Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EP27: Život řežníka, baby influenceři a Michelin guide je tady!

EP27: Život řežníka, baby influenceři a Michelin guide je tady!

7. 3. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody POPRASK #46 Linda Bartošová: Miluju víno a pivo. Nepít alkohol mi zatím nejde, ale líbí se mi, když to někdo zvládne - podcast

POPRASK #46 Linda Bartošová: Miluju víno a pivo. Nepít alkohol mi zatím nejde, ale líbí se mi, když to někdo zvládne - podcast

7. 3. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Oscaři, oživená nádraží, divadelníci na Kladně ve sporu, koncertní sály

Akcent: Výběr týdne: Oscaři, oživená nádraží, divadelníci na Kladně ve sporu, koncertní sály

7. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Trendy v pohřebních službách zahrnují ekologické pohřby a personalizaci

Co vás zajímá: Trendy v pohřebních službách zahrnují ekologické pohřby a personalizaci

7. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Dům v Zákoutí

Dům v Zákoutí

7. 3. 2025

53 min

Obrázek epizody Andrea Ahmedi: Za celý život jsem se stěhovala 45x, a dokonce i sedmkrát v jednom roce

Andrea Ahmedi: Za celý život jsem se stěhovala 45x, a dokonce i sedmkrát v jednom roce

7. 3. 2025

51 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Situace, které mohou nastat ve vozidle, když se špatně připoutáte

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Situace, které mohou nastat ve vozidle, když se špatně připoutáte

7. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Niedermayer: Dekarbonizace pomůže ekonomice i bezpečnosnosti

Interview Plus: Niedermayer: Dekarbonizace pomůže ekonomice i bezpečnosnosti

7. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Syndrom zmrzlého ramene ovlivňuje věk a stereotypní pohyby. Čím dřív přijdete, tím dřív se vám uleví

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Syndrom zmrzlého ramene ovlivňuje věk a stereotypní pohyby. Čím dřív přijdete, tím dřív se vám uleví

7. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Aby to bylo současné, ale bez mobilů. Na jeviště Šaldova divadla se vrací upravená Charleyova teta

Aby to bylo současné, ale bez mobilů. Na jeviště Šaldova divadla se vrací upravená Charleyova teta

7. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Čaban: Kauza Motol je předvolební granát. Lákavý, ale nebezpečný

Čaban: Kauza Motol je předvolební granát. Lákavý, ale nebezpečný

7. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Syndrom zmrzlého ramene ovlivňuje věk a stereotypní pohyby. Čím dřív přijdete, tím dřív se vám uleví

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Syndrom zmrzlého ramene ovlivňuje věk a stereotypní pohyby. Čím dřív přijdete, tím dřív se vám uleví

7. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Kampus Hybernská představuje staroegyptský mýtus očima současných českých umělců

Mozaika: Kampus Hybernská představuje staroegyptský mýtus očima současných českých umělců

7. 3. 2025

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Závodní monoposty jsou pro mě vrchol techniky dané éry motorismu, usmívá se sběratel Pavel Kalina

Host ve studiu: Závodní monoposty jsou pro mě vrchol techniky dané éry motorismu, usmívá se sběratel Pavel Kalina

7. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Špatný vozka, který neumí obrátit

Špatný vozka, který neumí obrátit

7. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Moderní armádní technika přitáhne i nové vojáky, očekává ODS

Pro a proti: Moderní armádní technika přitáhne i nové vojáky, očekává ODS

7. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Azylová politika a nelegální migranti. Výdaje na obranu. Novela zákoníku práce

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Azylová politika a nelegální migranti. Výdaje na obranu. Novela zákoníku práce

7. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Počet žen v myslivosti narůstá a myslivec bez psa je poloviční myslivec, říká myslivkyně

Klub Rádia Junior: Počet žen v myslivosti narůstá a myslivec bez psa je poloviční myslivec, říká myslivkyně

7. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Mama hotel skončil, Evropo postarej se o sebe - #3 OFFLINE Podpultovka

Mama hotel skončil, Evropo postarej se o sebe - #3 OFFLINE Podpultovka

7. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Nejmenší studánku na světě podle pověsti vytvořila ve Strašíně Panna Marie

Nejmenší studánku na světě podle pověsti vytvořila ve Strašíně Panna Marie

7. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Publicistka Křivánková o vztahu s mladším mužem: Ženy mé generace ještě mají energii. Život nebalíme

Blízká setkání: Publicistka Křivánková o vztahu s mladším mužem: Ženy mé generace ještě mají energii. Život nebalíme

7. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Publicistka Křivánková o vztahu s mladším mužem: Ženy mé generace ještě mají energii. Život nebalíme

Blízká setkání: Publicistka Křivánková o vztahu s mladším mužem: Ženy mé generace ještě mají energii. Život nebalíme

7. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Publicistka Křivánková o vztahu s mladším mužem: Ženy mé generace ještě mají energii. Život nebalíme

Publicistka Křivánková o vztahu s mladším mužem: Ženy mé generace ještě mají energii. Život nebalíme

7. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody 53. NESPOUTANÁ POLITIKA: Svět na hraně - nový politický řád?

53. NESPOUTANÁ POLITIKA: Svět na hraně - nový politický řád?

7. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Online Plus: Skype končí. Vznikl v Evropě rozdělené telefonními tarify

Online Plus: Skype končí. Vznikl v Evropě rozdělené telefonními tarify

7. 3. 2025

24 min