Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Marie Formáčková: Růžičková byla víc než Škopková. Uměla jedenáct jazyků

Český rozhlas - Rozhovory

Alex a host: Marie Formáčková: Růžičková byla víc než Škopková. Uměla jedenáct jazyků

24. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Plody citronečníku jsou příjemné do ruky, při dotyku připomínají semiš. Keř zvládá i mrazy

Hobby magazín: Plody citronečníku jsou příjemné do ruky, při dotyku připomínají semiš. Keř zvládá i mrazy

24. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chtějme nejdříve pochopit druhého, pak teprve být pochopen, říká párový psychoterapeut Lukáš Dastlík

Radioporadna: Chtějme nejdříve pochopit druhého, pak teprve být pochopen, říká párový psychoterapeut Lukáš Dastlík

24. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 973

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 973

24. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příměří Íránu a Izraele? Výhrady členů NATO k vyšším výdajům. Výhledy cen ropy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Příměří Íránu a Izraele? Výhrady členů NATO k vyšším výdajům. Výhledy cen ropy

24. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Slíbili jsme to, hájí slevy na jízdném Mračková Vildumetzová

Pro a proti: Slíbili jsme to, hájí slevy na jízdném Mračková Vildumetzová

24. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody 7 nejhorších zážitků na Bali

ČERSTVÝ PODCAST BRAWIUM

7 nejhorších zážitků na Bali

24. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Max Dolanský: V herecké profesi by se měl člověk snažit začít vykukovat co nejdřív

Blízká setkání

Max Dolanský: V herecké profesi by se měl člověk snažit začít vykukovat co nejdřív

24. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Fyzioterapeutka: Regenerace je základ růstu. Při škole a dvou trénincích denně pokulhává

Host Lucie Výborné

Fyzioterapeutka: Regenerace je základ růstu. Při škole a dvou trénincích denně pokulhává

24. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Max Dolanský: V herecké profesi by se měl člověk snažit začít vykukovat co nejdřív

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Max Dolanský: V herecké profesi by se měl člověk snažit začít vykukovat co nejdřív

24. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fyzioterapeutka: Regenerace je základ růstu. Při škole a dvou trénincích denně pokulhává

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Fyzioterapeutka: Regenerace je základ růstu. Při škole a dvou trénincích denně pokulhává

24. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fyzioterapeutka: Regenerace je základ růstu. Při škole a dvou trénincích denně pokulhává

Host Lucie Výborné: Fyzioterapeutka: Regenerace je základ růstu. Při škole a dvou trénincích denně pokulhává

24. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Max Dolanský: V herecké profesi by se měl člověk snažit začít vykukovat co nejdřív

Blízká setkání: Max Dolanský: V herecké profesi by se měl člověk snažit začít vykukovat co nejdřív

24. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Dominika Beňovič a Mirka Krommerová: O práci makléřky, cenách ve Španělsku a hrozbách realitní turistiky

Život na Costa del Sol

Dominika Beňovič a Mirka Krommerová: O práci makléřky, cenách ve Španělsku a hrozbách realitní turistiky

24. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Musí být moje pravá láska romantická?

Hlasovky

Musí být moje pravá láska romantická?

24. 6. 2025

48 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mistr světa v mushingu! Hradečák Kryštof Spilka se psem Sonnym vyhráil v Norsku kategorii skijöringu

Host ve studiu: Mistr světa v mushingu! Hradečák Kryštof Spilka se psem Sonnym vyhráil v Norsku kategorii skijöringu

24. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zahrada a kultura, Vesnice roku, lístek z Titanicu i AI dětem

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zahrada a kultura, Vesnice roku, lístek z Titanicu i AI dětem

24. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Českým Švýcarskem s novou mobilní aplikací

Host Dopoledního expresu: Českým Švýcarskem s novou mobilní aplikací

24. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Levanduli ostříhejte na kluka. A cibulovinám nedovolte vytvářet semeníky

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Levanduli ostříhejte na kluka. A cibulovinám nedovolte vytvářet semeníky

24. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Levanduli ostříhejte na kluka. A cibulovinám nedovolte vytvářet semeníky

Radioporadna: Levanduli ostříhejte na kluka. A cibulovinám nedovolte vytvářet semeníky

24. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Miroslav Skačáni: Proč bychom si měli víc vážit toho, jací jsme, než jak vypadáme

Dobré dopoledne: Miroslav Skačáni: Proč bychom si měli víc vážit toho, jací jsme, než jak vypadáme

24. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

Casablanca

V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Shameful History: Project 100,000

Stuff You Should Know

Shameful History: Project 100,000

24. 6. 2025

40 min