Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

Casablanca

V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

Český rozhlas - Rozhovory

Casablanca: V Súdánu jsem se chtěla sprchovat kravskou močí, říká Lenka Hrabalová. Nevyšlo to, tak příště

24. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Shameful History: Project 100,000

Stuff You Should Know

Shameful History: Project 100,000

24. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Šabata: Čapí hnízdo je politicky vychladlá matérie. Voliči preference nezmění

Jak to vidí...: Petr Šabata: Čapí hnízdo je politicky vychladlá matérie. Voliči preference nezmění

24. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Kdy a kde vznikal moderní turismus? Odpovědi nabízí nová kniha Slunce, voda, vzduch

On Air

Kdy a kde vznikal moderní turismus? Odpovědi nabízí nová kniha Slunce, voda, vzduch

24. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody On Air: Kdy a kde vznikal moderní turismus? Odpovědi nabízí nová kniha Slunce, voda, vzduch

On Air: Kdy a kde vznikal moderní turismus? Odpovědi nabízí nová kniha Slunce, voda, vzduch

24. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak poznáme kvalitní zmrzlinu a jak si ji vyrobit v domácích podmínkách

Poradna

Jak poznáme kvalitní zmrzlinu a jak si ji vyrobit v domácích podmínkách

24. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Vysočinou projel Spolek plečkařů. Dvacítka chlapů z Jižní Moravy na prastarých kolech

Příběhy z Vysočiny

Vysočinou projel Spolek plečkařů. Dvacítka chlapů z Jižní Moravy na prastarých kolech

24. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Čaloun: V Německu chtějí mladí talenti i hodně pracovat. V Litvínově mi k dokonalosti scházel titul

Čistá hra Martina Procházky: Čaloun: V Německu chtějí mladí talenti i hodně pracovat. V Litvínově mi k dokonalosti scházel titul

24. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Poradna pro lidi se zdravotním postižením funguje v Českých Budějovicích už několik let

Dopolední host

Poradna pro lidi se zdravotním postižením funguje v Českých Budějovicích už několik let

24. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Poradna pro lidi se zdravotním postižením funguje v Českých Budějovicích už několik let

Dopolední host

Poradna pro lidi se zdravotním postižením funguje v Českých Budějovicích už několik let

24. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: Poradna pro lidi se zdravotním postižením funguje v Českých Budějovicích už několik let

Dopolední host: Poradna pro lidi se zdravotním postižením funguje v Českých Budějovicích už několik let

24. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Lesní stezka je novinkou v areálu Skalka Family Parku v ostravské Vřesině

Křížem krajem: Lesní stezka je novinkou v areálu Skalka Family Parku v ostravské Vřesině

24. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody Máme hosty: Před 80 lety přišli do Slatiňan starokladrubští vraníci. Po kopytě

Máme hosty: Před 80 lety přišli do Slatiňan starokladrubští vraníci. Po kopytě

24. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Než si sbalíš řízky do Chorvatska, pusť si tohle!

Sirény

Než si sbalíš řízky do Chorvatska, pusť si tohle!

24. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody NA ROVINU s expertom: Iránci vedia, že ťahajú za kratší koniec. Námorná vojna o Hormuz by sa týkala celého sveta (Epizóda 45/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

NA ROVINU s expertom: Iránci vedia, že ťahajú za kratší koniec. Námorná vojna o Hormuz by sa týkala celého sveta (Epizóda 45/25)

24. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Radio Čas na cestách: Region Stredné Slovensko

Radio Čas na cestách

Radio Čas na cestách: Region Stredné Slovensko

24. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Po čuni logisticky! Evangelista robotiky Miroslav Hampel

Po čuni

Po čuni logisticky! Evangelista robotiky Miroslav Hampel

24. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody ADHD je zábavná jízda plná šoků, říká Nikola Mucha. Stejně jako tahle Večerka z Rock for People

Večerka

ADHD je zábavná jízda plná šoků, říká Nikola Mucha. Stejně jako tahle Večerka z Rock for People

24. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Rukopisy, dopisy, první překlady. V Paříži se prodávala unikátní sbírka děl Franze Kafky

Zápisník zahraničních zpravodajů

Rukopisy, dopisy, první překlady. V Paříži se prodávala unikátní sbírka děl Franze Kafky

24. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Rukopisy, dopisy, první překlady. V Paříži se prodávala unikátní sbírka děl Franze Kafky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Rukopisy, dopisy, první překlady. V Paříži se prodávala unikátní sbírka děl Franze Kafky

24. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Tereza Horváthová: Propriété privée

Ranní úvaha

Tereza Horváthová: Propriété privée

24. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Jan Flaška: Neomylní

Rozhlasový sloupek

Jan Flaška: Neomylní

24. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Marek Ztracený. Dluhy a poučení z minulosti, odcházení táty, studená sprcha po Slavících i velké sny, které se na Šumavě nenosily

Čestmír Strakatý

Marek Ztracený. Dluhy a poučení z minulosti, odcházení táty, studená sprcha po Slavících i velké sny, které se na Šumavě nenosily

24. 6. 2025

29 min