Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Astrofyzik Pavel Suchan v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Astrofyzik Pavel Suchan v Klubu Rádia Junior

17. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Analytik: Česko v energetice 15 let spalo a skončilo odkázané na zemní plyn

Analytik: Česko v energetice 15 let spalo a skončilo odkázané na zemní plyn

17. 3. 2026

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Adiktolog Kubů: Rizika kratomu byla hodnocena jako akceptovatelná. Efekty regulace prodeje ukáže čas

Dvacet minut Radiožurnálu: Adiktolog Kubů: Rizika kratomu byla hodnocena jako akceptovatelná. Efekty regulace prodeje ukáže čas

17. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Kameraman Vladimír Smutný podle režiséra Jana Svěráka

Úžasné životy: Kameraman Vladimír Smutný podle režiséra Jana Svěráka

17. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Kameraman Vladimír Smutný podle režiséra Jana Svěráka

Kameraman Vladimír Smutný podle režiséra Jana Svěráka

17. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Já, já, já | Když si někteří myslí, že se vše točí kolem nich

Já, já, já | Když si někteří myslí, že se vše točí kolem nich

17. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Akcent: Kultura má problém říkat si o peníze. Možností jak ji podpořit, je dost, jen je dobře využít

Akcent: Kultura má problém říkat si o peníze. Možností jak ji podpořit, je dost, jen je dobře využít

17. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody #96 Jak rozpoznat, že na tebe partner hází rozchod a manipuluje tě (zkrácená verze)

#96 Jak rozpoznat, že na tebe partner hází rozchod a manipuluje tě (zkrácená verze)

17. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody 50 vtipů o chlapech

50 vtipů o chlapech

17. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Mezi námi zvířaty: Ředitel kanceláře Českého svazu ochránců přírody Petr Stýblo v pořadu Mezi námi Zvířaty

Mezi námi zvířaty: Ředitel kanceláře Českého svazu ochránců přírody Petr Stýblo v pořadu Mezi námi Zvířaty

17. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Francouzský polibek

Proč se říká, co se říká - Francouzský polibek

17. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Pěna dní: Jak vypadá opravdová Češka? Jak Banksy? A jak je to teda s tím pitím na zdraví?

Pěna dní: Jak vypadá opravdová Češka? Jak Banksy? A jak je to teda s tím pitím na zdraví?

17. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Louis Beam. Otec militantního amerického neonacismu.

Louis Beam. Otec militantního amerického neonacismu.

17. 3. 2026

1 hod 46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nová kniha fotografa Jaroslava Hrůzy o Hradci Králové: návrat do minulosti na historických snímcích

Host ve studiu: Nová kniha fotografa Jaroslava Hrůzy o Hradci Králové: návrat do minulosti na historických snímcích

17. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na jaře pěstuje sazenice květin, v létě má pole melounů. Zahradnice proměnila hobby v životní náplň

Hobby magazín: Na jaře pěstuje sazenice květin, v létě má pole melounů. Zahradnice proměnila hobby v životní náplň

17. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na jaře pěstuje sazenice květin, v létě má pole melounů. Zahradnice proměnila hobby v životní náplň

Hobby magazín: Na jaře pěstuje sazenice květin, v létě má pole melounů. Zahradnice proměnila hobby v životní náplň

17. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody „Babiš chce po vzoru Maďarska ovládnout stát,“ varuje Ivan Bartoš

„Babiš chce po vzoru Maďarska ovládnout stát,“ varuje Ivan Bartoš

17. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Zvedněte oči.“ Herečka Diana Mórová má jednoduchý návod, jak potkat lásku

Blízká setkání: „Zvedněte oči.“ Herečka Diana Mórová má jednoduchý návod, jak potkat lásku

17. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Zvedněte oči.“ Herečka Diana Mórová má jednoduchý návod, jak potkat lásku

Blízká setkání: „Zvedněte oči.“ Herečka Diana Mórová má jednoduchý návod, jak potkat lásku

17. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody „Zvedněte oči.“ Herečka Diana Mórová má jednoduchý návod, jak potkat lásku

„Zvedněte oči.“ Herečka Diana Mórová má jednoduchý návod, jak potkat lásku

17. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Běloruský nobelista Bjaljacki: Byl jsem Lukašenkův rukojmí

Interview Plus: Běloruský nobelista Bjaljacki: Byl jsem Lukašenkův rukojmí

17. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Některé kroky Babišovy vlády vyhovují Rusku, varuje Kundra

Osobnost Plus: Některé kroky Babišovy vlády vyhovují Rusku, varuje Kundra

17. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Podhoubí: Všechny konflikty se zklidní v lese. Šéf Národního parku Šumava Hubený o obnově lesa

Podhoubí: Všechny konflikty se zklidní v lese. Šéf Národního parku Šumava Hubený o obnově lesa

17. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Kateřina Cajthamlová: Jarní detox je blbost. Zelený ječmen se jedl z hladu, když došly zásoby

Alex a host: Kateřina Cajthamlová: Jarní detox je blbost. Zelený ječmen se jedl z hladu, když došly zásoby

17. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Kateřina Cajthamlová: Jarní detox je blbost. Zelený ječmen se jedl z hladu, když došly zásoby

Kateřina Cajthamlová: Jarní detox je blbost. Zelený ječmen se jedl z hladu, když došly zásoby

17. 3. 2026

31 min