Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S1 Ep98: Vím, jak nejen středně velkým a menším firmám zvýšit konkurenceschopnost na trhu - David Porš

S1 Ep98: Vím, jak nejen středně velkým a menším firmám zvýšit konkurenceschopnost na trhu - David Porš

6. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody 69: Michal Vacek | Jak na efektivní přímý marketing

69: Michal Vacek | Jak na efektivní přímý marketing

6. 12. 2022

46 min

Obrázek epizody Petra Richterová | Klíčovou hodnotou je pro nás diskrétnost

Petra Richterová | Klíčovou hodnotou je pro nás diskrétnost

6. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody #640: Announcing My New Fiction Podcast Series (Plus: A 50-Second Trailer)

#640: Announcing My New Fiction Podcast Series (Plus: A 50-Second Trailer)

5. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody Bývalé Sudety se stanou zemí skladů. Stavět je tam chce další hráč

Bývalé Sudety se stanou zemí skladů. Stavět je tam chce další hráč

5. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody „Nechtěla jsem v Covidu plýtvat svým časem, tak jsem založila firmu, dnes mám pod sebou 21 lektorů“ 🎙 Rozhovor s Ivanou Matejovou

„Nechtěla jsem v Covidu plýtvat svým časem, tak jsem založila firmu, dnes mám pod sebou 21 lektorů“ 🎙 Rozhovor s Ivanou Matejovou

5. 12. 2022

47 min

Obrázek epizody #24 Eva Hlavsová: „Je dobré vždy myslet na finanční polštář“ aneb jak si udělat pořádek v rodinných financích

#24 Eva Hlavsová: „Je dobré vždy myslet na finanční polštář“ aneb jak si udělat pořádek v rodinných financích

5. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Města se zahušťují všude na světě, v Praze to trochu vázne, říká Streblov z Penty - Realitní Club

Města se zahušťují všude na světě, v Praze to trochu vázne, říká Streblov z Penty - Realitní Club

5. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody #6 Samuel Zabolotnij: Procestoval jsem mnoho zemí, ale v Mariánkách jsem doma.

#6 Samuel Zabolotnij: Procestoval jsem mnoho zemí, ale v Mariánkách jsem doma.

4. 12. 2022

38 min

Obrázek epizody Cristina Muntean: Výstřednost nevadí. Nejlepším marketingem je být autentický - Značka:Osobně

Cristina Muntean: Výstřednost nevadí. Nejlepším marketingem je být autentický - Značka:Osobně

3. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody S2 Ep8: Strach z neúspěchu

S2 Ep8: Strach z neúspěchu

2. 12. 2022

35 min

Obrázek epizody 016 - Vše je možné, jen se pro to musíte rozhodnout - Markéta Baginská, zakladatelka #podnikaniproholky & Daniela Podolková, Buďte vidět a slyšet

016 - Vše je možné, jen se pro to musíte rozhodnout - Markéta Baginská, zakladatelka #podnikaniproholky & Daniela Podolková, Buďte vidět a slyšet

2. 12. 2022

40 min

Obrázek epizody 91: Jan Komeda: Láska na světě je. Nemusíme o ni usilovat a je tu jen proto, že jsem

91: Jan Komeda: Láska na světě je. Nemusíme o ni usilovat a je tu jen proto, že jsem

2. 12. 2022

42 min

Obrázek epizody Pura Vida je továrna na sny, říkají majitelky

Pura Vida je továrna na sny, říkají majitelky

2. 12. 2022

31 min

Obrázek epizody Mé ZDRAVÍ vs. PODNIKÁNÍ 🙉 | Na podlaze 62

Mé ZDRAVÍ vs. PODNIKÁNÍ 🙉 | Na podlaze 62

1. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody #639: Todd McFarlane, Legendary Comic Book Artist — How to Make Iconic Art, Reinvent Spider-Man, Live Life on Your Own Terms, and Meet Every Deadline

#639: Todd McFarlane, Legendary Comic Book Artist — How to Make Iconic Art, Reinvent Spider-Man, Live Life on Your Own Terms, and Meet Every Deadline

1. 12. 2022

1 hod 52 min

Obrázek epizody #27 Peter “PPPíter” Popluhár: Viděl jsem muže přijít o panictví s oslem a 5 000 lidí se bít do krve.

#27 Peter “PPPíter” Popluhár: Viděl jsem muže přijít o panictví s oslem a 5 000 lidí se bít do krve.

1. 12. 2022

1 hod 33 min

Obrázek epizody S07 E04: Nebuďte jako Kodak. Buďte jako Netflix.

S07 E04: Nebuďte jako Kodak. Buďte jako Netflix.

1. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Pandemie pomohla hobbymarketům. Bauhaus čeká nejlepší výsledky v historii

Pandemie pomohla hobbymarketům. Bauhaus čeká nejlepší výsledky v historii

1. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Jak pomoct vývozcům ve složité situaci? Future of Export Summit hledal řešení

Jak pomoct vývozcům ve složité situaci? Future of Export Summit hledal řešení

1. 12. 2022

15 min

Obrázek epizody Tomáš Linh Le Sy: Jak se dostat do Clash of the Stars a jak držet pevné nervy | Podcast #13

Tomáš Linh Le Sy: Jak se dostat do Clash of the Stars a jak držet pevné nervy | Podcast #13

1. 12. 2022

33 min

Obrázek epizody M. Hrubý: „Stáhnutím topení o 1 °C můžeme výrazně ušetřit.“

M. Hrubý: „Stáhnutím topení o 1 °C můžeme výrazně ušetřit.“

1. 12. 2022

41 min

Obrázek epizody Lucia Veľasová (COO, NFCtron): Z Red Bullu k NFCtron až do Rwandy?

Lucia Veľasová (COO, NFCtron): Z Red Bullu k NFCtron až do Rwandy?

1. 12. 2022

40 min

Obrázek epizody Co mě naučily první zkušenosti s direct response marketingem #7

Co mě naučily první zkušenosti s direct response marketingem #7

1. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody 50. 3 tipy jak se nesrovnávat

50. 3 tipy jak se nesrovnávat

1. 12. 2022

10 min