Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Nejvyšší Sagrada Família

Anna Beata Háblová: Nejvyšší Sagrada Família

17. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Curling

Curling

17. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Vůně z pevnosti. V srdci citadely se rodí parfémy, které okouzlily i belgického krále s královnou

Vůně z pevnosti. V srdci citadely se rodí parfémy, které okouzlily i belgického krále s královnou

17. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Redaktorka nakladatelství Vyšehrad Anežka Dudková představuje novou produkci z oblasti beletrie pro dospělé

Redaktorka nakladatelství Vyšehrad Anežka Dudková představuje novou produkci z oblasti beletrie pro dospělé

17. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody Okamura i Macinka přitvrzují. Bojí se, že je Babiš „vyluxuje“

Okamura i Macinka přitvrzují. Bojí se, že je Babiš „vyluxuje“

17. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Jan Rosák. Odmítnutí StB a všivák Klempíř, plytká popularita i velká klika v životě

Jan Rosák. Odmítnutí StB a všivák Klempíř, plytká popularita i velká klika v životě

17. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Jak se Ron smál až za čtyři týdny

Jak se Ron smál až za čtyři týdny

17. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Nic osobního, prostě byznys: Musk míří na bilion dolarů a Tykač dál kupuje ČEZ

Nic osobního, prostě byznys: Musk míří na bilion dolarů a Tykač dál kupuje ČEZ

17. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody 925 - Počítače a zákaznická podpora

925 - Počítače a zákaznická podpora

17. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody #52 K jednotě přes rozmanitost | rozhovor - přednáška

#52 K jednotě přes rozmanitost | rozhovor - přednáška

17. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Za čárou #156: AZ Alkmaar - ACS, výjezd pohledem fanouška Sparty. Zbrojovka do první ligy! Baráž Baník - Opava?!

Za čárou #156: AZ Alkmaar - ACS, výjezd pohledem fanouška Sparty. Zbrojovka do první ligy! Baráž Baník - Opava?!

17. 3. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody Vyšetřovatel: online predátor si dítě najde během chvíle

Vyšetřovatel: online predátor si dítě najde během chvíle

17. 3. 2026

47 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #136 - Patrik Pollák

Po Živote s Tomášom Verešom #136 - Patrik Pollák

17. 3. 2026

1 hod 57 min

Obrázek epizody Proč, kalinko, něrozkvitáš

Proč, kalinko, něrozkvitáš

17. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Teče zelená krev: Vyhazov šéfa Krkonoš

Vinohradská 12: Teče zelená krev: Vyhazov šéfa Krkonoš

17. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody K-TOWN Podcast #31: Finále národní soutěže KNDC 2026

K-TOWN Podcast #31: Finále národní soutěže KNDC 2026

16. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Hovory: Na Ukrajině se daří pomáhat, přestože Rusové nemocnice cíleně bombardují, říká chirurg Trachta

Hovory: Na Ukrajině se daří pomáhat, přestože Rusové nemocnice cíleně bombardují, říká chirurg Trachta

16. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Z Moravy do Vídně | Dana Šulová o zpěvu, divadle a české menšině

Z Moravy do Vídně | Dana Šulová o zpěvu, divadle a české menšině

16. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody „Moje dcera mi nastavila zrcadlo.“

„Moje dcera mi nastavila zrcadlo.“

16. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Kulatý stůl: Kulatý stůl: Měla by vláda reagovat na růst cen pohonných hmot kvůli situaci na Blízkém východě?

Kulatý stůl: Kulatý stůl: Měla by vláda reagovat na růst cen pohonných hmot kvůli situaci na Blízkém východě?

16. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Je to můj první scénář a dal mi dost zabrat, říká o filmové adaptaci románu Dešťová hůl Jiří Hájíček

Je to můj první scénář a dal mi dost zabrat, říká o filmové adaptaci románu Dešťová hůl Jiří Hájíček

16. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Je to můj první scénář a dal mi dost zabrat, říká o filmové adaptaci románu Dešťová hůl Jiří Hájíček

Dopolední host: Je to můj první scénář a dal mi dost zabrat, říká o filmové adaptaci románu Dešťová hůl Jiří Hájíček

16. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Je to můj první scénář a dal mi dost zabrat, říká o filmové adaptaci románu Dešťová hůl Jiří Hájíček

Je to můj první scénář a dal mi dost zabrat, říká o filmové adaptaci románu Dešťová hůl Jiří Hájíček

16. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Terapeut, principál divadla a učitel Martin Dominik Polínek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Terapeut, principál divadla a učitel Martin Dominik Polínek v Klubu Rádia Junior

16. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kryštof léčí nemocné děti. Mám obrovský respekt, kolik toho dokáží vydržet, říká

Klub Rádia Junior: Kryštof léčí nemocné děti. Mám obrovský respekt, kolik toho dokáží vydržet, říká

16. 3. 2026

36 min