Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Gina Rippon: Challenging Neuroscience Myths on Gender

Gina Rippon: Challenging Neuroscience Myths on Gender

6. 10. 2024

58 min

Obrázek epizody Casablanca: Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

Casablanca: Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

6. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Casablanca: Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

Casablanca: Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

6. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

Nevěřil jsem, že mě něco ještě tak moc uchvátí. Dan Přibáň dojel s obojživelnými auty do Mongolska

6. 10. 2024

42 min

Obrázek epizody Týden bez filtru po povodních: O zapomenutých regionech, dobrovolnické zkušenosti a hranicích pomoci

Týden bez filtru po povodních: O zapomenutých regionech, dobrovolnické zkušenosti a hranicích pomoci

6. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Poctivě žít

Poctivě žít

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Architektka: Jak stavět domy, které odolají katastrofám

Leonardo Plus: Architektka: Jak stavět domy, které odolají katastrofám

6. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Do Chvaletic na kole na vyhlídku i do kostela

Východočeské výlety: Do Chvaletic na kole na vyhlídku i do kostela

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Do Chvaletic na kole na vyhlídku i do kostela

Do Chvaletic na kole na vyhlídku i do kostela

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Zastávame sa nenarodených a zabúdame tých, ktorí sa už narodili

Nedeľná nekázeň: Zastávame sa nenarodených a zabúdame tých, ktorí sa už narodili

6. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Vltavín: Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé

Vltavín: Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé

6. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Přepadla mě vzpomínka na staré časy

Marie Tomsová: Přepadla mě vzpomínka na staré časy

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Sunday Pick: An Indigenous Mixtape from Lima, Peru

Sunday Pick: An Indigenous Mixtape from Lima, Peru

6. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: I hračky mohou reflektovat aktuální témata. Ztvárnit elementární částice byla výzva, říká designérka

Host Radiožurnálu: I hračky mohou reflektovat aktuální témata. Ztvárnit elementární částice byla výzva, říká designérka

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody I hračky mohou reflektovat aktuální témata. Ztvárnit elementární částice byla výzva, říká designérka

I hračky mohou reflektovat aktuální témata. Ztvárnit elementární částice byla výzva, říká designérka

6. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si magazín s Naděždou Hávovou

Vertikála: Poslechněte si magazín s Naděždou Hávovou

6. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Moje sobota

Moje sobota

6. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Můj otravný bratr

Můj otravný bratr

6. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Karel Pogštefl z Mary´s Meals: Na jedno jídlo denně stačí koruna padesát

Jak to vidí...: Karel Pogštefl z Mary´s Meals: Na jedno jídlo denně stačí koruna padesát

6. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Muzejníkům v Oslu stoupá tep. Výstavu o novém držiteli Nobelovy ceny míru musí stihnout za 8 týdnů

Zápisník zahraničních zpravodajů: Muzejníkům v Oslu stoupá tep. Výstavu o novém držiteli Nobelovy ceny míru musí stihnout za 8 týdnů

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Muzejníkům v Oslu stoupá tep. Výstavu o novém držiteli Nobelovy ceny míru musí stihnout za 8 týdnů

Muzejníkům v Oslu stoupá tep. Výstavu o novém držiteli Nobelovy ceny míru musí stihnout za 8 týdnů

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

6. 10. 2024

24 min