Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hergot!: O nejděsivější nemoci středověku s publicistou Františkem Kalendou

Hergot!: O nejděsivější nemoci středověku s publicistou Františkem Kalendou

5. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Hergot!: O nejděsivější nemoci středověku s publicistou Františkem Kalendou

Hergot!: O nejděsivější nemoci středověku s publicistou Františkem Kalendou

5. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody What if I could bring my faith to church?

What if I could bring my faith to church?

5. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Tajemství sklepení Sixtova domu

Stověžatá vypráví: Tajemství sklepení Sixtova domu

5. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody 25 - Kamila "KAMU" Rundusová

25 - Kamila "KAMU" Rundusová

5. 1. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody 23 - Marek Musil

23 - Marek Musil

5. 1. 2025

1 hod 22 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Nahlédnutí do nejen rozhlasové pozůstalosti spisovatele Oldřicha Šuleře

Odpolední interview: Nahlédnutí do nejen rozhlasové pozůstalosti spisovatele Oldřicha Šuleře

5. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody 24 - Pavel "Pufflick" Mareš

24 - Pavel "Pufflick" Mareš

5. 1. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ledovka v Česku. Mírové rozhovory v Izraeli. Hokejoví junioři

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ledovka v Česku. Mírové rozhovory v Izraeli. Hokejoví junioři

5. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: I v zimě můžete hydratovat. Ale jinými prostředky než v létě, doporučuje vývojářka kosmetiky

Host Radiožurnálu: I v zimě můžete hydratovat. Ale jinými prostředky než v létě, doporučuje vývojářka kosmetiky

5. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody I v zimě můžete hydratovat. Ale jinými prostředky než v létě, doporučuje vývojářka kosmetiky

I v zimě můžete hydratovat. Ale jinými prostředky než v létě, doporučuje vývojářka kosmetiky

5. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Neuměl jsem se otevřít na potkání. Herectví mi pomohlo pochopit emoce, říká Filip Březina

Až na dřeň: Neuměl jsem se otevřít na potkání. Herectví mi pomohlo pochopit emoce, říká Filip Březina

5. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Neuměl jsem se otevřít na potkání. Herectví mi pomohlo pochopit emoce, říká Filip Březina

Až na dřeň: Neuměl jsem se otevřít na potkání. Herectví mi pomohlo pochopit emoce, říká Filip Březina

5. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Neuměl jsem se otevřít na potkání. Herectví mi pomohlo pochopit emoce, říká Filip Březina

Neuměl jsem se otevřít na potkání. Herectví mi pomohlo pochopit emoce, říká Filip Březina

5. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: V Botanické zahradě Liberec kvetou orchideje. I na ně jsme se zeptali ředitele zahrady Václava Lenka

Host Dopoledne pod Ještědem: V Botanické zahradě Liberec kvetou orchideje. I na ně jsme se zeptali ředitele zahrady Václava Lenka

5. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Neurovědec: Víme, že léčba elektrostimulací mozku funguje

Leonardo Plus: Neurovědec: Víme, že léčba elektrostimulací mozku funguje

5. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody Novoroční přání

Novoroční přání

5. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak vozíčkář poznává Bali, prozradí muž mnoha aktivit Václav Uher

Jak to vidí...: Jak vozíčkář poznává Bali, prozradí muž mnoha aktivit Václav Uher

5. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody 101. Poprad

101. Poprad

5. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Žádný maluch už z výrobního pásu nesjede. Pro celou generaci Poláků se stal symbolem kulturních změn

Zápisník zahraničních zpravodajů: Žádný maluch už z výrobního pásu nesjede. Pro celou generaci Poláků se stal symbolem kulturních změn

5. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Žádný maluch už z výrobního pásu nesjede. Pro celou generaci Poláků se stal symbolem kulturních změn

Žádný maluch už z výrobního pásu nesjede. Pro celou generaci Poláků se stal symbolem kulturních změn

5. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Filantrop Petr Sýkora: Peníze jsou na druhém místě, na tom prvním je talent

Zálety Aleny Zárybnické: Filantrop Petr Sýkora: Peníze jsou na druhém místě, na tom prvním je talent

5. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Filantrop Petr Sýkora: Peníze jsou na druhém místě, na tom prvním je talent

Zálety Aleny Zárybnické: Filantrop Petr Sýkora: Peníze jsou na druhém místě, na tom prvním je talent

5. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Filantrop Petr Sýkora: Peníze jsou na druhém místě, na tom prvním je talent

Filantrop Petr Sýkora: Peníze jsou na druhém místě, na tom prvním je talent

5. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Vltavín: Četnickou stanici byste v Putimi nenašli a Švejka nepotkali, zato Jana Cimburu ano

Vltavín: Četnickou stanici byste v Putimi nenašli a Švejka nepotkali, zato Jana Cimburu ano

5. 1. 2025

41 min