Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Starosta Hrčka: Za primátora kandidovať nebudem

Starosta Hrčka: Za primátora kandidovať nebudem

13. 10. 2021

44 min

Obrázek epizody Interview Plus: Eurokomisařka Jourová: Facebook vydělává na polarizaci společnosti, takže ho bude potřeba regulovat

Interview Plus: Eurokomisařka Jourová: Facebook vydělává na polarizaci společnosti, takže ho bude potřeba regulovat

13. 10. 2021

25 min

Obrázek epizody SPOLU nechce zvyšovat daně, takže deficity rozpočtu zaplatí středně až nízkopříjmoví, říká Špidla

SPOLU nechce zvyšovat daně, takže deficity rozpočtu zaplatí středně až nízkopříjmoví, říká Špidla

13. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Spolu nechce zvyšovat daně, takže deficity rozpočtu zaplatí středně až nízkopříjmoví, říká Špidla

Pro a proti: Spolu nechce zvyšovat daně, takže deficity rozpočtu zaplatí středně až nízkopříjmoví, říká Špidla

13. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Drucker: Hlas a Smer sa pridali k antisystému

Drucker: Hlas a Smer sa pridali k antisystému

13. 10. 2021

48 min

Obrázek epizody Výklus: 78-ročný Zvolenčan vyhráva svetové maratóny, na MS v Londýne skončil druhý

Výklus: 78-ročný Zvolenčan vyhráva svetové maratóny, na MS v Londýne skončil druhý

12. 10. 2021

12 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Prezident by měl svoji kondici potvrdit alespoň v audio projevu, říká předseda ústavní komise Senátu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Prezident by měl svoji kondici potvrdit alespoň v audio projevu, říká předseda ústavní komise Senátu

12. 10. 2021

19 min

Obrázek epizody Zákulisní jednání o vládě. Kdo obsadí klíčová ministerstva

Zákulisní jednání o vládě. Kdo obsadí klíčová ministerstva

12. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody Benda: Vstupujeme na palubu Titaniku. Kam mě Fiala postaví, tam budu stát

Benda: Vstupujeme na palubu Titaniku. Kam mě Fiala postaví, tam budu stát

12. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Sklepení, alkohol a Meriho kroužkování při volbách

Sklepení, alkohol a Meriho kroužkování při volbách

12. 10. 2021

37 min

Obrázek epizody Kecy & politika 26: Unesený Zeman a Babiš prezidentem - podcast

Kecy & politika 26: Unesený Zeman a Babiš prezidentem - podcast

12. 10. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Kroužkování kandidátů? Mám s tím problém, protože je to takový „mišmaš“, uvažuje právnička Kovářová

Kroužkování kandidátů? Mám s tím problém, protože je to takový „mišmaš“, uvažuje právnička Kovářová

12. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kroužkování kandidátů? Mám s tím problém, protože je to takový „mišmaš“, uvažuje právnička Kovářová

Pro a proti: Kroužkování kandidátů? Mám s tím problém, protože je to takový „mišmaš“, uvažuje právnička Kovářová

12. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Neohrnuji nos ani nad voliči extremistů, přijít ke mně bude moci každý, slibuje Hayato Okamura

Interview Plus: Neohrnuji nos ani nad voliči extremistů, přijít ke mně bude moci každý, slibuje Hayato Okamura

12. 10. 2021

26 min

Obrázek epizody V redakcii: Struhárik: Sociálne siete sa nedokážu regulovať samé

V redakcii: Struhárik: Sociálne siete sa nedokážu regulovať samé

12. 10. 2021

43 min

Obrázek epizody #26 - Dopad voleb na pozici ČR v EU

#26 - Dopad voleb na pozici ČR v EU

11. 10. 2021

22 min

Obrázek epizody 1/5 Krvavá historie CIA: Írán, Gvatemala, Kongo, Kuba či Brazílie. Země jako hrací kostky po světě!

1/5 Krvavá historie CIA: Írán, Gvatemala, Kongo, Kuba či Brazílie. Země jako hrací kostky po světě!

11. 10. 2021

1 hod 43 min

Obrázek epizody Kysela: Pokud se stav Zemana nezlepší, je na tahu parlament. Má jedinou možnost

Kysela: Pokud se stav Zemana nezlepší, je na tahu parlament. Má jedinou možnost

11. 10. 2021

20 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pekarová Adamová: Babiš si z Česka udělal pobočku holdingu. Čeká nás deagrofertizace státu

Interview Plus: Pekarová Adamová: Babiš si z Česka udělal pobočku holdingu. Čeká nás deagrofertizace státu

11. 10. 2021

24 min

Obrázek epizody PARTIE Terezie Tománkové 10.10.2021

PARTIE Terezie Tománkové 10.10.2021

11. 10. 2021

52 min

Obrázek epizody PARTIE Terezie Tománkové 10.10.2021

PARTIE Terezie Tománkové 10.10.2021

11. 10. 2021

51 min

Obrázek epizody Poradca premiéra Štulajter: Sme rodina je malý Smer vo vláde

Poradca premiéra Štulajter: Sme rodina je malý Smer vo vláde

11. 10. 2021

51 min

Obrázek epizody Informování o Zemanově stavu je největší skandál polistopadové historie, říká Erik Tabery

Informování o Zemanově stavu je největší skandál polistopadové historie, říká Erik Tabery

11. 10. 2021

41 min

Obrázek epizody Rekonstrukce schůzky v Lánech. Co si řekli premiér s prezidentem

Rekonstrukce schůzky v Lánech. Co si řekli premiér s prezidentem

11. 10. 2021

20 min

Obrázek epizody Užijte si euforii, ona brzy skončí. Babiš nemá jinou volbu než kandidovat na prezidenta

Užijte si euforii, ona brzy skončí. Babiš nemá jinou volbu než kandidovat na prezidenta

11. 10. 2021

37 min