Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šarm: Daniel Stach: Ptát se, zapojovat se, chtít přemýšlet a bavit se z očí do očí. To vše je moc důležité

Šarm: Daniel Stach: Ptát se, zapojovat se, chtít přemýšlet a bavit se z očí do očí. To vše je moc důležité

20. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Historie Plus: Devadesát minut svobody. Fotbal se hrál i v ghettu Terezín

Historie Plus: Devadesát minut svobody. Fotbal se hrál i v ghettu Terezín

20. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Žárovky: Miluje mluvit o vesmíru a na vlastní oči viděl start Artemis. Žárovky s Ondřejem Heiglem

Žárovky: Miluje mluvit o vesmíru a na vlastní oči viděl start Artemis. Žárovky s Ondřejem Heiglem

20. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Co dělat v dnešní době, Vít Syrový, Duše Má, Neznámá (116.), 17. 6. 2026

Co dělat v dnešní době, Vít Syrový, Duše Má, Neznámá (116.), 17. 6. 2026

20. 6. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Jihočeši: Archeolog objevil druhý domov v Novohradských horách. Zaniklé vesnice zkoumá desítky let

Jihočeši: Archeolog objevil druhý domov v Novohradských horách. Zaniklé vesnice zkoumá desítky let

20. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Archeolog objevil druhý domov v Novohradských horách. Zaniklé vesnice zkoumá desítky let

Archeolog objevil druhý domov v Novohradských horách. Zaniklé vesnice zkoumá desítky let

20. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Jak se vypořádat s dezinformacemi?

Jak se vypořádat s dezinformacemi?

20. 6. 2026

42 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku

Magazín o národnostních menšinách v Česku

20. 6. 2026

23 min

Obrázek epizody Sport má být hlavně zábava. V Jablonci se běžel tradiční Beer Run, závodníci mohli pít i prosecco

Sport má být hlavně zábava. V Jablonci se běžel tradiční Beer Run, závodníci mohli pít i prosecco

20. 6. 2026

2 min

Obrázek epizody Místa v srdci šperkařky Olgy Vondrákové

Místa v srdci šperkařky Olgy Vondrákové

20. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Jestli se letos chystáte do Chorvatska, zavedeme vás do městečka Daruvar

Reportáže zahraničních zpravodajů: Jestli se letos chystáte do Chorvatska, zavedeme vás do městečka Daruvar

20. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pěstování citrusů není nic pro netrpělivé zahrádkáře. Pomeranč dozrává rok a půl

Hobby magazín: Pěstování citrusů není nic pro netrpělivé zahrádkáře. Pomeranč dozrává rok a půl

20. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pěstování citrusů není nic pro netrpělivé zahrádkáře. Pomeranč dozrává rok a půl

Hobby magazín: Pěstování citrusů není nic pro netrpělivé zahrádkáře. Pomeranč dozrává rok a půl

20. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Velká letní soutěž Křížem krajem se vrací! Naše turistická výzva zve do Beskyd

Křížem krajem: Velká letní soutěž Křížem krajem se vrací! Naše turistická výzva zve do Beskyd

20. 6. 2026

31 sec

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Izraelské útoky na Libanon. Stavba metra D. Vedro na Moto GP

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Izraelské útoky na Libanon. Stavba metra D. Vedro na Moto GP

20. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „Každé jídlo potřebuje umami.“ Podnikatel roku vysvětluje tajemství japonských chutí

Host Radiožurnálu: „Každé jídlo potřebuje umami.“ Podnikatel roku vysvětluje tajemství japonských chutí

20. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „Každé jídlo potřebuje umami.“ Podnikatel roku vysvětluje tajemství japonských chutí

Host Radiožurnálu: „Každé jídlo potřebuje umami.“ Podnikatel roku vysvětluje tajemství japonských chutí

20. 6. 2026

24 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Barbara Kanyzová: V Berlíně mě naučili hrát na ulici. Prubla jsem to v Ostravě a rok buskovala

Host Lenky Vahalové: Barbara Kanyzová: V Berlíně mě naučili hrát na ulici. Prubla jsem to v Ostravě a rok buskovala

20. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Barbara Kanyzová: V Berlíně mě naučili hrát na ulici. Prubla jsem to v Ostravě a rok buskovala

Barbara Kanyzová: V Berlíně mě naučili hrát na ulici. Prubla jsem to v Ostravě a rok buskovala

20. 6. 2026

21 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Jsem šťastný ochutnávač. Těší mě, že si to užívají i diváci, říká autorka Herbáře Kateřina Winterová

Středočeská setkání: Jsem šťastný ochutnávač. Těší mě, že si to užívají i diváci, říká autorka Herbáře Kateřina Winterová

20. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Jsem šťastný ochutnávač. Těší mě, že si to užívají i diváci, říká autorka Herbáře Kateřina Winterová

Jsem šťastný ochutnávač. Těší mě, že si to užívají i diváci, říká autorka Herbáře Kateřina Winterová

20. 6. 2026

29 min

Obrázek epizody Kaple svaté Anny nad Českou Vsí

Kaple svaté Anny nad Českou Vsí

20. 6. 2026

4 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Rodajlendky jsou dobé nosnice, ale o dost horší mámy, tvrdí jejich chovatel

Svět zvířat: Rodajlendky jsou dobé nosnice, ale o dost horší mámy, tvrdí jejich chovatel

20. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Procházková: Bude to Trump, kdo jednou bude mluvit s Putinem

Osobnost Plus: Procházková: Bude to Trump, kdo jednou bude mluvit s Putinem

20. 6. 2026

26 min

Obrázek epizody Procházková: Bude to Trump, kdo jednou bude mluvit s Putinem

Procházková: Bude to Trump, kdo jednou bude mluvit s Putinem

20. 6. 2026

26 min