Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Silný výber Špeciál – Po roce Vánoce Vánoce přicházejí...

Silný výber Špeciál – Po roce Vánoce Vánoce přicházejí...

19. 12. 2021

1 hod 21 min

Obrázek epizody Adam Švejda a Urza o regulacích Facebooku

Adam Švejda a Urza o regulacích Facebooku

19. 12. 2021

2 hod 32 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Předvánoční překvapení a Děda Mráz v plné polní

Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Předvánoční překvapení a Děda Mráz v plné polní

18. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: „Dejte mi území, na které mám nárok, a já přestanu ohrožovat mír." Iredentismus je výzvou dneška

Svět ve 20 minutách: „Dejte mi území, na které mám nárok, a já přestanu ohrožovat mír." Iredentismus je výzvou dneška

18. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ukončení nouzového stavu. Bezpečnostní požadavky Ruska. Vzpomínání na Havla

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ukončení nouzového stavu. Bezpečnostní požadavky Ruska. Vzpomínání na Havla

18. 12. 2021

19 min

Obrázek epizody Szalay, Pataj: Aj Fico má právo protestovať, keď je otvorený Aupark

Szalay, Pataj: Aj Fico má právo protestovať, keď je otvorený Aupark

18. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody 4D: Proč se starat o sebe a nesnažit se řídit ostatní!

4D: Proč se starat o sebe a nesnažit se řídit ostatní!

18. 12. 2021

1 min

Obrázek epizody Hlina: Nemôžeme čakať na mesiáša, Drucker je tu

Hlina: Nemôžeme čakať na mesiáša, Drucker je tu

17. 12. 2021

34 min

Obrázek epizody Bartoš ministrem a já ne? Je to přirozené, tvrdí Michálek

Bartoš ministrem a já ne? Je to přirozené, tvrdí Michálek

17. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vize Václava Havla o slušnosti a životu v pravdě se ve společnosti probouzí, věří disident Devátý

Interview Plus: Vize Václava Havla o slušnosti a životu v pravdě se ve společnosti probouzí, věří disident Devátý

17. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Vzpoura v Českém rozhlase #nebudemezticha

Vzpoura v Českém rozhlase #nebudemezticha

17. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Kompetenční žaloba? Na jednu stranu škoda, že k ní nedošlo, mohlo být jasno. Martin Staněk jako poslední host letošního roku. (Pane Lorenc, Uvezu to? #4)

Kompetenční žaloba? Na jednu stranu škoda, že k ní nedošlo, mohlo být jasno. Martin Staněk jako poslední host letošního roku. (Pane Lorenc, Uvezu to? #4)

17. 12. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Zločin a trest v české politice

Zločin a trest v české politice

17. 12. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Športová veda - prednáška: Výživa počas sviatkov: jednoduché tipy, ako sa z toho nezblázniť

Športová veda - prednáška: Výživa počas sviatkov: jednoduché tipy, ako sa z toho nezblázniť

17. 12. 2021

52 min

Obrázek epizody Populistka Merkelová skončila, Německo nepředává v dobré kondici – Milan Mikulecký

Populistka Merkelová skončila, Německo nepředává v dobré kondici – Milan Mikulecký

17. 12. 2021

9 min

Obrázek epizody Ústavní soud nezrušil pandemický zákon, pouze jednu jeho část

Ústavní soud nezrušil pandemický zákon, pouze jednu jeho část

17. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Poplatník nemůže hradit vše. Ale vláda hodila mnoho návrhů na odškodnění do koše, kritizuje Michálek

Pro a proti: Poplatník nemůže hradit vše. Ale vláda hodila mnoho návrhů na odškodnění do koše, kritizuje Michálek

17. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Jaromír Meixner

Host Dne na Moravě: Jaromír Meixner

16. 12. 2021

16 min

Obrázek epizody O prezidentovi a knížeti

O prezidentovi a knížeti

16. 12. 2021

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ústava není návod k pračce. Nejsem příznivcem toho, aby v ní byly lhůty, tvrdí Pekarová Adamová

Interview Plus: Ústava není návod k pračce. Nejsem příznivcem toho, aby v ní byly lhůty, tvrdí Pekarová Adamová

16. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Café Evropa: Společná evropská obrana

Café Evropa: Společná evropská obrana

16. 12. 2021

1 hod 21 min

Obrázek epizody Prouza: Obcházení zákazu trhů je špatně, ale kontroly jsou k smíchu

Prouza: Obcházení zákazu trhů je špatně, ale kontroly jsou k smíchu

16. 12. 2021

21 min

Obrázek epizody V otroctví žijí miliony lidí. Děje se to všem na očích, říká Kevin Bales

V otroctví žijí miliony lidí. Děje se to všem na očích, říká Kevin Bales

16. 12. 2021

33 min

Obrázek epizody Analytik Zachar: Pre pandémiu sa odsunula štvrtina operácií

Analytik Zachar: Pre pandémiu sa odsunula štvrtina operácií

16. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody #30 - Hrozba další ruské agrese na Ukrajině?

#30 - Hrozba další ruské agrese na Ukrajině?

16. 12. 2021

30 min