Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Když policie sama šéfuje zločinu. Česká vyšetřovatelka popsala, jak odhalila obávaný gang

Když policie sama šéfuje zločinu. Česká vyšetřovatelka popsala, jak odhalila obávaný gang

15. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Proč z Karlovarska odchází lidé? Poslechněte si dokument

Proč z Karlovarska odchází lidé? Poslechněte si dokument

15. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kavelašvili prezidentem Gruzie. Ceny tepla v Česku. StarDance

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Kavelašvili prezidentem Gruzie. Ceny tepla v Česku. StarDance

15. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Ekoložka Gaillyová: Osvětu jsem šířila pořád

Leonardo Plus: Ekoložka Gaillyová: Osvětu jsem šířila pořád

15. 12. 2024

49 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Co by umírající udělali v životě jinak? Osm z deseti mi řeklo to samé, líčí Tomáš Magnusek

Až na dřeň: Co by umírající udělali v životě jinak? Osm z deseti mi řeklo to samé, líčí Tomáš Magnusek

15. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Co by umírající udělali v životě jinak? Osm z deseti mi řeklo to samé, líčí Tomáš Magnusek

Až na dřeň: Co by umírající udělali v životě jinak? Osm z deseti mi řeklo to samé, líčí Tomáš Magnusek

15. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Co by umírající udělali v životě jinak? Osm z deseti mi řeklo to samé, líčí Tomáš Magnusek

Co by umírající udělali v životě jinak? Osm z deseti mi řeklo to samé, líčí Tomáš Magnusek

15. 12. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Párání je sestra pletení. Učíme se tak pracovat s vlastní chybou, říkají influencerky Vlněné sestry

Host Radiožurnálu: Párání je sestra pletení. Učíme se tak pracovat s vlastní chybou, říkají influencerky Vlněné sestry

15. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Párání je sestra pletení. Učíme se tak pracovat s vlastní chybou, říkají influencerky Vlněné sestry

Párání je sestra pletení. Učíme se tak pracovat s vlastní chybou, říkají influencerky Vlněné sestry

15. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Štědrá bába, Brusař a zrekonstruovaný pohyblivý betlém, to je výstava Vánoce na Vysocku

Štědrá bába, Brusař a zrekonstruovaný pohyblivý betlém, to je výstava Vánoce na Vysocku

15. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Org. Story #14: Creative Dreamers: Jak funguje eventovka punkáčů v košilích z ČVUT?

Org. Story #14: Creative Dreamers: Jak funguje eventovka punkáčů v košilích z ČVUT?

15. 12. 2024

48 min

Obrázek epizody Zvířata v Zoo Liberec dostávají přes zimu vyšší dávky krmení, výjimku mají sobi

Zvířata v Zoo Liberec dostávají přes zimu vyšší dávky krmení, výjimku mají sobi

15. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

15. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Trhák

Trhák

15. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

Vánoční Francie miluje plody moře i kapouna. Na obřím trhu v Rungis je ale seženete jen v noci

15. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Hradní harašení - hostem dílu historik Martin Kovář

Hradní harašení - hostem dílu historik Martin Kovář

15. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Vltavín: Jak to vypadalo, když byli Jihočeši povoláni do boje proti zemským škůdcům

Vltavín: Jak to vypadalo, když byli Jihočeši povoláni do boje proti zemským škůdcům

15. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Nebyl to vždycky Ježíšek

Marie Tomsová: Nebyl to vždycky Ježíšek

15. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Bohumil Hrabal: Furiant nekonečna a věčnosti

Bohumil Hrabal: Furiant nekonečna a věčnosti

15. 12. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak dlouhá je tradice betlémářství na našem území? S výrobci betlémů Sochorovými

Jak to vidí...: Jak dlouhá je tradice betlémářství na našem území? S výrobci betlémů Sochorovými

15. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Milan Kundera podle Milana Uhdeho

Úžasné životy: Milan Kundera podle Milana Uhdeho

15. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Milan Kundera podle Milana Uhdeho

Milan Kundera podle Milana Uhdeho

15. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Orlando a transduchovnost

Orlando a transduchovnost

15. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Eiffelovka

Eiffelovka

15. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Nicole Šáchová. Jak vyhrát Zrádce, lhát lidem do očí a vytřít zrak rodičům, miss jako trh s masem, plány a nabídky

Nicole Šáchová. Jak vyhrát Zrádce, lhát lidem do očí a vytřít zrak rodičům, miss jako trh s masem, plány a nabídky

15. 12. 2024

24 min