Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Balast pod čarou: Když je naše práce úspěšná, tak není vidět

Balast pod čarou: Když je naše práce úspěšná, tak není vidět

2. 6. 2024

15 min

Obrázek epizody Hergot!: S Ježíšem Kristem vedu dialog, máme společný smysl pro humor, říká herečka Simona Babčáková

Hergot!: S Ježíšem Kristem vedu dialog, máme společný smysl pro humor, říká herečka Simona Babčáková

2. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Rebelky, Týnka Svěcená a Tobias Freja v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Rebelky, Týnka Svěcená a Tobias Freja v Klubu Rádia Junior

2. 6. 2024

41 min

Obrázek epizody Karmický úkol, reinkarnace a praktický pohled..

Karmický úkol, reinkarnace a praktický pohled..

2. 6. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Dozorci umlátili vězně v korekci, v protokolu uvedli, že se oběsil. Vrahy vedl dozorce Černá Máry

Příběhy 20. století: Dozorci umlátili vězně v korekci, v protokolu uvedli, že se oběsil. Vrahy vedl dozorce Černá Máry

2. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mrzí mě, že jsem letošní mistrovství nekomentoval, svěřuje se Michal Dusík

Pochlap se: Mrzí mě, že jsem letošní mistrovství nekomentoval, svěřuje se Michal Dusík

2. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mrzí mě, že jsem letošní mistrovství nekomentoval, svěřuje se Michal Dusík

Pochlap se: Mrzí mě, že jsem letošní mistrovství nekomentoval, svěřuje se Michal Dusík

2. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Mrzí mě, že jsem letošní mistrovství nekomentoval, svěřuje se Michal Dusík

Mrzí mě, že jsem letošní mistrovství nekomentoval, svěřuje se Michal Dusík

2. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Hergot!: S Ježíšem Kristem vedu dialog, máme společný smysl pro humor, říká herečka Simona Babčáková

Hergot!: S Ježíšem Kristem vedu dialog, máme společný smysl pro humor, říká herečka Simona Babčáková

2. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Elektroakupunktura. Novinková metoda pro pacienty s přerušením míchy

Moci bez nemoci: Elektroakupunktura. Novinková metoda pro pacienty s přerušením míchy

2. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Podcast s Ivanom Korčokom #2 | hostka: Veronika Cifrová Ostrihoňová

Podcast s Ivanom Korčokom #2 | hostka: Veronika Cifrová Ostrihoňová

2. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody #09 Svatby v průběhu roku

#09 Svatby v průběhu roku

2. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody Ep.13: Život po zenitu

Ep.13: Život po zenitu

2. 6. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Kavárna: Na dvanácti strunách se v Českých Budějovicích představí zpěvák Dan Bárta i spisovatel Jan Štifter

Kavárna: Na dvanácti strunách se v Českých Budějovicích představí zpěvák Dan Bárta i spisovatel Jan Štifter

2. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody EL PISTOLEROS banditi a nebo hrdinové

EL PISTOLEROS banditi a nebo hrdinové

2. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Začal MHF Leoše Janáčka. Co vše příprava a konání obnáší, ví nejlépe Jaromír Javůrek

Odpolední interview: Začal MHF Leoše Janáčka. Co vše příprava a konání obnáší, ví nejlépe Jaromír Javůrek

2. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Některé léky jsou pro ledviny napůl jedy, varuje nefrolog. Jak by měla vypadat péče o ledviny?

Některé léky jsou pro ledviny napůl jedy, varuje nefrolog. Jak by měla vypadat péče o ledviny?

2. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Až na dřeň: David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

Až na dřeň: David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

2. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

Až na dřeň: David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

2. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

2. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Některé léky jsou pro ledviny napůl jedy, varuje nefrolog. Jak by měla vypadat péče o ledviny?

Host Radiožurnálu: Některé léky jsou pro ledviny napůl jedy, varuje nefrolog. Jak by měla vypadat péče o ledviny?

2. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Reportáž bez filtru: Můj soused senior

Reportáž bez filtru: Můj soused senior

2. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Telo matky cirkvi je mužské

Nedeľná nekázeň: Telo matky cirkvi je mužské

2. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

Východočeské výlety: Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

2. 6. 2024

24 min