Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Poslední cesty domů

Poslední cesty domů

1. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody ŽIVOT V MEXIKU 🫶Mexikopedie 2🌵🥑🌋 Jak převážet munici a prášky?

ŽIVOT V MEXIKU 🫶Mexikopedie 2🌵🥑🌋 Jak převážet munici a prášky?

1. 6. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody No.18 Jsi krásný. Buď krásný. Jen ty to zvládneš

No.18 Jsi krásný. Buď krásný. Jen ty to zvládneš

1. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody No.17 Jsem zpět. Pojďme uvažovat proč.

No.17 Jsem zpět. Pojďme uvažovat proč.

1. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody s4e37: Psycholog Kvapilík: Ľudia sú osamelí aj v sexe

s4e37: Psycholog Kvapilík: Ľudia sú osamelí aj v sexe

31. 5. 2024

56 min

Obrázek epizody Hovory: Zlín Film Festival představí čtyři Young Stars: Pavlovičovou, Fialovou, Březinu a Mišíka

Hovory: Zlín Film Festival představí čtyři Young Stars: Pavlovičovou, Fialovou, Březinu a Mišíka

31. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Holanďané už nevaří, ale novomanželka aspoň ohřeje jídlo ze supermarketu, vypráví Jedlíci na cestách

Dopolední host: Holanďané už nevaří, ale novomanželka aspoň ohřeje jídlo ze supermarketu, vypráví Jedlíci na cestách

31. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Zastánce “mingle” života Otta Seemann: Oddělený život se ve vztahu osvědčil

Zastánce “mingle” života Otta Seemann: Oddělený život se ve vztahu osvědčil

31. 5. 2024

52 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Šéfredaktor Rádia Junior Adam Kebrt v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Šéfredaktor Rádia Junior Adam Kebrt v Klubu Rádia Junior

31. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Holanďané už nevaří, ale novomanželka aspoň ohřeje jídlo ze supermarketu, vypráví Jedlíci na cestách

Holanďané už nevaří, ale novomanželka aspoň ohřeje jídlo ze supermarketu, vypráví Jedlíci na cestách

31. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: S MUDr. Jiřím Bartošem o posunu léčby onkologických onemocnění za posledních 70 let

O čem se mluví pod Ještědem: S MUDr. Jiřím Bartošem o posunu léčby onkologických onemocnění za posledních 70 let

31. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Quest: Rým v názvech Hrot a Shrot je náhoda. Shrot navazuje na Paranoiu, vysvětluje sólo vývojář Spytihněv

Quest: Rým v názvech Hrot a Shrot je náhoda. Shrot navazuje na Paranoiu, vysvětluje sólo vývojář Spytihněv

31. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Odsouzený Donald Trump, evropské volby, hokejové zlato a jak jsou na tom slovenská média

Odsouzený Donald Trump, evropské volby, hokejové zlato a jak jsou na tom slovenská média

31. 5. 2024

41 sec

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak se zachovat, když vás přepadnou ozbrojení maskovaní muži a chtějí vaše peníze

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak se zachovat, když vás přepadnou ozbrojení maskovaní muži a chtějí vaše peníze

31. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hadamczik: Jako kouč jsem nikdy neviděl situaci v hledišti. Český fanoušek je ale nejlepší na světě

Dvacet minut Radiožurnálu: Hadamczik: Jako kouč jsem nikdy neviděl situaci v hledišti. Český fanoušek je ale nejlepší na světě

31. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Smetanovy opery, menší kina v regionech, divadlo Minor dětem

Akcent: Výběr týdne: Smetanovy opery, menší kina v regionech, divadlo Minor dětem

31. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Moderátor Kovačič o cenzuře v Markíze: Vypnuli mi e-mail a poslali mě domů

Moderátor Kovačič o cenzuře v Markíze: Vypnuli mi e-mail a poslali mě domů

31. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Argentine Invasion

Argentine Invasion

31. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Dvojka se vydává na cesty. Začíná letní podcastová série Cestovatel

Dvojka se vydává na cesty. Začíná letní podcastová série Cestovatel

31. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak se zachovat, když vás přepadnou ozbrojení maskovaní muži a chtějí vaše peníze

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak se zachovat, když vás přepadnou ozbrojení maskovaní muži a chtějí vaše peníze

31. 5. 2024

4 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Díky hostitelské péči můžou život v běžné rodině poznat i děti z dětských domovů

Dobré dopoledne: Díky hostitelské péči můžou život v běžné rodině poznat i děti z dětských domovů

31. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: V laboratoři písecké galerie rozhodují děti⁠⁠⁠⁠⁠⁠

ArtCafé: V laboratoři písecké galerie rozhodují děti⁠⁠⁠⁠⁠⁠

31. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody E102 | František Talíř: „Je poslání křesťana být v EU aktivní.“

E102 | František Talíř: „Je poslání křesťana být v EU aktivní.“

31. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Podchodem choď! Hradecká Walk Thru Gallery ráda lidem ukazuje ve veřejném prostoru kvalitní umění

Host ve studiu: Podchodem choď! Hradecká Walk Thru Gallery ráda lidem ukazuje ve veřejném prostoru kvalitní umění

31. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Chata Proseč

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Chata Proseč

31. 5. 2024

3 min