Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hovory: Vetchý je ve Výjimečném stavu skvělý, ale Dyková boží, myslí si režisér Hřebejk

Hovory: Vetchý je ve Výjimečném stavu skvělý, ale Dyková boží, myslí si režisér Hřebejk

15. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Počasí a člověk

Počasí a člověk

15. 10. 2024

1 hod 52 min

Obrázek epizody Universe #28: Jiří Mádl a jeho největší životní vlny a změny

Universe #28: Jiří Mádl a jeho největší životní vlny a změny

15. 10. 2024

37 min

Obrázek epizody How a worm could save humanity from bad AI | Ramin Hasani

How a worm could save humanity from bad AI | Ramin Hasani

15. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody A lens on Georgia's survival in the shadow of a superpower | Daro Sulakauri

A lens on Georgia's survival in the shadow of a superpower | Daro Sulakauri

15. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody The greatest show on Earth — for kids who need it most | Sahba Aminikia

The greatest show on Earth — for kids who need it most | Sahba Aminikia

15. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody What does poverty look like on a plate? | Huiyi Lin

What does poverty look like on a plate? | Huiyi Lin

15. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Why do some bodies respond differently to disease? | Erika Moore

Why do some bodies respond differently to disease? | Erika Moore

15. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Why smell matters more than you think | Paule Joseph

Why smell matters more than you think | Paule Joseph

15. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody What you can learn crossing the ocean in a canoe | Lehua Kamalu

What you can learn crossing the ocean in a canoe | Lehua Kamalu

15. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zoolog Evžen Tošenovský v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zoolog Evžen Tošenovský v Klubu Rádia Junior

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Bulvární zprávy plnily už první noviny a letáky. Psalo se o panstvu, zločinech i bájných zvířatech

Bulvární zprávy plnily už první noviny a letáky. Psalo se o panstvu, zločinech i bájných zvířatech

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Proč se Ano nedohodlo na vedení kraje s koalicí Spolu?

Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Proč se Ano nedohodlo na vedení kraje s koalicí Spolu?

15. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody K věci: Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Proč se Ano nedohodlo na vedení kraje s koalicí Spolu?

K věci: Tomáš Helebrant hostem Tomáše Pancíře: Proč se Ano nedohodlo na vedení kraje s koalicí Spolu?

15. 10. 2024

13 min

Obrázek epizody Bulvární zprávy plnily už první noviny a letáky. Psalo se o panstvu, zločinech i bájných zvířatech

Bulvární zprávy plnily už první noviny a letáky. Psalo se o panstvu, zločinech i bájných zvířatech

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody 103: Rodičovské sebevědomí

103: Rodičovské sebevědomí

15. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody #387 — Politics & Power

#387 — Politics & Power

15. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Svatební talk #4 - Matěj Liška a Lukáš Kenji Vrábel

Svatební talk #4 - Matěj Liška a Lukáš Kenji Vrábel

15. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody Pavel Salčák: Musel jsem se naučit říkat ne. Několikrát jsem vyhořel. Oktagon byl velká zkušenost

Pavel Salčák: Musel jsem se naučit říkat ne. Několikrát jsem vyhořel. Oktagon byl velká zkušenost

15. 10. 2024

47 min

Obrázek epizody V půlce života jsem začínala od nuly. Zrcadlo zakladatelky mamma center Miroslavy Skovajsové

V půlce života jsem začínala od nuly. Zrcadlo zakladatelky mamma center Miroslavy Skovajsové

15. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody 57: Otázky a odpovědi

57: Otázky a odpovědi

15. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nekritičtí k Izraeli, k Rusku naopak. Naše zahraniční politika působí nesrozumitelně, míní Petříček

Dvacet minut Radiožurnálu: Nekritičtí k Izraeli, k Rusku naopak. Naše zahraniční politika působí nesrozumitelně, míní Petříček

15. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Balast #40: Odlesky idejí mystika Waltera Benjamina

Balast #40: Odlesky idejí mystika Waltera Benjamina

15. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Střípky ze zkoušek podcastu Slyšíš MĚ?

Střípky ze zkoušek podcastu Slyšíš MĚ?

15. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jan Hřebejk o novém filmu Výjimečný stav: „Chtěl jsem, aby se lidé smáli, ale i zamysleli“

Dobré dopoledne: Jan Hřebejk o novém filmu Výjimečný stav: „Chtěl jsem, aby se lidé smáli, ale i zamysleli“

15. 10. 2024

31 min