Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hody s hanáckým právem

Hody s hanáckým právem

1. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Dlouho mi trvalo vymanit se z rolí zamilovaného teenagera, říká Adam Mišík

Dlouho mi trvalo vymanit se z rolí zamilovaného teenagera, říká Adam Mišík

1. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci si mohou každou sobotu vyzkoušet trénink s vojáky - jak jim jde rozborka a sborka, házení granátem nebo ošetřování zranění, to se dozvíte z Reportáží zahraničních zpravodajů

Reportáže zahraničních zpravodajů: Poláci si mohou každou sobotu vyzkoušet trénink s vojáky - jak jim jde rozborka a sborka, házení granátem nebo ošetřování zranění, to se dozvíte z Reportáží zahraničních zpravodajů

1. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Hudební podcast - 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃 𝗽𝗿𝗱𝗲𝗹 ft. "Smajl" (FRESHTRASH KLUB //(V̶N̶E̶U̶M̶I̶C̶K̶Y̶))

Hudební podcast - 𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃 𝗽𝗿𝗱𝗲𝗹 ft. "Smajl" (FRESHTRASH KLUB //(V̶N̶E̶U̶M̶I̶C̶K̶Y̶))

1. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody #28 RECENZE: Han Kang - Kde kvete tráva

#28 RECENZE: Han Kang - Kde kvete tráva

1. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody První směny byly těžké, muži mě nechtěli do svého kolektivu přijmout, říká hasička Michaela Žďárská

První směny byly těžké, muži mě nechtěli do svého kolektivu přijmout, říká hasička Michaela Žďárská

1. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dlouho mi trvalo vymanit se z rolí zamilovaného teenagera, říká Adam Mišík

Host Radiožurnálu: Dlouho mi trvalo vymanit se z rolí zamilovaného teenagera, říká Adam Mišík

1. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Selects: What are think tanks all about?

Selects: What are think tanks all about?

1. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody 88 díl - Strašidelná místa v Jižní Koreji

88 díl - Strašidelná místa v Jižní Koreji

1. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Materiály klempířských prvků jsou kvalitní všechny. Plast však odborníci moc nedoporučují

Hobby magazín: Materiály klempířských prvků jsou kvalitní všechny. Plast však odborníci moc nedoporučují

1. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Materiály klempířských prvků jsou kvalitní všechny. Plast však odborníci moc nedoporučují

Hobby magazín: Materiály klempířských prvků jsou kvalitní všechny. Plast však odborníci moc nedoporučují

1. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

Stříbrný vítr: Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

1. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

Stříbrný vítr: Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

1. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

Herce miluju, můžu skrze ně vyprávět, říká režisér Radovan Lipus

1. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Žíhané afrikány jsou letošní lahůdkou v nové výsadbě. Hradec Králové ozdobí na 54 tisíc letniček

Host ve studiu: Žíhané afrikány jsou letošní lahůdkou v nové výsadbě. Hradec Králové ozdobí na 54 tisíc letniček

1. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody How to imagine a better future for democracy | adrienne maree brown and Baratunde Thurston

How to imagine a better future for democracy | adrienne maree brown and Baratunde Thurston

1. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Filip Ditrich: Jak změnit hřbitovy, abychom se na nich cítili dobře?

Filip Ditrich: Jak změnit hřbitovy, abychom se na nich cítili dobře?

1. 6. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Epizoda 41 - Sport v Norsku (Sport i Norge)

Epizoda 41 - Sport v Norsku (Sport i Norge)

1. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody Svět knihy a potkali jsme Romana Vaňka!

Svět knihy a potkali jsme Romana Vaňka!

1. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Antický záchod

Antický záchod

1. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Why Most Men Fail To Attract A Quality Woman - Dr Robert Glover - #791

Why Most Men Fail To Attract A Quality Woman - Dr Robert Glover - #791

1. 6. 2024

2 hod 3 min

Obrázek epizody Poslední cesty domů

Poslední cesty domů

1. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody ŽIVOT V MEXIKU 🫶Mexikopedie 2🌵🥑🌋 Jak převážet munici a prášky?

ŽIVOT V MEXIKU 🫶Mexikopedie 2🌵🥑🌋 Jak převážet munici a prášky?

1. 6. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody No.18 Jsi krásný. Buď krásný. Jen ty to zvládneš

No.18 Jsi krásný. Buď krásný. Jen ty to zvládneš

1. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody No.17 Jsem zpět. Pojďme uvažovat proč.

No.17 Jsem zpět. Pojďme uvažovat proč.

1. 6. 2024

5 min