Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Větší péče o zdraví, týmy odborníků i hlídaná strava, řeší Neumannová téma sportovní dlouhověkosti

Středeční klasika Kateřiny Neumannové: Větší péče o zdraví, týmy odborníků i hlídaná strava, řeší Neumannová téma sportovní dlouhověkosti

27. 5. 2026

51 min

Obrázek epizody Dvě stě trampů projelo Vysočinou speciálním dobovým vlakem. Na pacovském nádraží pak usedli k ohni

Dvě stě trampů projelo Vysočinou speciálním dobovým vlakem. Na pacovském nádraží pak usedli k ohni

27. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Mistryně zvuku Iva Podzimková: Za mixážním pultem jsem šedá eminence a to mi vyhovuje

Vizitka: Mistryně zvuku Iva Podzimková: Za mixážním pultem jsem šedá eminence a to mi vyhovuje

27. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Mistryně zvuku Iva Podzimková: Za mixážním pultem jsem šedá eminence a to mi vyhovuje

Mistryně zvuku Iva Podzimková: Za mixážním pultem jsem šedá eminence a to mi vyhovuje

27. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Mistryně zvuku Iva Podzimková: Za mixážním pultem jsem šedá eminence a to mi vyhovuje

Vizitka: Mistryně zvuku Iva Podzimková: Za mixážním pultem jsem šedá eminence a to mi vyhovuje

27. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Sjezd sudetských Němců? Brno prožilo několik hezkých dní, třeštění se týkalo menšiny

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Sjezd sudetských Němců? Brno prožilo několik hezkých dní, třeštění se týkalo menšiny

27. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody ep24: Z dětského domova do USA. Když nemáš zázemí, musíš si ho vytvořit sám.

ep24: Z dětského domova do USA. Když nemáš zázemí, musíš si ho vytvořit sám.

27. 5. 2026

1 hod 9 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Muzeum Hlučínska láká na výstavu o Janu Žižkovi. Vybízí k přemýšlení, ale zároveň je živá

Křížem krajem: Muzeum Hlučínska láká na výstavu o Janu Žižkovi. Vybízí k přemýšlení, ale zároveň je živá

27. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody podcast - 27.5.2026

podcast - 27.5.2026

27. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody The Marconi Mystery: 22 Scientists Die Mysterious Deaths in Britain

The Marconi Mystery: 22 Scientists Die Mysterious Deaths in Britain

27. 5. 2026

45 min

Obrázek epizody Máme hosty: Domácká atmosféra přivádí na Mezinárodní hudební festival Letohrad světové umělce

Máme hosty: Domácká atmosféra přivádí na Mezinárodní hudební festival Letohrad světové umělce

27. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Hrozí v Česku prolomení Benešových dekretů? Brno a Sudety ve víru kulturních válek

Hrozí v Česku prolomení Benešových dekretů? Brno a Sudety ve víru kulturních válek

27. 5. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hrozí v Česku prolomení Benešových dekretů? Brno a Sudety ve víru kulturních válek

Hrozí v Česku prolomení Benešových dekretů? Brno a Sudety ve víru kulturních válek

27. 5. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody #67: Kamka: Na Stezce s mamkou

#67: Kamka: Na Stezce s mamkou

27. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Peter Bielčik: Značky se pomalu vrací k trusted media. Inzerovat v nich je "brand safe"

Peter Bielčik: Značky se pomalu vrací k trusted media. Inzerovat v nich je "brand safe"

27. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Ivan Mls: Tencí a širocí

Ivan Mls: Tencí a širocí

27. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody František Straka: Astma, chudoba a lekce, která mě zocelila | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

František Straka: Astma, chudoba a lekce, která mě zocelila | VÍTĚZOVÉ NEBREČÍ

27. 5. 2026

45 sec

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vesnice, kde kvetou domy. Polské Zalipie už 130 let zdobí malované květy

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vesnice, kde kvetou domy. Polské Zalipie už 130 let zdobí malované květy

27. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Eva Janáčová: Pomníky a památníky holokaustu

Eva Janáčová: Pomníky a památníky holokaustu

27. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Jižní Švédsko: Červené domky, klid a vítr v zádech

Jižní Švédsko: Červené domky, klid a vítr v zádech

27. 5. 2026

1 hod 5 min

Obrázek epizody „Zabil som kamaráta a sedel som v base s Mikim Černákom," hovorí Peter. (Hlbiny)

„Zabil som kamaráta a sedel som v base s Mikim Černákom," hovorí Peter. (Hlbiny)

27. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Vesnice, kde kvetou domy. Polské Zalipie už 130 let zdobí malované květy

Vesnice, kde kvetou domy. Polské Zalipie už 130 let zdobí malované květy

27. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody 118. Matka mi úmyslně nepomohla zbavit se vší 🤬

118. Matka mi úmyslně nepomohla zbavit se vší 🤬

27. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody Mír je výsledek obrany. Oleksii Reznikov o tom, co se Evropa musí naučit od Ukrajiny

Mír je výsledek obrany. Oleksii Reznikov o tom, co se Evropa musí naučit od Ukrajiny

27. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody 19. ročník MHF Kutná Hora představuje výkonná ředitelka Alena Turková, umělecký ředitel a violoncellista Jiří Bárta a klavíristka Terezie Fialová

19. ročník MHF Kutná Hora představuje výkonná ředitelka Alena Turková, umělecký ředitel a violoncellista Jiří Bárta a klavíristka Terezie Fialová

27. 5. 2026

19 min