Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Pamatuj, jsem tady vždy pro tebe, říkají dětem AI Chatboti. O své potomky se ale mají zajímat rodiče

Radioporadna: Pamatuj, jsem tady vždy pro tebe, říkají dětem AI Chatboti. O své potomky se ale mají zajímat rodiče

18. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Každoročně se díky kampani Ukliďme svět posbírá neuvěřitelných 200 tun odpadu, uvádí Petra Kozáková

Pražákům je hej: Každoročně se díky kampani Ukliďme svět posbírá neuvěřitelných 200 tun odpadu, uvádí Petra Kozáková

18. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Každoročně se díky kampani Ukliďme svět posbírá neuvěřitelných 200 tun odpadu, uvádí Petra Kozáková

Každoročně se díky kampani Ukliďme svět posbírá neuvěřitelných 200 tun odpadu, uvádí Petra Kozáková

18. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Ján Jackuliak: Posílat Jiříka ve Zlatovlásce na smrt mě nebavilo, ale to temno v pohádce ano

Alex a host: Ján Jackuliak: Posílat Jiříka ve Zlatovlásce na smrt mě nebavilo, ale to temno v pohádce ano

18. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Ján Jackuliak: Posílat Jiříka ve Zlatovlásce na smrt mě nebavilo, ale to temno v pohádce ano

Ján Jackuliak: Posílat Jiříka ve Zlatovlásce na smrt mě nebavilo, ale to temno v pohádce ano

18. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kláře Doležalové se líbí kontrast dospělého a dětského pohledu. Proto je kombinuje ve svých obrazech

Host ve studiu: Kláře Doležalové se líbí kontrast dospělého a dětského pohledu. Proto je kombinuje ve svých obrazech

18. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kalvoda: Vláda hnutí ANO a jeho malých kamarádů je nebezpečná. Lže po trumpovsku

Osobnost Plus: Kalvoda: Vláda hnutí ANO a jeho malých kamarádů je nebezpečná. Lže po trumpovsku

18. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Z bedny do medvědária: Neuvěřitelný příběh kladenských medvědic

Z bedny do medvědária: Neuvěřitelný příběh kladenských medvědic

18. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody JELÝTCAST (3. díl): Asia Express bez filtru: Chaos in Laos!

JELÝTCAST (3. díl): Asia Express bez filtru: Chaos in Laos!

18. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Přebytky obcí a krajů jsou největší v Evropě, upozorňuje Prokop. Jak změnit rozpočtové určení daní?

Život k nezaplacení: Přebytky obcí a krajů jsou největší v Evropě, upozorňuje Prokop. Jak změnit rozpočtové určení daní?

18. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Přebytky obcí a krajů jsou největší v Evropě, upozorňuje Prokop. Jak změnit rozpočtové určení daní?

Život k nezaplacení: Přebytky obcí a krajů jsou největší v Evropě, upozorňuje Prokop. Jak změnit rozpočtové určení daní?

18. 3. 2026

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Role nevlastní mámy je pro mě po narození dcery těžší. Nečekala jsem, jak moc mě ta láska pohltí

Houpačky: Role nevlastní mámy je pro mě po narození dcery těžší. Nečekala jsem, jak moc mě ta láska pohltí

18. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Houpačky: Role nevlastní mámy je pro mě po narození dcery těžší. Nečekala jsem, jak moc mě ta láska pohltí

Houpačky: Role nevlastní mámy je pro mě po narození dcery těžší. Nečekala jsem, jak moc mě ta láska pohltí

18. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Jan Grolich: Mám spasitelský komplex. Ale úspěch zaručit nemůžu

Jan Grolich: Mám spasitelský komplex. Ale úspěch zaručit nemůžu

18. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Slejvák: Ignorovali děkovačky a vtipkovali ze scénáře. Namísto Lvů a Oscarů nás pobavil Gosling ve vesmíru

Slejvák: Ignorovali děkovačky a vtipkovali ze scénáře. Namísto Lvů a Oscarů nás pobavil Gosling ve vesmíru

18. 3. 2026

55 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 109, o Hongkongu, o Oscarech, o podnicích, na které se těšíme v Praze, a o dozvucích kauzy v Nomě

Taste of Prague Podcast, Ep. 109, o Hongkongu, o Oscarech, o podnicích, na které se těšíme v Praze, a o dozvucích kauzy v Nomě

18. 3. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Geriatrie není konečná. Pacienty vracíme zpět do života, říká primářka jihlavské nemocnice

Dobré dopoledne: Geriatrie není konečná. Pacienty vracíme zpět do života, říká primářka jihlavské nemocnice

18. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povede ropný šok k růstu cen potravin? Podvod s defibrilátory? Děti obrazovek

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Povede ropný šok k růstu cen potravin? Podvod s defibrilátory? Děti obrazovek

18. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Je jaderná energetika opět v kurzu? A je bezpečná?

Pro a proti: Je jaderná energetika opět v kurzu? A je bezpečná?

18. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šlo o pomoc člověku, který se nebál mluvit, říkají tvůrci oscarového filmu Pan Nikdo proti Putinovi

Host Radiožurnálu: Šlo o pomoc člověku, který se nebál mluvit, říkají tvůrci oscarového filmu Pan Nikdo proti Putinovi

18. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šlo o pomoc člověku, který se nebál mluvit, říkají tvůrci oscarového filmu Pan Nikdo proti Putinovi

Host Radiožurnálu: Šlo o pomoc člověku, který se nebál mluvit, říkají tvůrci oscarového filmu Pan Nikdo proti Putinovi

18. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Sedmá řada Screenshotu právě startuje! S Petrem Bittnerem o lásce, radikalizaci, všemocných penězích i budoucnosti Evropy

Sedmá řada Screenshotu právě startuje! S Petrem Bittnerem o lásce, radikalizaci, všemocných penězích i budoucnosti Evropy

18. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody CHICAS NAHLAS (3. díl, 2. část): Detailní rozbor 5. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

CHICAS NAHLAS (3. díl, 2. část): Detailní rozbor 5. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

18. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Patrik Christian Cmorej: V práci zdravotník, ve volném čase internetový bavič

Host Dopoledního expresu: Patrik Christian Cmorej: V práci zdravotník, ve volném čase internetový bavič

18. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Korat: kočka štěstí poprvé v Pardubicích. Chcete ji? Začněte šetřit

Radioporadna: Korat: kočka štěstí poprvé v Pardubicích. Chcete ji? Začněte šetřit

18. 3. 2026

17 min