Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #425 — Are We Prepared for the Next Pandemic?

Making Sense with Sam Harris

#425 — Are We Prepared for the Next Pandemic?

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Genetička Halina Šimková v Klubu Rádia Junior

Český rozhlas - Rozhovory

Klub Rádia Junior: Genetička Halina Šimková v Klubu Rádia Junior

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Troja vs. Mytologie: 15 věcí, které Hollywood ve filmu totálně překroutil

Nerdopolis

Troja vs. Mytologie: 15 věcí, které Hollywood ve filmu totálně překroutil

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Padni komu padni 37: Fialův reparát vs. Babišova hrůzovláda? Křeslo pro Bobošíkovou, Hřiba i Rajchla

Padni komu padni

Padni komu padni 37: Fialův reparát vs. Babišova hrůzovláda? Křeslo pro Bobošíkovou, Hřiba i Rajchla

21. 7. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Odborník: Práce v jídelně je náročná i psychicky. Nemůžeme roubovat změny na už teď křehký systém

Dvacet minut Radiožurnálu: Odborník: Práce v jídelně je náročná i psychicky. Nemůžeme roubovat změny na už teď křehký systém

21. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Jozefom Čentéšom: Vidíme kradnutie v malom, ale ľahšie je to aj vo veľkom (Epizóda 50/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

NA ROVINU s Jozefom Čentéšom: Vidíme kradnutie v malom, ale ľahšie je to aj vo veľkom (Epizóda 50/25)

21. 7. 2025

41 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: V naší obci se žije slušným, nekonfliktním způsobem, říká starosta Dětmarovic

K věci ČRo Ostrava: V naší obci se žije slušným, nekonfliktním způsobem, říká starosta Dětmarovic

21. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Akcent: Dobrovolné vstupné může super fungovat v regionu, v Národním muzeu ne, říká jeho šéf

Akcent: Dobrovolné vstupné může super fungovat v regionu, v Národním muzeu ne, říká jeho šéf

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Boomer asking a boy’s math. Jak si mladá generace utahuje ze starších a v čem má i pravdu

Generační konflikt

Boomer asking a boy’s math. Jak si mladá generace utahuje ze starších a v čem má i pravdu

21. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Slejvák: Dělání všechny smutky zahání? Cítím vnitřní tlak být neustále produktivní, přiznává Johana Bázlerová

Slejvák: Dělání všechny smutky zahání? Cítím vnitřní tlak být neustále produktivní, přiznává Johana Bázlerová

21. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Zemský archiv v Opavě má pod podlahou rozlehlý sklepní svět

Odpolední interview: Zemský archiv v Opavě má pod podlahou rozlehlý sklepní svět

21. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Věděl jsem, že je to v háji. Po přepadení v Afghánistánu čekaly na českého stopaře týdny s Tálibánem

Casablanca

Věděl jsem, že je to v háji. Po přepadení v Afghánistánu čekaly na českého stopaře týdny s Tálibánem

21. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Věděl jsem, že je to v háji. Po přepadení v Afghánistánu čekaly na českého stopaře týdny s Tálibánem

Casablanca: Věděl jsem, že je to v háji. Po přepadení v Afghánistánu čekaly na českého stopaře týdny s Tálibánem

21. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Věděl jsem, že je to v háji. Po přepadení v Afghánistánu čekaly na českého stopaře týdny s Tálibánem

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: Věděl jsem, že je to v háji. Po přepadení v Afghánistánu čekaly na českého stopaře týdny s Tálibánem

21. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šmarda: Maláčová podlehla malověrným ve svém okolí

Interview Plus: Šmarda: Maláčová podlehla malověrným ve svém okolí

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

21. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

Český rozhlas - Životní styl

Vlna: Rodina je velké téma, ať jsi žlutej, nebo bílej. Režisér Dužan Duong o prvním českém viet filmu

21. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

21. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Kubáček: Vláda s SPD je pro Babiše noční můra

Osobnost Plus: Politolog Kubáček: Vláda s SPD je pro Babiše noční můra

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

Český rozhlas - Osobnosti

Momenty: Barbara Day: Co mi dělá radost? Přátelé, dobré divadlo, Praha a Brno

21. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

Alex a host

V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

Alex a host: V Evropě pořád hledáme, co nás spojuje. Jsou to housle, říká Jaroslav Svěcený

21. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Reparát: Studium s posláním: jak vysoké školy podporují společnost?

Reparát: Studium s posláním: jak vysoké školy podporují společnost?

21. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: O víkendu se opět jelo brněnské MotoGP. Vyplatí se to státu?

Pro a proti: O víkendu se opět jelo brněnské MotoGP. Vyplatí se to státu?

21. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Izraelská operace v Daj Balahu. Ceny potravin v Česku. Výstava Jana Zrzavého

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Izraelská operace v Daj Balahu. Ceny potravin v Česku. Výstava Jana Zrzavého

21. 7. 2025

19 min