Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Evropa zpřísňuje pravidla migrace. Lidská práva ustupují do pozadí

Evropa zpřísňuje pravidla migrace. Lidská práva ustupují do pozadí

24. 6. 2026

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dalibor Janda: Měl jsem štěstí, že jsem zpíval pro holky. Proti zákazu zasáhly manželky pohlavárů

Blízká setkání: Dalibor Janda: Měl jsem štěstí, že jsem zpíval pro holky. Proti zákazu zasáhly manželky pohlavárů

24. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Dalibor Janda: Měl jsem štěstí, že jsem zpíval pro holky. Proti zákazu zasáhly manželky pohlavárů

Blízká setkání: Dalibor Janda: Měl jsem štěstí, že jsem zpíval pro holky. Proti zákazu zasáhly manželky pohlavárů

24. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Dalibor Janda: Měl jsem štěstí, že jsem zpíval pro holky. Proti zákazu zasáhly manželky pohlavárů

Dalibor Janda: Měl jsem štěstí, že jsem zpíval pro holky. Proti zákazu zasáhly manželky pohlavárů

24. 6. 2026

31 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Rada: Do bitvy proti Mexiku bych využil variantu s dvojicí hrotových útočníků. Chci vidět odvahu

Desítka Pavla Horvátha: Rada: Do bitvy proti Mexiku bych využil variantu s dvojicí hrotových útočníků. Chci vidět odvahu

24. 6. 2026

53 min

Obrázek epizody Martin Beneš: Rozhádaní rodiče u soudu v Mostě jsou těžší než děti na pískovišti

Martin Beneš: Rozhádaní rodiče u soudu v Mostě jsou těžší než děti na pískovišti

24. 6. 2026

1 hod 20 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Jana Petrová: Uniformu mám v autě, převlékám se na toaletě. Ze zoo do rozhlasu a přes nemocnici zpět

Setkání u mikrofonu: Jana Petrová: Uniformu mám v autě, převlékám se na toaletě. Ze zoo do rozhlasu a přes nemocnici zpět

24. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody Jana Petrová: Uniformu mám v autě, převlékám se na toaletě. Ze zoo do rozhlasu a přes nemocnici zpět

Jana Petrová: Uniformu mám v autě, převlékám se na toaletě. Ze zoo do rozhlasu a přes nemocnici zpět

24. 6. 2026

30 min

Obrázek epizody vs. Japonsko a další radosti života (feat. Vyhonit ďábla)

vs. Japonsko a další radosti života (feat. Vyhonit ďábla)

24. 6. 2026

33 min

Obrázek epizody RRRrrrr !!! Jak se z největšího propadáku stala legenda!

RRRrrrr !!! Jak se z největšího propadáku stala legenda!

24. 6. 2026

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Heidi Janků: Jsem zvyklá na jeviště. Když vidím stůl nebo bar, tak tam prostě vylezu

Alex a host: Heidi Janků: Jsem zvyklá na jeviště. Když vidím stůl nebo bar, tak tam prostě vylezu

24. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Heidi Janků: Jsem zvyklá na jeviště. Když vidím stůl nebo bar, tak tam prostě vylezu

Heidi Janků: Jsem zvyklá na jeviště. Když vidím stůl nebo bar, tak tam prostě vylezu

24. 6. 2026

28 min

Obrázek epizody Polsko: Złoty Stok

Polsko: Złoty Stok

24. 6. 2026

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Batika je nádherné dobrodružství, každý kousek je originál! Barva žije svým životem, říká výtvarnice

Radioporadna: Batika je nádherné dobrodružství, každý kousek je originál! Barva žije svým životem, říká výtvarnice

24. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Nejhůře na tom jsou jednočlenné domácnosti, říká sociolog

Život k nezaplacení: Nejhůře na tom jsou jednočlenné domácnosti, říká sociolog

24. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Nejhůře na tom jsou jednočlenné domácnosti, říká sociolog

Život k nezaplacení: Nejhůře na tom jsou jednočlenné domácnosti, říká sociolog

24. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Vrátit starému kousku oblečení nový život. úTULka v Linserce přestavuje upcyklaci

Vrátit starému kousku oblečení nový život. úTULka v Linserce přestavuje upcyklaci

24. 6. 2026

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Primátor Vallo: Auta, kola, pěší. Doprava má být v rovnováze

Interview Plus: Primátor Vallo: Auta, kola, pěší. Doprava má být v rovnováze

24. 6. 2026

25 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Petr Jan Juračka o cestování: Mám takovou úchylku, že lovím čtverce. Moje žena to nesnáší

Pražákům je hej: Petr Jan Juračka o cestování: Mám takovou úchylku, že lovím čtverce. Moje žena to nesnáší

24. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Petr Jan Juračka o cestování: Mám takovou úchylku, že lovím čtverce. Moje žena to nesnáší

Petr Jan Juračka o cestování: Mám takovou úchylku, že lovím čtverce. Moje žena to nesnáší

24. 6. 2026

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Na pohovce Jožky Kubáníka ze Slováckého divadla ... s režisérem Radkem Balašem

Na pohovce Jožky Kubáníka: Na pohovce Jožky Kubáníka ze Slováckého divadla ... s režisérem Radkem Balašem

24. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Na pohovce Jožky Kubáníka ze Slováckého divadla ... s režisérem Radkem Balašem

Na pohovce Jožky Kubáníka: Na pohovce Jožky Kubáníka ze Slováckého divadla ... s režisérem Radkem Balašem

24. 6. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody podcast - 24.6.2026

podcast - 24.6.2026

24. 6. 2026

11 min

Obrázek epizody Krásný dvůr u Podbořan - zámek s obrovskou zahradou nabízí božský klid

Krásný dvůr u Podbořan - zámek s obrovskou zahradou nabízí božský klid

24. 6. 2026

16 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Výkon stavíme nad lásku ke sportu, kritizuje ragbista Macháček. Inspiraci hledá v Norsku

Host Radiožurnálu: Výkon stavíme nad lásku ke sportu, kritizuje ragbista Macháček. Inspiraci hledá v Norsku

24. 6. 2026

30 min