Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Generace živoucích fosilií

Generace živoucích fosilií

2. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Generace živoucích fosilií

Generace živoucích fosilií

2. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Ekofarmáři: Haló, my jsme tu taky

Ekofarmáři: Haló, my jsme tu taky

2. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Lepší holub v holubníku nežli na střeše

Lepší holub v holubníku nežli na střeše

2. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Co rodičům neřekli, děti teď chtěj vědět taky

Co rodičům neřekli, děti teď chtěj vědět taky

2. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Co rodičům neřekli, děti teď chtěj vědět taky

Co rodičům neřekli, děti teď chtěj vědět taky

2. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Filip Turek nerozumí KLIMATICKÉ ZMĚNĚ | Výzva do debaty

Filip Turek nerozumí KLIMATICKÉ ZMĚNĚ | Výzva do debaty

2. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Sociální sítě (a volby)

Studio Svobodného přístavu: Sociální sítě (a volby)

2. 6. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Otec Příroda - život s Tourettem

Otec Příroda - život s Tourettem

2. 6. 2024

1 hod 36 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci si mohou každou sobotu vyzkoušet trénink s vojáky - jak jim jde rozborka a sborka, házení granátem nebo ošetřování zranění, to se dozvíte z Reportáží zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci si mohou každou sobotu vyzkoušet trénink s vojáky - jak jim jde rozborka a sborka, házení granátem nebo ošetřování zranění, to se dozvíte z Reportáží zahraničních zpravodajů

1. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Postavení žen v české diplomacii

Postavení žen v české diplomacii

1. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Call s Adolfom Snehuliakom

Call s Adolfom Snehuliakom

1. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mladí herci Karolína Lea Nováková a Oliver Vyskočil v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Mladí herci Karolína Lea Nováková a Oliver Vyskočil v Klubu Rádia Junior

1. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody Šarm: Vzpomínka na herce a režiséra Jana Kačera: Život je dar. Přijměte ho s tím, že dar je nutné oplatit

Šarm: Vzpomínka na herce a režiséra Jana Kačera: Život je dar. Přijměte ho s tím, že dar je nutné oplatit

1. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Jihočeši: Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím a strašně mě to chytlo, líčí zápasnické začátky Jiří Smékal

Jihočeši: Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím a strašně mě to chytlo, líčí zápasnické začátky Jiří Smékal

1. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím a strašně mě to chytlo, líčí zápasnické začátky Jiří Smékal

Přišel jsem k tomu jako slepý k houslím a strašně mě to chytlo, líčí zápasnické začátky Jiří Smékal

1. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody #2 Zaměřeno na - Michaela Isizzu a Marco Terefico | Dlouhý Široký

#2 Zaměřeno na - Michaela Isizzu a Marco Terefico | Dlouhý Široký

1. 6. 2024

1 hod

Obrázek epizody Irena Kalhousová: I vědci mají emoce.

Irena Kalhousová: I vědci mají emoce.

1. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?

Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?

1. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: O květinových výzdobách zámků a historických prostor s floristou Slávkem Rabušicem

Odpolední interview: O květinových výzdobách zámků a historických prostor s floristou Slávkem Rabušicem

1. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Aleny Kovářové s běloruskou překladatelkou a tlumočnicí Veranikou Bialkovič

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Aleny Kovářové s běloruskou překladatelkou a tlumočnicí Veranikou Bialkovič

1. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Mojmíra Severina z budějovického výstaviště

Místa v srdci Mojmíra Severina z budějovického výstaviště

1. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Hody s hanáckým právem

Hody s hanáckým právem

1. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Dlouho mi trvalo vymanit se z rolí zamilovaného teenagera, říká Adam Mišík

Dlouho mi trvalo vymanit se z rolí zamilovaného teenagera, říká Adam Mišík

1. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci si mohou každou sobotu vyzkoušet trénink s vojáky - jak jim jde rozborka a sborka, házení granátem nebo ošetřování zranění, to se dozvíte z Reportáží zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci si mohou každou sobotu vyzkoušet trénink s vojáky - jak jim jde rozborka a sborka, házení granátem nebo ošetřování zranění, to se dozvíte z Reportáží zahraničních zpravodajů

1. 6. 2024

23 min