Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co vás zajímá: Karlovy Vary od 1. července zavádějí parkovací zóny v městské části Tuhnice

Český rozhlas - Rozhovory

Co vás zajímá: Karlovy Vary od 1. července zavádějí parkovací zóny v městské části Tuhnice

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Padni komu padni 34: Jak Orbán stvořil homofobní stát. Proč mu teď kolabuje? - podcast

Padni komu padni

Padni komu padni 34: Jak Orbán stvořil homofobní stát. Proč mu teď kolabuje? - podcast

30. 6. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody Michal Smetana: Politika, Válka, Fašismus, Diktátoři, Liberalismus #67

Pavel Mirovský Podcast

Michal Smetana: Politika, Válka, Fašismus, Diktátoři, Liberalismus #67

30. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Ekonom Lukáš Kovanda: K nárazu musí dojít, ale nikdo neví, kdy

Radio Prostor: Inspirativní rozhovory i zajímavosti z vysílání

Ekonom Lukáš Kovanda: K nárazu musí dojít, ale nikdo neví, kdy

30. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

Dvacet minut Radiožurnálu: Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Přibývá nebezpečných jevů v počasí, nebo je to jen dojem vytvářený médii? Ptali jsme se meteorologa

K věci ČRo Ostrava: Přibývá nebezpečných jevů v počasí, nebo je to jen dojem vytvářený médii? Ptali jsme se meteorologa

30. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Akcent: Smetanova Litomyšl v plném proudu. Kšiltovky nechte doma, chce to respekt, říkají odbornice

Akcent: Smetanova Litomyšl v plném proudu. Kšiltovky nechte doma, chce to respekt, říkají odbornice

30. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Odpolední interview: S Břetislavem Boháčem z KČT na procházce Českým Těšínem

Odpolední interview: S Břetislavem Boháčem z KČT na procházce Českým Těšínem

30. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Sociální demokraty ve Stačilo! semelou, předpokládá Jelínek

Interview Plus: Sociální demokraty ve Stačilo! semelou, předpokládá Jelínek

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

30. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Reparát: Kreativní vzdělávání: Umění vysvětlí zlomky i krevní oběh

Reparát: Kreativní vzdělávání: Umění vysvětlí zlomky i krevní oběh

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

Český rozhlas - Osobnosti

Momenty: Kriminální příběhy můžou vypovídat o společnosti víc než ty politické, říká režisér Jiří Svoboda

30. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Pro a proti: Údery na Írán byly chyba, říká Smetana. Schneider nesouhlasí

Pro a proti: Údery na Írán byly chyba, říká Smetana. Schneider nesouhlasí

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Náš host: Slovo penze nemám rád, jen přecházím na jiný způsob financování života, říká Jaroslav Kopejtko

Náš host: Slovo penze nemám rád, jen přecházím na jiný způsob financování života, říká Jaroslav Kopejtko

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Casablanca

Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

Casablanca: Jet na Ukrajinu je rozhodně zajímavější, než se vydat na Eiffelovku, říkají dobrovolníci

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

Alex a host: Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

Alex a host

Měla jsem kliku. Díky Semaforu se ze mě nestala špatná zdravotní sestra, říká Miluška Voborníková

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

Nerdopolis

Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

30. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

30. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

Zátiší

Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

30. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

30. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

30. 6. 2025

10 min