Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody No.20 Weekend Forever

No.20 Weekend Forever

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody #447 – Cursor Team: Future of Programming with AI

#447 – Cursor Team: Future of Programming with AI

6. 10. 2024

2 hod 37 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Zařídil, že se v jedné cele na tři dny potkali Kutlvašr a nacista Toussaint. Příběh Antonína Součka

Příběhy 20. století: Zařídil, že se v jedné cele na tři dny potkali Kutlvašr a nacista Toussaint. Příběh Antonína Součka

6. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Láká vás práce v lese? Nemusíte jen kácet stromy. Prozradíme, co dělá lesní učitelka

Klub Rádia Junior: Láká vás práce v lese? Nemusíte jen kácet stromy. Prozradíme, co dělá lesní učitelka

6. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Tatiana Dyková: V Berlíně mě měli za tajemnou holku z Východu. Neměla jsem důvod opustit českou scénu - Retroview podcast

Tatiana Dyková: V Berlíně mě měli za tajemnou holku z Východu. Neměla jsem důvod opustit českou scénu - Retroview podcast

6. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody 39: Matěj Kretík - aktuálně neexistuje mnoho jmen, které popularizují ČR ve světě více, než Jirka Procházka

39: Matěj Kretík - aktuálně neexistuje mnoho jmen, které popularizují ČR ve světě více, než Jirka Procházka

6. 10. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Hergot!: Každá sebevražda je úplně jiná, říkají autoři knihy Ti, kteří se rozhodli

Hergot!: Každá sebevražda je úplně jiná, říkají autoři knihy Ti, kteří se rozhodli

6. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Hergot!: Každá sebevražda je úplně jiná, říkají autoři knihy Ti, kteří se rozhodli

Hergot!: Každá sebevražda je úplně jiná, říkají autoři knihy Ti, kteří se rozhodli

6. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Narácie a artefakty

Narácie a artefakty

6. 10. 2024

51 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #100 🍾

Zprávy z lesa #100 🍾

6. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Krabcovi: Věkový rozdíl smazala bělozářka liliovitá. I po 58 letech si pořád užívají

Zlatá láska: Manželé Krabcovi: Věkový rozdíl smazala bělozářka liliovitá. I po 58 letech si pořád užívají

6. 10. 2024

39 min

Obrázek epizody Jaro Léto Podzim Zima z okýnka...........

Jaro Léto Podzim Zima z okýnka...........

6. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak jsme vyrobili bunkr

Jak jsme vyrobili bunkr

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Episode 5 - Antonie Postlerová's podcast

Episode 5 - Antonie Postlerová's podcast

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Prsty mám pořád všechny, usmívá se kovářský mistr Ivo Rudolf

Prsty mám pořád všechny, usmívá se kovářský mistr Ivo Rudolf

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody První rok první dámy

První rok první dámy

6. 10. 2024

26 min

První rok první dámy

6. 10. 2024

24 min

První rok první dámy

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Naše zvířátka

Naše zvířátka

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Lucemburci , JÁ PADÁM

Lucemburci , JÁ PADÁM

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rekordně dlouhý proslov přednesl v 19. století v rakouském parlamentu český poslanec

Dobré dopoledne: Rekordně dlouhý proslov přednesl v 19. století v rakouském parlamentu český poslanec

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Náročným závodem na kole chci upozornit na náš strach ze smrti a podpořit paliativní péči, říká Martin Souček

Náročným závodem na kole chci upozornit na náš strach ze smrti a podpořit paliativní péči, říká Martin Souček

6. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody ZIPkód: Proměny a budoucnost divokých Brd

ZIPkód: Proměny a budoucnost divokých Brd

6. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

6. 10. 2024

27 min