Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Východočeské výlety: Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

Východočeské výlety: Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

Vápenka, mandlovna nebo hamr. Na výlet za technickým památkami

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody 12. - S Petrem Soukupem o znovunalezení vášně a romantického propojení

12. - S Petrem Soukupem o znovunalezení vášně a romantického propojení

2. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody 1. herec Ladislav Hampl: Já si na sebe šálu brát nemusím. Lidi totiž vědí, komu fandím.

1. herec Ladislav Hampl: Já si na sebe šálu brát nemusím. Lidi totiž vědí, komu fandím.

2. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Etymologie slova manželství je irelevantní, jeho původ je nejasný. Slova mění významy, tvrdí expert

Leonardo Plus: Etymologie slova manželství je irelevantní, jeho původ je nejasný. Slova mění významy, tvrdí expert

2. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Slovo do bitky! /1–10/

Slovo do bitky! /1–10/

2. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Chcete dostat vzkaz od boha? Stačí si v chrámu Longshan v Tchaj-peji hodit dvěma dřevěnými půlměsíci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Chcete dostat vzkaz od boha? Stačí si v chrámu Longshan v Tchaj-peji hodit dvěma dřevěnými půlměsíci

2. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Věčné obavy

Věčné obavy

2. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Chcete dostat vzkaz od boha? Stačí si v chrámu Longshan v Tchaj-peji hodit dvěma dřevěnými půlměsíci

Chcete dostat vzkaz od boha? Stačí si v chrámu Longshan v Tchaj-peji hodit dvěma dřevěnými půlměsíci

2. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Vltavín: „Vy jste mě chtěla slyšet? Tak mě uslyšíte.“ To byl začátek přátelství mezi pěvkyní a její fanynkou

Vltavín: „Vy jste mě chtěla slyšet? Tak mě uslyšíte.“ To byl začátek přátelství mezi pěvkyní a její fanynkou

2. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Ahoj!

Marie Tomsová: Ahoj!

2. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Sunday Pick: What really went down at OpenAI and the future of regulation w/ Helen Toner

Sunday Pick: What really went down at OpenAI and the future of regulation w/ Helen Toner

2. 6. 2024

41 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Yvonne Přenosilová podle Radko Kubička

Úžasné životy: Yvonne Přenosilová podle Radko Kubička

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Yvonne Přenosilová podle Radko Kubička

Yvonne Přenosilová podle Radko Kubička

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody 11. Původ a podstata života

11. Původ a podstata života

2. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Vertikála: České pohraničí má stále pochroumanou duši, shodují se publicista i kněz

Vertikála: České pohraničí má stále pochroumanou duši, shodují se publicista i kněz

2. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Kateřina a Hypatie, mučednice křesťanská a pohanská

Kateřina a Hypatie, mučednice křesťanská a pohanská

2. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Džínsy

Džínsy

2. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Eliška Krejčí. Po covidu na vozíku a nový začátek, sport jako motivace i naděje, paralympijská neférovost

Eliška Krejčí. Po covidu na vozíku a nový začátek, sport jako motivace i naděje, paralympijská neférovost

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Jan Svěrák o tom, proč má cenu bojovat za místo, ve kterém žijeme, jak probouzet v lidech sousedskost a jak hledat přítomný okamžik.

Jan Svěrák o tom, proč má cenu bojovat za místo, ve kterém žijeme, jak probouzet v lidech sousedskost a jak hledat přítomný okamžik.

2. 6. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Ekofarmáři: Haló, my jsme tu taky

Ekofarmáři: Haló, my jsme tu taky

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Lepší holub v holubníku nežli na střeše

Lepší holub v holubníku nežli na střeše

2. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Generace živoucích fosilií

Generace živoucích fosilií