Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Svět vůní

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Svět vůní

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Tragéd měsíce: miss ošklivosti, žena, která rodila králíky, tyfová Mary a švec hejtmanem (107)

Tragéd měsíce: miss ošklivosti, žena, která rodila králíky, tyfová Mary a švec hejtmanem (107)

13. 2. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Stylista Vaněk: Gucci brejle pro všechny!

Stylista Vaněk: Gucci brejle pro všechny!

13. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody V čem se mýlíme, když přemýšlíme o české společnosti

V čem se mýlíme, když přemýšlíme o české společnosti

13. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Sofian Medjmedj: O tom, jak se stát rising star české popové scény

Sofian Medjmedj: O tom, jak se stát rising star české popové scény

13. 2. 2024

47 min

Obrázek epizody Naši analytici: Rok 2023 byl obdobím výzev a změn

Naši analytici: Rok 2023 byl obdobím výzev a změn

13. 2. 2024

51 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dobruška má za sebou akci Kulový blesk. Městský úřad zeštíhlil a z 5 budov se přestěhoval do 3

Host ve studiu: Dobruška má za sebou akci Kulový blesk. Městský úřad zeštíhlil a z 5 budov se přestěhoval do 3

13. 2. 2024

9 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Film Zbojník vznikl díky fanouškům, v Jihlavě bude k vidění na jaře

Dobré dopoledne: Film Zbojník vznikl díky fanouškům, v Jihlavě bude k vidění na jaře

13. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody jen si tak blbnu.

jen si tak blbnu.

13. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Fórum dárců: Dárcovská SMS slaví 20 let a lidé přes ni poslali téměř miliardu korun

Fórum dárců: Dárcovská SMS slaví 20 let a lidé přes ni poslali téměř miliardu korun

13. 2. 2024

29 min

Obrázek epizody Martin Zikmund: Panické Úzkosti, Deprese, Terapie #3

Martin Zikmund: Panické Úzkosti, Deprese, Terapie #3

13. 2. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody umět taky žít.

umět taky žít.

13. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Bývalý reprezentant Koller: Vesnický fotbal umírá, na výchovu mladší generace se musíme soustředit

Bývalý reprezentant Koller: Vesnický fotbal umírá, na výchovu mladší generace se musíme soustředit

13. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody 287 - Interview With Constantin Morun from Unleash Thyself

287 - Interview With Constantin Morun from Unleash Thyself

13. 2. 2024

1 hod 40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Brýle máme na obě oči a takový trend je také pro uši. Dvě sluchadla, která mezi sebou komunikují

Radioporadna: Brýle máme na obě oči a takový trend je také pro uši. Dvě sluchadla, která mezi sebou komunikují

13. 2. 2024

19 min

Obrázek epizody Jiskra v partnerství a hravost života | Alena Žáčková | Zakázané ovoce

Jiskra v partnerství a hravost života | Alena Žáčková | Zakázané ovoce

13. 2. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Alex a host: Začneme na půdě a skončíme i s diváky ve sklepě, říká o nevšedním představení Eva Leimbergerová

Alex a host: Začneme na půdě a skončíme i s diváky ve sklepě, říká o nevšedním představení Eva Leimbergerová

13. 2. 2024

26 min

Obrázek epizody Petr Kolečko: Režisérům do práce nekecám. Ego by nemělo překážet výsledku

Petr Kolečko: Režisérům do práce nekecám. Ego by nemělo překážet výsledku

13. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

Blízká setkání: Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

Blízká setkání: Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

Režisér Bohdan Sláma se na své filmy nedívá. „Neustále narážím na svoji blbost“

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hitler v díře u Kašperku? Zalíbilo se mi vyřizování účtů s někým, kdo už na mě nemůže, říká Goldflam

Host Lucie Výborné: Hitler v díře u Kašperku? Zalíbilo se mi vyřizování účtů s někým, kdo už na mě nemůže, říká Goldflam

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hitler v díře u Kašperku? Zalíbilo se mi vyřizování účtů s někým, kdo už na mě nemůže, říká Goldflam

Host Lucie Výborné: Hitler v díře u Kašperku? Zalíbilo se mi vyřizování účtů s někým, kdo už na mě nemůže, říká Goldflam

13. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 903

Savage Lovecast Episode 903

13. 2. 2024

59 min

Obrázek epizody Balanc: Filozofie není soubor sexy citátů. Co je filozofické poradenství a jak může pomoci?

Balanc: Filozofie není soubor sexy citátů. Co je filozofické poradenství a jak může pomoci?

13. 2. 2024

33 min