Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Kolik (Vás) stála moje nehoda na paraglidu?

Studio Svobodného přístavu: Kolik (Vás) stála moje nehoda na paraglidu?

25. 2. 2024

36 min

Obrázek epizody Pot: „Doma si to nepíchejte!“Jaké jsou trendy a scamy současné plastické chirurgie?

Pot: „Doma si to nepíchejte!“Jaké jsou trendy a scamy současné plastické chirurgie?

24. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody 32. Proměna dokonalá a hmyzumilné zahrady - Barbora Polách

32. Proměna dokonalá a hmyzumilné zahrady - Barbora Polách

24. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody RohlíKomentáře: OnlyFans s Červeným trpaslíkem a výroba domácí vůně s cleanfluencery

RohlíKomentáře: OnlyFans s Červeným trpaslíkem a výroba domácí vůně s cleanfluencery

24. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Šarm: V čem je kouzlo madero masáže? Stimuluje funkce svalů na obličeji a tím snižuje projevy stárnutí

Šarm: V čem je kouzlo madero masáže? Stimuluje funkce svalů na obličeji a tím snižuje projevy stárnutí

24. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Šarm: V čem je kouzlo madero masáže? Stimuluje funkce svalů na obličeji a tím snižuje projevy stárnutí

Šarm: V čem je kouzlo madero masáže? Stimuluje funkce svalů na obličeji a tím snižuje projevy stárnutí

24. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Ani nejsilnější sekta nedokáže zničit touhu člověka po osobní svobodě, říká Dušan Štraus

Ani nejsilnější sekta nedokáže zničit touhu člověka po osobní svobodě, říká Dušan Štraus

24. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Jihočeši: Chyba většinou nastává mezi řídicí pákou a sedačkou, říká bývalý stíhací pilot Jiří Zábranský

Jihočeši: Chyba většinou nastává mezi řídicí pákou a sedačkou, říká bývalý stíhací pilot Jiří Zábranský

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Chyba většinou nastává mezi řídicí pákou a sedačkou, říká bývalý stíhací pilot Jiří Zábranský

Chyba většinou nastává mezi řídicí pákou a sedačkou, říká bývalý stíhací pilot Jiří Zábranský

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Episode #196 ... The improbable Slavoj Zizek - Part 1

Episode #196 ... The improbable Slavoj Zizek - Part 1

24. 2. 2024

33 min

Obrázek epizody Episode #196 ... The improbable Slavoj Zizek - Part 1

Episode #196 ... The improbable Slavoj Zizek - Part 1

24. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Olga Scheinpflugová: Nikdy neměnila názor podle doby nebo Karla Čapka

Osudové ženy: Olga Scheinpflugová: Nikdy neměnila názor podle doby nebo Karla Čapka

24. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Já to poznám! | Dlouhý Široký #6

Já to poznám! | Dlouhý Široký #6

24. 2. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Mezi tradicí a high-tech: Korea a její lidé

Mezi tradicí a high-tech: Korea a její lidé

24. 2. 2024

45 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Pěstounství na přechodnou dobu a systém podpory

Odpolední interview: Pěstounství na přechodnou dobu a systém podpory

24. 2. 2024

7 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu o rozdílu k přístupu k výchově a rodinným vztahům v české, vietnamské a řecké tradici

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu o rozdílu k přístupu k výchově a rodinným vztahům v české, vietnamské a řecké tradici

24. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Ladislava Faktora

Místa v srdci Ladislava Faktora

24. 2. 2024

4 min

Obrázek epizody Epizoda 34 - Historie lyží (Skihistorie)

Epizoda 34 - Historie lyží (Skihistorie)

24. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Lidová víra a léčitelství prostupovaly životy našich předků

Lidová víra a léčitelství prostupovaly životy našich předků

24. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: O historii Horního Slezska a jeho obyvatel vypráví i divadelní představení Mianujom mie Hanka

Reportáže zahraničních zpravodajů: O historii Horního Slezska a jeho obyvatel vypráví i divadelní představení Mianujom mie Hanka

24. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Frederika Hazéová: Dobro medzi ľuďmi sa nechváli, no na Slovensku ho máme dosť

V ženskom rode: Frederika Hazéová: Dobro medzi ľuďmi sa nechváli, no na Slovensku ho máme dosť

24. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

Host Lenky Vahalové: Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Jiří Peňás: Knihu rozhovorů s Karlem Schwarzenbergem jsem dělat nechtěl. Raději jsme cestovali

Jiří Peňás: Knihu rozhovorů s Karlem Schwarzenbergem jsem dělat nechtěl. Raději jsme cestovali

24. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Selects: How Zero Population Growth Works

Selects: How Zero Population Growth Works

24. 2. 2024

51 min