Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V Chuchelně u Semil začala tradiční výstava bonsají

V Chuchelně u Semil začala tradiční výstava bonsají

12. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Pečovatelská služba pomáhá seniorům zůstat doma. Nové denní centrum má ještě volná místa

Host Dopoledního expresu: Pečovatelská služba pomáhá seniorům zůstat doma. Nové denní centrum má ještě volná místa

12. 6. 2026

14 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Zemřel profesor Jaroslav Macháček. Učil a překládal i v kotelně, předtím a potom vedl katedru

Větrník - Host ve studiu: Zemřel profesor Jaroslav Macháček. Učil a překládal i v kotelně, předtím a potom vedl katedru

12. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Longevity? Mozku pomáhají základní věci: spánek, sport, učení i sociální interakce, radí Netuka

Host Radiožurnálu: Longevity? Mozku pomáhají základní věci: spánek, sport, učení i sociální interakce, radí Netuka

12. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Longevity? Mozku pomáhají základní věci: spánek, sport, učení i sociální interakce, radí Netuka

Host Radiožurnálu: Longevity? Mozku pomáhají základní věci: spánek, sport, učení i sociální interakce, radí Netuka

12. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Zámek Veltrusy zve na Slavnosti růží, návštěvníci vyberou tu nejkrásnější

Zámek Veltrusy zve na Slavnosti růží, návštěvníci vyberou tu nejkrásnější

12. 6. 2026

1 min

Obrázek epizody Putinova vězeňkyně: Ve sprchách ovládali teplotu vody, abych ztratila důstojnost. Kunderu jsem přečetla šestkrát

Putinova vězeňkyně: Ve sprchách ovládali teplotu vody, abych ztratila důstojnost. Kunderu jsem přečetla šestkrát

12. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Náš host: Vodní gigant slaví. Povodí Ohře je tu už 60 let

Náš host: Vodní gigant slaví. Povodí Ohře je tu už 60 let

12. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody Aktivním středoškolákem, ale za jakou cenu? Angažovanost přichází na úkor školy nebo práce

Aktivním středoškolákem, ale za jakou cenu? Angažovanost přichází na úkor školy nebo práce

12. 6. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Moshpit: Aktivním středoškolákem, ale za jakou cenu? Angažovanost přichází na úkor školy nebo práce

Moshpit: Aktivním středoškolákem, ale za jakou cenu? Angažovanost přichází na úkor školy nebo práce

12. 6. 2026

1 hod 4 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Z ocenění mám radost, téma chudoby je potřeba pořád nasvěcovat, říká novinářka Lea Surovcová

Pražákům je hej: Z ocenění mám radost, téma chudoby je potřeba pořád nasvěcovat, říká novinářka Lea Surovcová

12. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Z ocenění mám radost, téma chudoby je potřeba pořád nasvěcovat, říká novinářka Lea Surovcová

Z ocenění mám radost, téma chudoby je potřeba pořád nasvěcovat, říká novinářka Lea Surovcová

12. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Bittner: Cítím se zpět v síle. Věřím, že na Tour můžu útočit na hezké výsledky

Kilometry Jiřího Ježka: Bittner: Cítím se zpět v síle. Věřím, že na Tour můžu útočit na hezké výsledky

12. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Jízdenky, mapy i restaurace. Seniorka ukazuje vrstevníkům, že s chytrým telefonem si poradí každý

Jízdenky, mapy i restaurace. Seniorka ukazuje vrstevníkům, že s chytrým telefonem si poradí každý

12. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Veterinární a chovatelskou poradnu pro vás otevíráme s veterinárním lékařem nebo odborníkem na chov

Zvěřinec: Veterinární a chovatelskou poradnu pro vás otevíráme s veterinárním lékařem nebo odborníkem na chov

12. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody „Máme právo prožívat štěstí i ve světě, v němž se dějí strašné věci,“ říká Leto s Monikou

„Máme právo prožívat štěstí i ve světě, v němž se dějí strašné věci,“ říká Leto s Monikou

12. 6. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan William Drnek: Baví mě zachycovat krásu uměleckých děl, důležité bylo se s katedrálou sžít

Vizitka: Jan William Drnek: Baví mě zachycovat krásu uměleckých děl, důležité bylo se s katedrálou sžít

12. 6. 2026

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan William Drnek: Baví mě zachycovat krásu uměleckých děl, důležité bylo se s katedrálou sžít

Vizitka: Jan William Drnek: Baví mě zachycovat krásu uměleckých děl, důležité bylo se s katedrálou sžít

12. 6. 2026

38 min

Obrázek epizody Jan William Drnek: Baví mě zachycovat krásu uměleckých děl, důležité bylo se s katedrálou sžít

Jan William Drnek: Baví mě zachycovat krásu uměleckých děl, důležité bylo se s katedrálou sžít

12. 6. 2026

38 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Město Příbor získalo originální kulturní prvek, který propojuje veřejný prostor, historii i umění

Křížem krajem: Město Příbor získalo originální kulturní prvek, který propojuje veřejný prostor, historii i umění

12. 6. 2026

10 min

Obrázek epizody Kdo je Cancelman. Leo Nikolaev představuje superhrdinu nového komiksu

Kdo je Cancelman. Leo Nikolaev představuje superhrdinu nového komiksu

12. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jojo efekt. Dá se mu vyhnout? Jaké diety vedou ke kolísání váhy nejčastěji?

Jezte, ať vám to sluší: Jojo efekt. Dá se mu vyhnout? Jaké diety vedou ke kolísání váhy nejčastěji?

12. 6. 2026

12 min

Obrázek epizody Rekordmani roku 2026: V Hořovicích zahrálo najednou 212 akordeonistů a Jiří Grygar v síni slávy

Rekordmani roku 2026: V Hořovicích zahrálo najednou 212 akordeonistů a Jiří Grygar v síni slávy

12. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Ľudovítom Ódorom: Smer je majster transformácie štátnych peňazí na súkromné (41/26)

NA ROVINU s Ľudovítom Ódorom: Smer je majster transformácie štátnych peňazí na súkromné (41/26)

12. 6. 2026

45 min

Obrázek epizody Máme hosty: Radůza i světová premiéra. Startuje 22. Hudební léto v Heřmanově Městci

Máme hosty: Radůza i světová premiéra. Startuje 22. Hudební léto v Heřmanově Městci

12. 6. 2026

9 min