Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: O historii Horního Slezska a jeho obyvatel vypráví i divadelní představení Mianujom mie Hanka

Reportáže zahraničních zpravodajů: O historii Horního Slezska a jeho obyvatel vypráví i divadelní představení Mianujom mie Hanka

24. 2. 2024

24 min

Obrázek epizody Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Frederika Hazéová: Dobro medzi ľuďmi sa nechváli, no na Slovensku ho máme dosť

V ženskom rode: Frederika Hazéová: Dobro medzi ľuďmi sa nechváli, no na Slovensku ho máme dosť

24. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

Host Lenky Vahalové: Petr Juračka: Moje výbava? Malý foťák a amatérský dron, tím jsem fotil i titulku National Geographic

24. 2. 2024

25 min

Obrázek epizody Jiří Peňás: Knihu rozhovorů s Karlem Schwarzenbergem jsem dělat nechtěl. Raději jsme cestovali

Jiří Peňás: Knihu rozhovorů s Karlem Schwarzenbergem jsem dělat nechtěl. Raději jsme cestovali

24. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Selects: How Zero Population Growth Works

Selects: How Zero Population Growth Works

24. 2. 2024

51 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Peňás: Knihu rozhovorů s Karlem Schwarzenbergem jsem dělat nechtěl. Raději jsme cestovali

Host Radiožurnálu: Jiří Peňás: Knihu rozhovorů s Karlem Schwarzenbergem jsem dělat nechtěl. Raději jsme cestovali

24. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zpěvačka Bára Basiková. Jaký bude její nový hudební pořad na Dvojce?

Stříbrný vítr: Zpěvačka Bára Basiková. Jaký bude její nový hudební pořad na Dvojce?

24. 2. 2024

43 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na povinnou výměnu nevyhovujících kotlů se připravte včas

Hobby magazín: Na povinnou výměnu nevyhovujících kotlů se připravte včas

24. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody The 5 tenets of turning pain into power | Christine Schuler Deschryver

The 5 tenets of turning pain into power | Christine Schuler Deschryver

24. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zpěvačka Bára Basiková. Jaký bude její nový hudební pořad na Dvojce?

Stříbrný vítr: Zpěvačka Bára Basiková. Jaký bude její nový hudební pořad na Dvojce?

24. 2. 2024

43 min

Obrázek epizody Zpěvačka Bára Basiková. Co očekává od ideálního muže?

Zpěvačka Bára Basiková. Co očekává od ideálního muže?

24. 2. 2024

43 min

Obrázek epizody Zákaz hazardu? Větší šance na bankrot než výhru

Zákaz hazardu? Větší šance na bankrot než výhru

24. 2. 2024

52 min

Obrázek epizody 10 ÚNOROVÝCH KNIH, které nutně potřebujete

10 ÚNOROVÝCH KNIH, které nutně potřebujete

24. 2. 2024

38 min

Obrázek epizody Matěj Kopecký

Matěj Kopecký

24. 2. 2024

1 min

Obrázek epizody The Hidden Statistics That Control The NBA - Seth Stephens-Davidowitz - #749

The Hidden Statistics That Control The NBA - Seth Stephens-Davidowitz - #749

24. 2. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Jiří Ovčáček: Dnes už bych mluvčího na Hradě nedělal

Jiří Ovčáček: Dnes už bych mluvčího na Hradě nedělal

24. 2. 2024

49 min

Obrázek epizody 36 - Zapomenutý den, pomerančová káva, večeře na stole (22.-23.2. 2024)

36 - Zapomenutý den, pomerančová káva, večeře na stole (22.-23.2. 2024)

24. 2. 2024

7 min

Obrázek epizody Debata proti českým MONARCHISTŮM (JUDr. Zdeněk Prázdný)

Debata proti českým MONARCHISTŮM (JUDr. Zdeněk Prázdný)

24. 2. 2024

31 min

Obrázek epizody Urza s debatním koučem Milanem o dětské práci v Debatním Deníku

Urza s debatním koučem Milanem o dětské práci v Debatním Deníku

24. 2. 2024

2 hod 57 min

Obrázek epizody Hovory: Regulace turistického ruchu ničemu nepomůže, myslí si cestovatel Burian

Hovory: Regulace turistického ruchu ničemu nepomůže, myslí si cestovatel Burian

23. 2. 2024

22 min

Obrázek epizody Kolaps #125: Michal Smetana - Rusko má válečnou ekonomiku. Je to hrozba nejen pro Ukrajinu

Kolaps #125: Michal Smetana - Rusko má válečnou ekonomiku. Je to hrozba nejen pro Ukrajinu

23. 2. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody #45 OVERTHINK: Jazyky, Orwellovo 1984 & Newspeak, Dialekty a Národnosti w/Petr

#45 OVERTHINK: Jazyky, Orwellovo 1984 & Newspeak, Dialekty a Národnosti w/Petr

23. 2. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Běžecké lyžování, to je oč tu běží

Klub Rádia Junior: Běžecké lyžování, to je oč tu běží

23. 2. 2024

39 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Výstavba nového mostu na Výtoni. Stávající konstrukci přemístíme do Modřan, popisuje Správa železnic

K věci Štěpánky Duchkové: Výstavba nového mostu na Výtoni. Stávající konstrukci přemístíme do Modřan, popisuje Správa železnic

23. 2. 2024

12 min