Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reparát: Studium s posláním: jak vysoké školy podporují společnost?

Český rozhlas - Rozhovory

Reparát: Studium s posláním: jak vysoké školy podporují společnost?

21. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: O víkendu se opět jelo brněnské MotoGP. Vyplatí se to státu?

Pro a proti: O víkendu se opět jelo brněnské MotoGP. Vyplatí se to státu?

21. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Izraelská operace v Daj Balahu. Ceny potravin v Česku. Výstava Jana Zrzavého

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Izraelská operace v Daj Balahu. Ceny potravin v Česku. Výstava Jana Zrzavého

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Chci se fantasy světu věnovat do hloubky, říká spisovatel Filip Beneš, autor trilogie Černý měsíc

Host ve studiu: Chci se fantasy světu věnovat do hloubky, říká spisovatel Filip Beneš, autor trilogie Černý měsíc

21. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody 15 Zdeněk Folprecht

HovorcaSt

15 Zdeněk Folprecht

21. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Hráči Call of Duty čelí hackerům. Útoky v prostředí starších online her budou přibývat

Antivirus: Antivirus: Hráči Call of Duty čelí hackerům. Útoky v prostředí starších online her budou přibývat

21. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Blízká setkání

Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody 3. Pyramidová krize

Malá velká Albánie

3. Pyramidová krize

21. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

Brní to!

Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

Vyhonit ďábla

PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

21. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

21. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

21. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

21. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

21. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné

Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

21. 7. 2025

13 min

Obrázek epizody TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

Alarm

TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

21. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

TL;DR

Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka

Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min