Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Vondrka: Ze Slovanu Bratislava jsem musel přestoupit do Sparty, abych si mohl v roce 2015 zahrát MS

Čistá hra Martina Procházky: Vondrka: Ze Slovanu Bratislava jsem musel přestoupit do Sparty, abych si mohl v roce 2015 zahrát MS

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Vondrka: Ze Slovanu Bratislava jsem musel přestoupit do Sparty, abych si mohl v roce 2015 zahrát MS

Poslechněte si podcast

Dnes

49 min

Hokejové léto na Radiožurnálu Sport pokračuje a s ním i Čistá hra Martina Procházky. Tentokrát pozvání olympijského šampiona z Nagana přijal bývalý reprezentant Michal Vondrka. Jakou funkci nyní zastává ve Slavii? Kdy by se podle něj mohl klub z Vršovic probojovat do extraligy? Jaké vzpomínky má z angažmá ve Finsku nebo v Rusku? Baví ho show, která je součástí domácích duelů hokejové Sparty? Poslechněte si v oblíbené talkshow.

Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .

Popis podcastu

Hosté ze všech možných oborů. Rozhovory do hloubky i s lehkostí.

Všechno z tématu Rozhovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .