek z plavby? Když mi žralok odjel s plachetnicí, vzpomíná mořeplavec Richard Konkolski

Zálety Aleny Zárybnické: Zážitek z plavby? Když mi žralok odjel s plachetnicí, vzpomíná mořeplavec Richard Konkolski

14. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Zážitek z plavby? Když mi žralok odjel s plachetnicí, vzpomíná mořeplavec Richard Konkolski

Zážitek z plavby? Když mi žralok odjel s plachetnicí, vzpomíná mořeplavec Richard Konkolski

14. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Vltavín: Chod českobudějovické nemocnice se bez lékařů židovské národnosti za protektorátu málem zastavil

Vltavín: Chod českobudějovické nemocnice se bez lékařů židovské národnosti za protektorátu málem zastavil

14. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Film má hlavně přinést emoce, říká „nejhorší“ česká režisérka Eva Toulová

Film má hlavně přinést emoce, říká „nejhorší“ česká režisérka Eva Toulová

14. 12. 2025

55 min

Obrázek epizody Helena Vondráčková u Marie Tomsové: Ze spolužáků jsem měla větší trému než z publika

Helena Vondráčková u Marie Tomsové: Ze spolužáků jsem měla větší trému než z publika

14. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Kardiolog Neužil: Když se pacient bojí, hůře stoná

Kardiolog Neužil: Když se pacient bojí, hůře stoná

14. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata s Danou Demkovou a Mětejem Novým

Vertikála: Debata s Danou Demkovou a Mětejem Novým

14. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Židovsko-křesťanské konverze

Židovsko-křesťanské konverze

14. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Jak se zapojit do pomoci potřebným v adventu? Novinky s Naděždou Hávovou

Vertikála: Jak se zapojit do pomoci potřebným v adventu? Novinky s Naděždou Hávovou

14. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Ukázka 30. dílu podcastu odeDna a dál… :) — Stanislav (Vzpomínky na život)

Ukázka 30. dílu podcastu odeDna a dál… :) — Stanislav (Vzpomínky na život)

14. 12. 2025

37 min

Obrázek epizody Ukázka 29. dílu podcastu Odedna a dál...;) - Martin (Duševní zdraví)

Ukázka 29. dílu podcastu Odedna a dál...;) - Martin (Duševní zdraví)

14. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody #ne_poslušnosti: Svoboda projevu

#ne_poslušnosti: Svoboda projevu

14. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Červené oči

Červené oči

14. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Desítka Pavla Horvátha s Jakubem Voráčkem a Liborem Boučkem bavila v budově Českého rozhlasu

Desítka Pavla Horvátha: Desítka Pavla Horvátha s Jakubem Voráčkem a Liborem Boučkem bavila v budově Českého rozhlasu

14. 12. 2025

53 min

Obrázek epizody Kapitola XX

Kapitola XX

14. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 106, o ceremoniálu průvodce Michelin v ČR

Taste of Prague Podcast, Ep. 106, o ceremoniálu průvodce Michelin v ČR

14. 12. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody #6 - 5 znaků, že muž není ten pravý

#6 - 5 znaků, že muž není ten pravý

13. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody #2 Vánoční speciál

#2 Vánoční speciál

13. 12. 2025

37 min

Obrázek epizody #1 pilot