Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

Casablanca: Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

Tohle je moje očista! Zdeněk Lyčka splouvá evropské řeky do všech moří kolem dokola

25. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

Host Radiožurnálu: I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

25. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

I nemocné děti si chtějí hrát. Po návštěvě klauna viditelně ožijí, pochvalují si v Hořovicích

25. 2. 2024

30 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: zlé reči (ako byť lepší človek III.)

Kóšer podcast: zlé reči (ako byť lepší človek III.)

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody #117 – Dejiny sú sťa koľajnice, po nich lokomotíva Silný výber cvála do ďalšej päťročnice!

#117 – Dejiny sú sťa koľajnice, po nich lokomotíva Silný výber cvála do ďalšej päťročnice!

25. 2. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Křestní jméno mám po mamince

Marie Tomsová: Křestní jméno mám po mamince

25. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

Jak to vidí...: Marek Šedivý. Odkud se bere nedůvěra k neziskovým organizacím?

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Výčitky bez omluvy

Výčitky bez omluvy

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělkám už 55 let udává styl panenka Nancy. Půlkulatiny oslavila ve velkém stylu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělkám už 55 let udává styl panenka Nancy. Půlkulatiny oslavila ve velkém stylu

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody Španělkám už 55 let udává styl panenka Nancy. Půlkulatiny oslavila ve velkém stylu

Španělkám už 55 let udává styl panenka Nancy. Půlkulatiny oslavila ve velkém stylu

25. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody The artists re-framing Chicago | Far Flung with Saleem Reshamwala

The artists re-framing Chicago | Far Flung with Saleem Reshamwala

25. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o konfliktu v Gaze

Vertikála: Poslechněte si debatu Vertikály o konfliktu v Gaze

25. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

Zálety Aleny Zárybnické: Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

Zálety Aleny Zárybnické: Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

Podle manželky jsem tak trochu Kelišová, směje se Patrik Eliáš

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Rakouská zbožnost v Mariazell a v Kapucínské kryptě

Rakouská zbožnost v Mariazell a v Kapucínské kryptě

25. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Kamil Mrva: Posláním architekta je být u projektu od začátku do konce

Kamil Mrva: Posláním architekta je být u projektu od začátku do konce

25. 2. 2024

20 min

Obrázek epizody Padák

Padák

25. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak se cestuje s miminem?

Jak se cestuje s miminem?

25. 2. 2024

32 min

Obrázek epizody 37 - Sám doma, Youtube, vaření pro jednoho (24.2. 2024)

37 - Sám doma, Youtube, vaření pro jednoho (24.2. 2024)

25. 2. 2024

8 min

Obrázek epizody Tobiáš Walter. Student, který se střetl s Rajchlem, nadávky i argumentační fauly, co chce mladá generace od politiků

Tobiáš Walter. Student, který se střetl s Rajchlem, nadávky i argumentační fauly, co chce mladá generace od politiků

25. 2. 2024

11 min

Obrázek epizody dekolonizace postižení - část druhá

dekolonizace postižení - část druhá

25. 2. 2024

59 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Kolik (Vás) stála moje nehoda na paraglidu?

Studio Svobodného přístavu: Kolik (Vás) stála moje nehoda na paraglidu?

25. 2. 2024

36 min