Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: MaruškaVEG a veganské stravování: Pro mne je to komplexní balíček všeho, co mi dává v životě smysl

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

Nerdopolis

Mýty o první světové válce - lži, které považujete za pravdu | Historie

30. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Houby, peníze za známky, cestovní pojištění i návštěva Kristýny

30. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

Zátiší

Zátiší 25/6/2025 Luboš Palata

30. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Propouštění v OKD. Polské předsednictví v Radě EU. Den ozbrojených sil

30. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

Host ve studiu: Japonci si doplnili slova ke Smetanově Vltavě. Skladbu si zpívají děti ve škole, říká Tomáš Stránský

30. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

Antivirus: Antivirus: Pomáhá vám při seznamování AI? Aplikace sbírají citlivé údaje, nesdělujte jim všechno

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody „Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

Mámy z bulváru

„Kdybych neměl Rafíka, nebyl bych možná ani já.“ Muž roku 2016 prožívá nejtěžší rok života, nevzdává to kvůli synovi

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody ⁣PŘÁTELENÍ: Kamarádský rozchody jsou pro mě mnohem horší než ty s partnerama

Vyhonit ďábla

⁣PŘÁTELENÍ: Kamarádský rozchody jsou pro mě mnohem horší než ty s partnerama

30. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Je Slivenec nejlepší čtvrť k žití v Praze?

Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení

Je Slivenec nejlepší čtvrť k žití v Praze?

30. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody #9 - starosta Začátku Sudet (Dolní Poustevna) Robert Holec

Srdce Sudet

#9 - starosta Začátku Sudet (Dolní Poustevna) Robert Holec

30. 6. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody Rozlúčka so školou: Pre niektorých úľava, pre iných slzy a objatia

Téma.21

Rozlúčka so školou: Pre niektorých úľava, pre iných slzy a objatia

30. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Vlašské ořechy a mrkev jsou ideální na výrobu samoopalovacího krému. Vyzkoušejte to hned!

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání

Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Vindahl bude ve Spartě brankářskou jedničkou. Přípravné zápasy se hrají ve velké únavě

30. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Policejní vyjednavačka Hana Kvasničková: Opilý muž na mě volal, ať chytím dítě, které vyhodí z okna

30. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

Dobré dopoledne: Rudolf Švaříček procestoval celý svět, od ledových plání Antarktidy až po nejvyšší horu světa

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Kdo chtěl žít na Knížecích Pláních, musel za to tvrdě platit

Příběhy nejen šumavské

Kdo chtěl žít na Knížecích Pláních, musel za to tvrdě platit

30. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné

Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Radůza: Hrát na dudy se symfonickým orchestrem? „Jsem drzá jako Pipi Dlouhá punčocha“

30. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

Speciál: Začíná Léto s Rádiem Mama. Moravec: Někdy to bylo za čarou

30. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: OHLÉDNUTÍ ZA UPLYNULOU SEZONOU A VÝHLEDY DO NADCHÁZEJÍCÍ

Národní divadlo

Z druhé galerie: OHLÉDNUTÍ ZA UPLYNULOU SEZONOU A VÝHLEDY DO NADCHÁZEJÍCÍ

30. 6. 2025

38 min