Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Čeloud z Centra Paraple. Proč je někdy lepší asistence cizích lidí než vlastní rodiny?

Jak to vidí...: Jiří Čeloud z Centra Paraple. Proč je někdy lepší asistence cizích lidí než vlastní rodiny?

21. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Hluk v duši, který nikdy neutichá. Paní Janě převrátil tinnitus život naruby

Cesta k uzdravení: Hluk v duši, který nikdy neutichá. Paní Janě převrátil tinnitus život naruby

21. 6. 2026

18 min

Obrázek epizody Freude, Freude, Freude, vždycky na tě dojde

Freude, Freude, Freude, vždycky na tě dojde

21. 6. 2026

51 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Z Vysočiny do Káhiry. České filmy z festivalu Ji.hlava oslovily publikum v Egyptě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Z Vysočiny do Káhiry. České filmy z festivalu Ji.hlava oslovily publikum v Egyptě

21. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Z Vysočiny do Káhiry. České filmy z festivalu Ji.hlava oslovily publikum v Egyptě

Z Vysočiny do Káhiry. České filmy z festivalu Ji.hlava oslovily publikum v Egyptě

21. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Vltavín: Říkal si Hajský, jmenoval se Jan Zelenka z Kamenného Újezda a také on měl podíl na smrti Heydricha

Vltavín: Říkal si Hajský, jmenoval se Jan Zelenka z Kamenného Újezda a také on měl podíl na smrti Heydricha

21. 6. 2026

32 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Monika Leová: V restauraci jsem šťastnější než v televizi. Mám zpětnou vazbu

Zálety Aleny Zárybnické: Monika Leová: V restauraci jsem šťastnější než v televizi. Mám zpětnou vazbu

21. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Monika Leová: V restauraci jsem šťastnější než v televizi. Mám zpětnou vazbu

Zálety Aleny Zárybnické: Monika Leová: V restauraci jsem šťastnější než v televizi. Mám zpětnou vazbu

21. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Monika Leová: V restauraci jsem šťastnější než v televizi. Mám zpětnou vazbu

Monika Leová: V restauraci jsem šťastnější než v televizi. Mám zpětnou vazbu

21. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Sofian Medjmedj: Lidem dělá radost, když je ti zle. Ale čeká mě éra lásky

Sofian Medjmedj: Lidem dělá radost, když je ti zle. Ale čeká mě éra lásky

21. 6. 2026

37 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Zlatá stuha pro Višňovou. Naším hostem byl nezávislý starosta obce Michal Scheidl

Host Dopoledne pod Ještědem: Zlatá stuha pro Višňovou. Naším hostem byl nezávislý starosta obce Michal Scheidl

21. 6. 2026

17 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #141 🐋

Zprávy z lesa #141 🐋

21. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata historičky Nečasové se socioložkou Lucií Jarkovskou

Vertikála: Debata historičky Nečasové se socioložkou Lucií Jarkovskou

21. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky s Naděždou Hávovou

21. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Benevento a janary čili (ne)čarodějnice

Benevento a janary čili (ne)čarodějnice

21. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody Tomas Sean Pšenička. Stud a tlak v těle, StarDance, kluci posedlí Andrew Tatem i ztracený tenisový sen

Tomas Sean Pšenička. Stud a tlak v těle, StarDance, kluci posedlí Andrew Tatem i ztracený tenisový sen

21. 6. 2026

27 min

Obrázek epizody To vysvědčení je i vaše! (krátká verze)

To vysvědčení je i vaše! (krátká verze)

21. 6. 2026

20 min

Obrázek epizody ENTITA

ENTITA

21. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O (začátku) vládnutí s Liborem Vondráčkem

Studio Svobodného přístavu: O (začátku) vládnutí s Liborem Vondráčkem

21. 6. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody Nemanželské hovory 3.

Nemanželské hovory 3.

20. 6. 2026

13 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petra Procházková, novinářka Deník N

Osobnost Plus: Petra Procházková, novinářka Deník N

20. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Petra Procházková, novinářka Deník N

Petra Procházková, novinářka Deník N

20. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Pot: Sex má být legrace, tvrdí spisovatel Vratislav Maňák. Ale v gay sauně se moc nezasmějete

Pot: Sex má být legrace, tvrdí spisovatel Vratislav Maňák. Ale v gay sauně se moc nezasmějete

20. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Pot: Sex má být legrace, tvrdí spisovatel Vratislav Maňák. Ale v gay sauně se moc nezasmějete

Pot: Sex má být legrace, tvrdí spisovatel Vratislav Maňák. Ale v gay sauně se moc nezasmějete

20. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody Šarm: Daniel Stach: Ptát se, zapojovat se, chtít přemýšlet a bavit se z očí do očí. To vše je moc důležité

Šarm: Daniel Stach: Ptát se, zapojovat se, chtít přemýšlet a bavit se z očí do očí. To vše je moc důležité

20. 6. 2026

28 min