Obrázek epizody Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

Tap Takeover speciál s domovařiči: Když jdeme na pivo a mají černý ležák, vždycky si ho dáme. Pít už pátý černý je ale monotématický.

16. 6. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

16. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

Chtěl jsem být šťastný. Roman Vojtek vysvětlil své rozhodnutí opustit manželku měsíc před porodem

16. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Na cestách nejen z Hradce do Hradce! Tentokrát jízda vlakem se skvělým klavíristou Matyášem Novákem

Na cestách nejen z Hradce do Hradce! Tentokrát jízda vlakem se skvělým klavíristou Matyášem Novákem

16. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu patří mezi ty nejběžnější. Vyplatí se připlatit si za čočku?

Radioporadna: Operace šedého zákalu patří mezi ty nejběžnější. Vyplatí se připlatit si za čočku?

16. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Na kopci nad Kamennou na Třebíčsku leží na balvanu Thorovo kladivo. Zatím ho nikdo neuzvedl

Na kopci nad Kamennou na Třebíčsku leží na balvanu Thorovo kladivo. Zatím ho nikdo neuzvedl

16. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

16. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

Trénuje doma v Česku, ligu hraje v Rakousku. Kuželky jsou fyzicky náročný sport, říká Renáta Babická

16. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

Vizitka: Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

16. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

Ondřej Cihlář: I ten nejčernější humor by neměl zraňovat. Přeřeky jsou součástí světa

16. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Austrálie očima Češky: Co mi Praha nedala a Brisbane ano | Svět na dosah

Austrálie očima Češky: Co mi Praha nedala a Brisbane ano | Svět na dosah

16. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Co Čechy nejčastěji vede k tomu, aby zapnuli televizi?

Co Čechy nejčastěji vede k tomu, aby zapnuli televizi?

16. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Tramvajový provoz v Těšíně připomíná starý vůz vedle mostu Družby

Křížem krajem: Tramvajový provoz v Těšíně připomíná starý vůz vedle mostu Družby

16. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Jsou věci, které AI neumí. Umíte je?

Jsou věci, které AI neumí. Umíte je?

16. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kdo zneužívá moc a proč se veřejnost neptá na nepohodlná fakta

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kdo zneužívá moc a proč se veřejnost neptá na nepohodlná fakta

16. 6. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Cesty

Martina Adlerová: Cesty

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Mladí nechtějí mít děti a ve stáří se jim to šeredně vymstí, tvrdí geriatrička

Mladí nechtějí mít děti a ve stáří se jim to šeredně vymstí, tvrdí geriatrička

16. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody „Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

„Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

16. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Godfather of AI: I Tried to Warn Them, But We’ve Already Lost Control! Geoffrey Hinton

Godfather of AI: I Tried to Warn Them, But We’ve Already Lost Control! Geoffrey Hinton

16. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody „Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

„Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

16. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Koření

Koření

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Adam Borzič: Duše léta

Adam Borzič: Duše léta

16. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Silnější než včera | Pavla Horáková

Silnější než včera | Pavla Horáková