Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kaplička sv. Klimenta Ochridského v Krasové

Radioreport

Kaplička sv. Klimenta Ochridského v Krasové

30. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Petr Horký: Expedice na oba póly, přežití v - 53 °C, hledání bájného červa a vyrovnání se smrtí

U Kulatého stolu

Petr Horký: Expedice na oba póly, přežití v - 53 °C, hledání bájného červa a vyrovnání se smrtí

30. 7. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody 09 Klíč ke šťastnému a naplněnému vztahu🔑

Jana Talk

09 Klíč ke šťastnému a naplněnému vztahu🔑

30. 7. 2025

52 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Fotografka, cestovatelka a psí máma Jana Šlesingerová v Klubu Rádia Junior

Český rozhlas - Rozhovory

Klub Rádia Junior: Fotografka, cestovatelka a psí máma Jana Šlesingerová v Klubu Rádia Junior

30. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Fukušima dnes. Sbormistr a boj o Oscara? Madlenčin příběh

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Fukušima dnes. Sbormistr a boj o Oscara? Madlenčin příběh

30. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Hostem Pavla Kudrny v Setkání u mikrofonu byl Milan Knotek, ředitel stanic Český rozhlas Liberec a Sever

Setkání u mikrofonu

Hostem Pavla Kudrny v Setkání u mikrofonu byl Milan Knotek, ředitel stanic Český rozhlas Liberec a Sever

30. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Hostem Pavla Kudrny v Setkání u mikrofonu byl Milan Knotek, ředitel stanic Český rozhlas Liberec a Sever

Setkání u mikrofonu: Hostem Pavla Kudrny v Setkání u mikrofonu byl Milan Knotek, ředitel stanic Český rozhlas Liberec a Sever

30. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

Poprask

POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

30. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody 234. díl - Billy Sheehan - Můj život je hudba – od probuzení do spánku.

Hovory u Grega

234. díl - Billy Sheehan - Můj život je hudba – od probuzení do spánku.

30. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody Lit: Z jako zoufalství, B jako bůh. Sheila Heti v nové knize rozřezává život podle abecedy

Lit: Z jako zoufalství, B jako bůh. Sheila Heti v nové knize rozřezává život podle abecedy

30. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

Poprask

POPRASK #77 Adina Šulcová: Ovlivnil mě Harmony Korine. Nebojím se točit o Gen Z, trapná nebudu - podcast

30. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Česká velvyslankyně v Izraeli: Hamás není žádná velká armáda. Jsou to spíš guerillové skupiny

Dvacet minut Radiožurnálu: Česká velvyslankyně v Izraeli: Hamás není žádná velká armáda. Jsou to spíš guerillové skupiny

30. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Akcent: Koordinátorka intimity na place nezdržuje. Díky ní jsem při natáčení kreativnější, říká herečka

Akcent: Koordinátorka intimity na place nezdržuje. Díky ní jsem při natáčení kreativnější, říká herečka

30. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Je rodičovství ve Skandinávii skutečně o tolik lepší? | Jaro Rais & Petr Jungwirt

FOTROVINY

FOTRŮV VÝCUC z Je rodičovství ve Skandinávii skutečně o tolik lepší? | Jaro Rais & Petr Jungwirt

30. 7. 2025

6 min

Obrázek epizody Letní čtení, co na dovče nezklame

Knihkupectví LUXOR

Letní čtení, co na dovče nezklame

30. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Zabíjíme efektivněji, ne lépe. Pavel Barša, Eva Kušíková a Jan Mazal o tom, co přinášejí technologie do války (záznam debaty)

Screenshot Inspiračního fóra

Zabíjíme efektivněji, ne lépe. Pavel Barša, Eva Kušíková a Jan Mazal o tom, co přinášejí technologie do války (záznam debaty)

30. 7. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody #65 David a Goliáš: Jak se Čína pokusila dobýt Kogurjo

Sedm hodin na východ

#65 David a Goliáš: Jak se Čína pokusila dobýt Kogurjo

30. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Interview Plus: Michal: Okamuru a SPD bych za „doktory z dovozu“ obžaloval

Interview Plus: Michal: Okamuru a SPD bych za „doktory z dovozu“ obžaloval

30. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

Český rozhlas - Životní styl

Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

30. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

30. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Historik Rychlík: Putin na ultimátum nepřistoupí

Osobnost Plus: Historik Rychlík: Putin na ultimátum nepřistoupí

30. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jaroslav Deml si ze dvou letadel sestavil jedno své: Létání člověka pohladí po duši a uvede do klidu

Host ve studiu: Jaroslav Deml si ze dvou letadel sestavil jedno své: Létání člověka pohladí po duši a uvede do klidu

30. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Od malička jsem měla tendenci na sebe všude strhnout pozornost, přiznává herečka Veronika Jeníková

Alex a host

Od malička jsem měla tendenci na sebe všude strhnout pozornost, přiznává herečka Veronika Jeníková

30. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody 39: KAJUMI?! TAK JAK TO TEDA JE?! Peníze, hejt, OF a život po bouři - ADAM KAJUMI EP39

The Others

39: KAJUMI?! TAK JAK TO TEDA JE?! Peníze, hejt, OF a život po bouři - ADAM KAJUMI EP39

30. 7. 2025

1 hod 41 min

Obrázek epizody 38: JEDINÝ ČECH MEZI ELITOU V EMIRÁTECH: Golf, Shaquille O’Neal a Královská rodina? - Josef Karas EP 38

The Others

38: JEDINÝ ČECH MEZI ELITOU V EMIRÁTECH: Golf, Shaquille O’Neal a Královská rodina? - Josef Karas EP 38

30. 7. 2025

1 hod 23 min