Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Studio Alarm: V regionálních médiích je jednodušší nepohodlné novináře umlčet

Studio Alarm: V regionálních médiích je jednodušší nepohodlné novináře umlčet

30. 1. 2024

38 min

Obrázek epizody Fialův ústavní soud jednal nezákonně. Rajchl s Haškem, Šlachta s Macinkou. Na barikádě  nekádrujeme!

Fialův ústavní soud jednal nezákonně. Rajchl s Haškem, Šlachta s Macinkou. Na barikádě nekádrujeme!

30. 1. 2024

53 min

Obrázek epizody Dopolední host: Pitbull, kobra a uvařená žába. Jak se chovají domácí tyrani a jak zesilují tlak, popisuje advokátka

Dopolední host: Pitbull, kobra a uvařená žába. Jak se chovají domácí tyrani a jak zesilují tlak, popisuje advokátka

30. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Pitbull, kobra a uvařená žába. Jak se chovají domácí tyrani a jak zesilují tlak, popisuje advokátka

Pitbull, kobra a uvařená žába. Jak se chovají domácí tyrani a jak zesilují tlak, popisuje advokátka

30. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody Soundsystém #23: Velký návrat provinilých potěšení

Soundsystém #23: Velký návrat provinilých potěšení

30. 1. 2024

1 hod 32 min

Obrázek epizody Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře

Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře

30. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody #24 - Věrnost „Věrnost je základ“

#24 - Věrnost „Věrnost je základ“

30. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nehrajme si na to, že neprobíhá zvyšování věku odchodu do důchodu, říká předsedkyně Rady seniorů

Dvacet minut Radiožurnálu: Nehrajme si na to, že neprobíhá zvyšování věku odchodu do důchodu, říká předsedkyně Rady seniorů

30. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nehrajme si na to, že neprobíhá zvyšování věku odchodu do důchodu, říká předsedkyně Rady seniorů

Dvacet minut Radiožurnálu: Nehrajme si na to, že neprobíhá zvyšování věku odchodu do důchodu, říká předsedkyně Rady seniorů

30. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody DRM - 469. Vysílání

DRM - 469. Vysílání

30. 1. 2024

57 min

Obrázek epizody Koordinátor mladé ODS: Dobrá vláda není populistická. Nepopulární kroky jsou potřeba

Koordinátor mladé ODS: Dobrá vláda není populistická. Nepopulární kroky jsou potřeba

30. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody Podhoubí: Lovci mají rádi zbraně a chtějí doma trofej. S odbornicí o vyhlídkách rysa ostrovida v české krajině

Podhoubí: Lovci mají rádi zbraně a chtějí doma trofej. S odbornicí o vyhlídkách rysa ostrovida v české krajině

30. 1. 2024

35 min

Obrázek epizody Kompot: Vysněným hostem je Halina Pawlowská, říká Jan Dlouhý z podcastu Lit

Kompot: Vysněným hostem je Halina Pawlowská, říká Jan Dlouhý z podcastu Lit

30. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody A reframing of masculinity, rooted in empathy | Gary Barker

A reframing of masculinity, rooted in empathy | Gary Barker

30. 1. 2024

13 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Párkrát se mi povedlo podat někomu ruku, ale pak mi bylo hrozně špatně

Houpačky: Slušný vychování: Párkrát se mi povedlo podat někomu ruku, ale pak mi bylo hrozně špatně

30. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Párkrát se mi povedlo podat někomu ruku, ale pak mi bylo hrozně špatně

Houpačky: Slušný vychování: Párkrát se mi povedlo podat někomu ruku, ale pak mi bylo hrozně špatně

30. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kam s nimi?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kam s nimi?

30. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Měli byste se stydět za sobectví? Poradí vědci, šimpanzi i kouč Stefan (106)

Měli byste se stydět za sobectví? Poradí vědci, šimpanzi i kouč Stefan (106)

30. 1. 2024

49 min

Obrázek epizody Přežije svoboda slova eurokomisařku Věru Jourovou z ANO? - 12# Libor Vondráček ŽIVĚ

Přežije svoboda slova eurokomisařku Věru Jourovou z ANO? - 12# Libor Vondráček ŽIVĚ

30. 1. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Skandální Stanjura: Vyšší daně dostanou z firem část odškodnění za COVID -11#

Skandální Stanjura: Vyšší daně dostanou z firem část odškodnění za COVID -11#

30. 1. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Boleček a Vondráček ŽIVĚ! Ve Sněmovně chybí pravice. Měnová reforma, česká koruna a mnohem více

Boleček a Vondráček ŽIVĚ! Ve Sněmovně chybí pravice. Měnová reforma, česká koruna a mnohem více

30. 1. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Nastal v Británii Mordor? Jak se tu žije 3 roky po Brexitu? – 10# Libor Vondráček ŽIVĚ

Nastal v Británii Mordor? Jak se tu žije 3 roky po Brexitu? – 10# Libor Vondráček ŽIVĚ

30. 1. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Tiskovka vlády? Otevřené přiznání popření předvolebních slibů – 09# Libor Vondráček ŽIVĚ

Tiskovka vlády? Otevřené přiznání popření předvolebních slibů – 09# Libor Vondráček ŽIVĚ

30. 1. 2024

1 hod 32 min

Obrázek epizody Zabraňme propadnutí milionu hlasů. Zrušme 5% volební klauzuli – 08# Libor Vondráček ŽIVĚ

Zabraňme propadnutí milionu hlasů. Zrušme 5% volební klauzuli – 08# Libor Vondráček ŽIVĚ

30. 1. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Diviš, Vlášek a Vondráček ŽIVĚ - Proti zákazu aut

Diviš, Vlášek a Vondráček ŽIVĚ - Proti zákazu aut

30. 1. 2024

1 hod