Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pavel Nový prozradil, jak ho změnila těžká nemoc, po kom zdědil roli Fantomase i zda oslaví diamantovou svatbu

Pavel Nový prozradil, jak ho změnila těžká nemoc, po kom zdědil roli Fantomase i zda oslaví diamantovou svatbu

7. 4. 2026

59 min

Obrázek epizody 13. zakladatel Dorsen Vojtěch Prade: Chci, aby výroba matrací byla spjata s Jizerskými horami.

13. zakladatel Dorsen Vojtěch Prade: Chci, aby výroba matrací byla spjata s Jizerskými horami.

7. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Maďaři vidí, že stát je na hraně funkčnosti, popisuje expert

Interview Plus: Maďaři vidí, že stát je na hraně funkčnosti, popisuje expert

7. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Z Prahy odešli do Krkonoš. Takhle dnes vypadá offline život Barbory a Alberta Černých

Z Prahy odešli do Krkonoš. Takhle dnes vypadá offline život Barbory a Alberta Černých

7. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Stropnický hodnotí Babišovu vládu s Motoristy a SPD

Osobnost Plus: Stropnický hodnotí Babišovu vládu s Motoristy a SPD

7. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Když se role vymění. Byli jsme na vzdělávací exkurzi s frýdlantskými průvodci

Když se role vymění. Byli jsme na vzdělávací exkurzi s frýdlantskými průvodci

7. 4. 2026

18 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Filip Drápal z ROPIDu: Dopravní džungle je v metropoli velká, ale rozvíjíme projekt Čitelná Praha

Pražákům je hej: Filip Drápal z ROPIDu: Dopravní džungle je v metropoli velká, ale rozvíjíme projekt Čitelná Praha

7. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Filip Drápal z ROPIDu: Dopravní džungle je v metropoli velká, ale rozvíjíme projekt Čitelná Praha

Filip Drápal z ROPIDu: Dopravní džungle je v metropoli velká, ale rozvíjíme projekt Čitelná Praha

7. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nordic Walking s fyzioterapeutkou Veronikou Peterkovou: S pomocí holí zapojíme spoustu svalů v těle

Radioporadna: Nordic Walking s fyzioterapeutkou Veronikou Peterkovou: S pomocí holí zapojíme spoustu svalů v těle

7. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kormorán velký kontra rybáři. Kdy je chráněný pták na odstřel?

Hobby magazín: Kormorán velký kontra rybáři. Kdy je chráněný pták na odstřel?

7. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kormorán velký kontra rybáři. Kdy je chráněný pták na odstřel?

Hobby magazín: Kormorán velký kontra rybáři. Kdy je chráněný pták na odstřel?

7. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Martin Klus: Výsledok maďarských volieb otrasie celým regiónom

Martin Klus: Výsledok maďarských volieb otrasie celým regiónom

7. 4. 2026

29 min

Obrázek epizody Impakt: Folklor v dragu? Mladí lidé se vrací k tradicím a dělají si je po svém

Impakt: Folklor v dragu? Mladí lidé se vrací k tradicím a dělají si je po svém

7. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o roli, která začala nečekaným přáním Ivany Chýlkové: „Vyžádala si mě“

Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o roli, která začala nečekaným přáním Ivany Chýlkové: „Vyžádala si mě“

7. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o roli, která začala nečekaným přáním Ivany Chýlkové: „Vyžádala si mě“

Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o roli, která začala nečekaným přáním Ivany Chýlkové: „Vyžádala si mě“

7. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Herec Petr Uhlík o roli, která začala nečekaným přáním Ivany Chýlkové: „Vyžádala si mě“

Herec Petr Uhlík o roli, která začala nečekaným přáním Ivany Chýlkové: „Vyžádala si mě“

7. 4. 2026

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Filip Antonio je před kamerou od roku a půl. Rád říkám, že jsem vyrostl pod pianem

Alex a host: Filip Antonio je před kamerou od roku a půl. Rád říkám, že jsem vyrostl pod pianem

7. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Filip Antonio je před kamerou od roku a půl. Rád říkám, že jsem vyrostl pod pianem

Filip Antonio je před kamerou od roku a půl. Rád říkám, že jsem vyrostl pod pianem

7. 4. 2026

28 min

Obrázek epizody Johana Růžková: Psychoterapie, Fantasy, Dětství #108

Johana Růžková: Psychoterapie, Fantasy, Dětství #108

7. 4. 2026

56 min

Obrázek epizody Pro a proti: Mělo NATO podpořit Trumpa v Íránu? Lizec souhlasí, Kolář ne

Pro a proti: Mělo NATO podpořit Trumpa v Íránu? Lizec souhlasí, Kolář ne

7. 4. 2026

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Kroky vlády ke snížení ceny paliv. Sestřelený letec v Íránu. Snímky odvrácené strany Měsíce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Kroky vlády ke snížení ceny paliv. Sestřelený letec v Íránu. Snímky odvrácené strany Měsíce

7. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mluvčí města Trutnova Adéla Ščudlová hraje také na saxofon: Ráda zkouším nové věci a chodím do výzev

Host ve studiu: Mluvčí města Trutnova Adéla Ščudlová hraje také na saxofon: Ráda zkouším nové věci a chodím do výzev

7. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Jak na odřené auto: Jakmile prosvítá podklad, je to na opravu celého dílu, říká lakýrník

Jak na odřené auto: Jakmile prosvítá podklad, je to na opravu celého dílu, říká lakýrník

7. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Kavárna: Dílo krumlovských fotografů Seidelových je v dosud nebývalém rozsahu k vidění v Regionálním muzeu

Kavárna: Dílo krumlovských fotografů Seidelových je v dosud nebývalém rozsahu k vidění v Regionálním muzeu

7. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Chýlková: Byly nervy, jestli to Petr Uhlík vezme. Představení Švýcarsko je pro mě hra za odměnu

Host Radiožurnálu: Chýlková: Byly nervy, jestli to Petr Uhlík vezme. Představení Švýcarsko je pro mě hra za odměnu

7. 4. 2026

29 min