Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šarm: Simona Stašová: Naše jediná nesmrtelnost, kterou na světě máme? Že žijeme v našich potomcích dál!

Šarm: Simona Stašová: Naše jediná nesmrtelnost, kterou na světě máme? Že žijeme v našich potomcích dál!

23. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody 10 let Metronomu: Letňany zažijí největší festival v historii. Sting i Nick Cave odehrají plné koncerty

10 let Metronomu: Letňany zažijí největší festival v historii. Sting i Nick Cave odehrají plné koncerty

23. 5. 2026

14 min

Obrázek epizody Žárovky: Věda je  je skutečně pro všechny. Žárovky s nevidomým chemikem Mikulášem Klenorem

Žárovky: Věda je je skutečně pro všechny. Žárovky s nevidomým chemikem Mikulášem Klenorem

23. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Práce na filmu je tvrdá, ale plní sny, říká choreograf bojových scén a zbrojíř Petr Nůsek

Jihočeši: Práce na filmu je tvrdá, ale plní sny, říká choreograf bojových scén a zbrojíř Petr Nůsek

23. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Práce na filmu je tvrdá, ale plní sny, říká choreograf bojových scén a zbrojíř Petr Nůsek

Práce na filmu je tvrdá, ale plní sny, říká choreograf bojových scén a zbrojíř Petr Nůsek

23. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Uganda v běhu

Uganda v běhu

23. 5. 2026

44 min

Obrázek epizody Rok v Jizerských horách. Vyšel k padesátému výročí vydání slavné knihy Miloslava Nevrlého

Rok v Jizerských horách. Vyšel k padesátému výročí vydání slavné knihy Miloslava Nevrlého

23. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody #40 Hrají ženy eliminační hru? /// Chodit do bordelu vyjde muže levněji! | Dlouhý Široký

#40 Hrají ženy eliminační hru? /// Chodit do bordelu vyjde muže levněji! | Dlouhý Široký

23. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody Obří pekelné židle, překvapení nad Josefovým Dolem

Obří pekelné židle, překvapení nad Josefovým Dolem

23. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Víte, že i včely mají svůj svátek? Světový den včel byl stanoven na 20. května

Odpolední interview: Víte, že i včely mají svůj svátek? Světový den včel byl stanoven na 20. května

23. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Zavítejte s Janou Šustovou do Vídně na udílení cen rakouské nadace Unruhe, kde jednu z cen dostalo bratislavské Inklucentrum za práci s ukrajinskými dětmi

Magazín o národnostních menšinách v Česku Zavítejte s Janou Šustovou do Vídně na udílení cen rakouské nadace Unruhe, kde jednu z cen dostalo bratislavské Inklucentrum za práci s ukrajinskými dětmi

23. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci zpěvačky a herečky Dáši Zázvůrkové

Místa v srdci zpěvačky a herečky Dáši Zázvůrkové

23. 5. 2026

5 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sudetoněmecký sjezd v Brně a hrozba prolomení Benešových dekretů. Prodej výrobce výbušnin Explosia

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Sudetoněmecký sjezd v Brně a hrozba prolomení Benešových dekretů. Prodej výrobce výbušnin Explosia

23. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenskou zoologickou zahradu v Bojnicích letos proslavila trojice osiřelých medvíďat, jejichž záchranu sledovaly na sociálních sítích statisíce lidí

Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenskou zoologickou zahradu v Bojnicích letos proslavila trojice osiřelých medvíďat, jejichž záchranu sledovaly na sociálních sítích statisíce lidí

23. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Festival Mezi ploty je svou misí evropská rarita, říká Václav Marhoul. Jak si letos připomene Havla?

Host Radiožurnálu: Festival Mezi ploty je svou misí evropská rarita, říká Václav Marhoul. Jak si letos připomene Havla?

23. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Festival Mezi ploty je svou misí evropská rarita, říká Václav Marhoul. Jak si letos připomene Havla?

Host Radiožurnálu: Festival Mezi ploty je svou misí evropská rarita, říká Václav Marhoul. Jak si letos připomene Havla?

23. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jiřinky jako balkonový hit. Milují slunce a vydatnou zálivku

Hobby magazín: Jiřinky jako balkonový hit. Milují slunce a vydatnou zálivku

23. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jiřinky jako balkonový hit. Milují slunce a vydatnou zálivku

Hobby magazín: Jiřinky jako balkonový hit. Milují slunce a vydatnou zálivku

23. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herec Josef Trojan se chystá do Londýna: Možnost odjet mě lákala delší dobu, už tam mám agentku

Host Lenky Vahalové: Herec Josef Trojan se chystá do Londýna: Možnost odjet mě lákala delší dobu, už tam mám agentku

23. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Herec Josef Trojan se chystá do Londýna: Možnost odjet mě lákala delší dobu, už tam mám agentku

Herec Josef Trojan se chystá do Londýna: Možnost odjet mě lákala delší dobu, už tam mám agentku

23. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Je to jedno z míst, které se mi líbí, i když není na horách, říká o Smilovicích Zuzana Kajnarová

Středočeská setkání: Je to jedno z míst, které se mi líbí, i když není na horách, říká o Smilovicích Zuzana Kajnarová

23. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Je to jedno z míst, které se mi líbí, i když není na horách, říká o Smilovicích Zuzana Kajnarová

Je to jedno z míst, které se mi líbí, i když není na horách, říká o Smilovicích Zuzana Kajnarová

23. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Poutní cesta na Svatý Kopeček

Poutní cesta na Svatý Kopeček

23. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Systém dvou stran se v Británii zhroutil, popisuje Tomský

Osobnost Plus: Systém dvou stran se v Británii zhroutil, popisuje Tomský

23. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Systém dvou stran se v Británii zhroutil, popisuje Tomský

Systém dvou stran se v Británii zhroutil, popisuje Tomský

23. 5. 2026

25 min