Obrázek epizody BST Power: Učíme roboty kopírovat lidské pohyby & Women in Tech s Megi Mejdrechovou

BST Power: Učíme roboty kopírovat lidské pohyby & Women in Tech s Megi Mejdrechovou

16. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Jak přežít?

Jak přežít?

16. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Peter Gregor: Irák je dnes nejbezpečnější za posledních 20 let. Na diskuze o USA pozor. | SVĚTOVÍ

Peter Gregor: Irák je dnes nejbezpečnější za posledních 20 let. Na diskuze o USA pozor. | SVĚTOVÍ

16. 6. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody #72 Už v tom zase lítáme (příběhy z cest)

#72 Už v tom zase lítáme (příběhy z cest)

16. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Adéla Prokůpková: Že jsem adoptovaná mi řekla náhodou moje kamarádka. Rodiče mě chtěli jen ochránit

Adéla Prokůpková: Že jsem adoptovaná mi řekla náhodou moje kamarádka. Rodiče mě chtěli jen ochránit

16. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Senát potopil malou školskou novelu. Nad zájmy dětí vyhrála ideologická zabedněnost profesora Balíka

Všichni tady umřeme: Senát potopil malou školskou novelu. Nad zájmy dětí vyhrála ideologická zabedněnost profesora Balíka

15. 6. 2025

16 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Byli jsme generací velkého loučení.“ Příběh Hany Truncové

Příběhy 20. století: „Byli jsme generací velkého loučení.“ Příběh Hany Truncové

15. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody Bojs: Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

Bojs: Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody #32 Jan Smolík

#32 Jan Smolík

15. 6. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

15. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody První náčelník plzeňského Sokola

První náčelník plzeňského Sokola

15. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody #22: P. Diddy u soudu - co se tam děje?

#22: P. Diddy u soudu - co se tam děje?

15. 6. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #116 ☀️

Zprávy z lesa #116 ☀️

15. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody Autorka Domov je stav mysli: Trauma si nesu stále s sebou. Nakonec v sobě dokážeme najít sílu

Autorka Domov je stav mysli: Trauma si nesu stále s sebou. Nakonec v sobě dokážeme najít sílu

15. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

Až na dřeň: Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

15. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

15. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Na Královku vyrazilo s Českým rozhlasem Liberec přes 100 turistů, výšlap se konal už popáté

Na Královku vyrazilo s Českým rozhlasem Liberec přes 100 turistů, výšlap se konal už popáté

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Org. Story #19: Aleš Seifert (je fyzicky náročnější box nebo provoz galerie?)

Org. Story #19: Aleš Seifert (je fyzicky náročnější box nebo provoz galerie?)

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Markéta Šetinová o tom, že sebeláska je náš nejdelší vztah, že ne každé zamilování musí být osudové – a proč je to naprosto v pořádku.

Markéta Šetinová o tom, že sebeláska je náš nejdelší vztah, že ne každé zamilování musí být osudové – a proč je to naprosto v pořádku.

15. 6. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hodní lidé

Hodní lidé

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Trojský kůň svobody

Trojský kůň svobody

15. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Když bude nejhůř, tak si prostě pomůžeme, věří praporčice Horáková Krištofová

Zálety Aleny Zárybnické: Když bude nejhůř, tak si prostě pomůžeme, věří praporčice Horáková Krištofová

15. 6. 2025

31 min