Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Střípky ze zkoušek podcastu Slyšíš MĚ?

Střípky ze zkoušek podcastu Slyšíš MĚ?

15. 10. 2024

4 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jan Hřebejk o novém filmu Výjimečný stav: „Chtěl jsem, aby se lidé smáli, ale i zamysleli“

Dobré dopoledne: Jan Hřebejk o novém filmu Výjimečný stav: „Chtěl jsem, aby se lidé smáli, ale i zamysleli“

15. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Why don’t vampires cast reflections? | Eric Nuzum

Why don’t vampires cast reflections? | Eric Nuzum

15. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody 124: Prokrastinace je jen převlečený strach

124: Prokrastinace je jen převlečený strach

15. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Komentátor Šídlo: Koalice ODS a ANO by mohla zemi posunout

Interview Plus: Komentátor Šídlo: Koalice ODS a ANO by mohla zemi posunout

15. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Balanc: Mé ideální já žije online, já jsem v jeho stínu. Jak nás ovlivňuje naše digitální identita?

Balanc: Mé ideální já žije online, já jsem v jeho stínu. Jak nás ovlivňuje naše digitální identita?

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody “Místo vložek používají toaletní papír.” O menstruační chudobě, ztrátě důstojnosti i o potřebě veřejné diskuze na téma menstruace s Lucii Gregorovou z organizace Sola pomáhá.

“Místo vložek používají toaletní papír.” O menstruační chudobě, ztrátě důstojnosti i o potřebě veřejné diskuze na téma menstruace s Lucii Gregorovou z organizace Sola pomáhá.

15. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody vs. Nošení ohně (ft. mat213)

vs. Nošení ohně (ft. mat213)

15. 10. 2024

54 min

Obrázek epizody Show si užíváme, ani pan ředitel nezkazí žádnou legraci, říká Michal Jagelka o akcích Rozhlas jede

Show si užíváme, ani pan ředitel nezkazí žádnou legraci, říká Michal Jagelka o akcích Rozhlas jede

15. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Premiérová Desítka Pavla Horvátha na cestách. V olomouckém Belmondu zářili Uličný a Tomajko

Desítka Pavla Horvátha: Premiérová Desítka Pavla Horvátha na cestách. V olomouckém Belmondu zářili Uličný a Tomajko

15. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak proměnit cementový med v kvalitní produkt? Rada od zkušeného včelaře je jednoduchá

Hobby magazín: Jak proměnit cementový med v kvalitní produkt? Rada od zkušeného včelaře je jednoduchá

15. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Spojení s ANO by pro ODS znamenalo konec

Osobnost Plus: Zlámalová: Spojení s ANO by pro ODS znamenalo konec

15. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Balanc: Mé ideální já žije online, já jsem v jeho stínu. Jak nás ovlivňuje naše digitální identita?

Balanc: Mé ideální já žije online, já jsem v jeho stínu. Jak nás ovlivňuje naše digitální identita?

15. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kateřina Hájková je maminkou celiaka a poprala se s bezlepkovým pečením a vařením. Dnes radí dalším

Radioporadna: Kateřina Hájková je maminkou celiaka a poprala se s bezlepkovým pečením a vařením. Dnes radí dalším

15. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Bětčiny otázky a Tereza Pospíšilová: Nesu kámen, který se už nesnažím odvalit

Bětčiny otázky a Tereza Pospíšilová: Nesu kámen, který se už nesnažím odvalit

15. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 937

Savage Lovecast Episode 937

15. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Violoncellistka Krása Quartetu Marie Forestová zve na koncert tělesa v rámci cyklu Šest na pětce 17. 10. 2024

Violoncellistka Krása Quartetu Marie Forestová zve na koncert tělesa v rámci cyklu Šest na pětce 17. 10. 2024

15. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Weart - Crocodiles used to live near the North Pole. The system is not as stable as we would wish

Weart - Crocodiles used to live near the North Pole. The system is not as stable as we would wish

15. 10. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Mozaika: Všechno nejlepší, Oscare! 170 let od Wildova narození slavíme premiérou rozhlasové hry

Mozaika: Všechno nejlepší, Oscare! 170 let od Wildova narození slavíme premiérou rozhlasové hry

15. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: O závodech, divadle, včelách i správném stravování

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulého týdne: O závodech, divadle, včelách i správném stravování

15. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

Blízká setkání: Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

15. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

Blízká setkání: Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

15. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

Na novém albu má Xindl X duet s Katarínou Knechtovou: Zpěvačka se nevybírá lehce, ale sedí to skvěle

15. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Česko a uhlí? Zvládneme to bez něj, říká DUHA. Ne, věří ODS

Pro a proti: Česko a uhlí? Zvládneme to bez něj, říká DUHA. Ne, věří ODS

15. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Spencer Weart - Blízko severního pólu žili krokodýli. Systém není tak stabilní, jak bychom si přáli

Spencer Weart - Blízko severního pólu žili krokodýli. Systém není tak stabilní, jak bychom si přáli

15. 10. 2024

1 hod 5 min